Ewet cok uzucu,yipratici ve yorucu bi surec 3 aydir neler yasadim..ailemde bunu istiyordu bu kadar aydir benimle ilgilenmeyen beni terk eden esime daha yapicak bisey bulamadim..yinede oh olsun dyerek bosanamiyrm arada hep aglyrm uzuluyrm hala saka gbi geliyor olanlar..buradan birinin canlı canlı boşanma hikayesine şahit olmak ta bir garip,üzücü. Burda bazen kızların yaşadıkları olaylara sinir olup boşan gitsin diyoruz ama bunu yaşamak ayrı birşey tabi.Hakkınızda hayırlısı olsun ki olacaktır,daha mutlu olacaksınız inşallah.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrilmak uzereyim
- Konu Sahibi Pamuk1989
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılık terkedilmek uzuntu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geliri yok tabiki nerden olsun.hic konusmadik.arasada artik konuslucak bisey kalmadi bakalim benm bosanma istegime ne cewap werecek simdi benm mahkeme kagidim gdince onun cewabini bekliycez..bakalim o neler dycek..Peki ne diyor size bu süreçte hala o muhteşem işinden bir geliri var mıymış ?
Dava açıldıgını duyunca sessiz mi kaldı ?
- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Her şerde bi hayır vardır demişler. Tabi bana konuşmak kolay , yaşayan sensin ama Allah büyük, şimdi bu sıkıntıları çekiyorsun ama ilerde çok mutlu olacaksın belkide. Burda çok okuyoruz mesela, ikinci evliliğini yapıp çok çok mutlu olanları. İnsanız malesef imtihan dünyası, herşey bizler için . Kimi eşinden, kimi çocuğundan, kimi işinden çekiyor, herşeyin hayırlısı. İnşallah hakkında hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin. Belki de bu adamdan ayrılmak hayırlı idi de bu da bahanesi oldu, bilemiyoruz kiGeliri yok tabiki nerden olsun.hic konusmadik.arasada artik konuslucak bisey kalmadi bakalim benm bosanma istegime ne cewap werecek simdi benm mahkeme kagidim gdince onun cewabini bekliycez..bakalim o neler dycek..
AminnOof hakkinizda hayirlisi olsun
Tesekkur ederim..insallah hayirlisi budur..bu karari cok zor wrdim sudan cikmis balik gibiyim.hala kndime gelemedim aylardir hep doner belki psman olur beni ozler ewini ozler doner dye dusundum bkledim ama olmadi..yanimda olmasada bizi birbirimize baglayan bi ewlilik bagi wardi ayni ewimizde yasiyrdum esyalar hatiralar.simdi bu ewlilik bagida bitiyor kopuyor ben bitiriyorum.ewlwnirken ewlilik islemlerinide ben yaptrmistim ne tuhaf ayrilik islemlerinide ben yaptrdim..icimden biseyler kopuyo yinede acitiyormus saka gbi geliyo hala ruyada gbiyimHakkınızda hayırlısı olsun ama eşiniz size gerçekten değer verseydi böyle birşeye kalkışmazdı, size değer vermeyen adama da ömür harcamaya değmez
- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Tabi kolay olmaz , Allah yardımcın olsun, sabırlar ve güç versin inşallah. İnşallah en doğrusu neyse onu yaparsınAminn
Tesekkur ederim..insallah hayirlisi budur..bu karari cok zor wrdim sudan cikmis balik gibiyim.hala kndime gelemedim aylardir hep doner belki psman olur beni ozler ewini ozler doner dye dusundum bkledim ama olmadi..yanimda olmasada bizi birbirimize baglayan bi ewlilik bagi wardi ayni ewimizde yasiyrdum esyalar hatiralar.simdi bu ewlilik bagida bitiyor kopuyor ben bitiriyorum.ewlwnirken ewlilik islemlerinide ben yaptrmistim ne tuhaf ayrilik islemlerinide ben yaptrdim..icimden biseyler kopuyo yinede acitiyormus saka gbi geliyo hala ruyada gbiyim
- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
Adamcağız bunalmış. Kendimi onun yerine koydum çünkü aynı kaçma isteğini çok kez yaşadım. Etrafımdakilere bazı dayatmalarda bulundum ve bu dayatmaları onları sevmediğim için onlara değer vermediğim için yapmadım. Sadece çok bunalmıştım.
Her insanın karakteri bir değil bazıları kalır savaşır bazıları meydanı terkeder. Ben genelde terkeder dinlenir sonra geri gelir savaşmaya devam ederim
Her insanın karakteri bir değil bazıları kalır savaşır bazıları meydanı terkeder. Ben genelde terkeder dinlenir sonra geri gelir savaşmaya devam ederim
Bunalip geri gelmek sewglilikte olabilir ama ewlilik icin biraz gereksiz bi skilma sekli..o bunaldi dye 3 aydir anamdam emdgim sut burnumdan geldi.gitti gitme sekli ayri bi olay ama hicbi sekilde donmedi ve destek olmadi ewin tum yukunu cekiyorum yapayanliz kaldim maddiyatim yetmiyor zorluk cekiyrm.ve tum bunlara ragmen buraya geldgim icin cok mutluyum burda cok rahatim dyebiliyor bnse burda acidan hergun kiwraniyorum..bu tamamen bencillikten kaynaklaniyor bnceAdamcağız bunalmış. Kendimi onun yerine koydum çünkü aynı kaçma isteğini çok kez yaşadım. Etrafımdakilere bazı dayatmalarda bulundum ve bu dayatmaları onları sevmediğim için onlara değer vermediğim için yapmadım. Sadece çok bunalmıştım.
- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Çok basit durumdan, çok olaylı şekilde ayrılma yoluna girilmiş.
Ben ailesinin de desteklediğini,sizi istemediklerini düşünüyorum.
Zira,,,, aile büyükleri böyle bir durumda araya girer orta yol bulurlardı. Neticede ortada gerçekten aşılmayacak bir durum yokmuş. (Olayların başında yani)
Diğer taraftan bu 3 aylık süreçte, bencil sizi düşünmeyen sanki sevgili bile değil başka bir muamele ile 3 ayı geçirmiş bir eşiniz var.
Zorluklara göğüs geremeyecek, ve demek ki gerçekten bir sorununuz olsa acaba nasıl olurdu.
Bu kadar küçük birşeyde sizi dibine kadar yanlız bırakan adam.
Gerçek zorluğun içinde sizi ne duruma düşürürdü acaba....
Bu süreçten sonra benim fikrim ailenizi dinlemeniz olacaktır. Onların düşünceleri fikirleri sizin daha sağlam adımlar atmanıza, daha akıllıca hareket etmenize yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Kolaylıklar sabırlar diliyorum...
Zira,,,, aile büyükleri böyle bir durumda araya girer orta yol bulurlardı. Neticede ortada gerçekten aşılmayacak bir durum yokmuş. (Olayların başında yani)
Diğer taraftan bu 3 aylık süreçte, bencil sizi düşünmeyen sanki sevgili bile değil başka bir muamele ile 3 ayı geçirmiş bir eşiniz var.
Zorluklara göğüs geremeyecek, ve demek ki gerçekten bir sorununuz olsa acaba nasıl olurdu.
Bu süreçten sonra benim fikrim ailenizi dinlemeniz olacaktır. Onların düşünceleri fikirleri sizin daha sağlam adımlar atmanıza, daha akıllıca hareket etmenize yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Konunuzu takip ediyordum. Evlenirken evlilik işlemlerini de ben yaptırmıştım cümleniz dikkatimi çekti. Bu cümlede çok anlam var bence. Adam evlenirken bile sorumluluk almamış gibi göründü bana. Hiç istekli değilmiş. Zorla bir şeyler olmuyor demekki. Erkeğin yapması gerekenleri yapmaması durumunda resti çekmek lazım diye düşündürdü bana. Ayrılmanız hayırlı olan diye düşünüyorum ben de.Aminn
Tesekkur ederim..insallah hayirlisi budur..bu karari cok zor wrdim sudan cikmis balik gibiyim.hala kndime gelemedim aylardir hep doner belki psman olur beni ozler ewini ozler doner dye dusundum bkledim ama olmadi..yanimda olmasada bizi birbirimize baglayan bi ewlilik bagi wardi ayni ewimizde yasiyrdum esyalar hatiralar.simdi bu ewlilik bagida bitiyor kopuyor ben bitiriyorum.ewlwnirken ewlilik islemlerinide ben yaptrmistim ne tuhaf ayrilik islemlerinide ben yaptrdim..icimden biseyler kopuyo yinede acitiyormus saka gbi geliyo hala ruyada gbiyim
İlk yazılan mesajlara aynen katılıyorum.
Hayatını sürdürmek istiyorsa boyacilikta yapacak simitte satacak tamircide de çalışacak teknik servisci de olacak. Ama evine ekmek parası götürecek.
Sikayet etmesi söylenmesi artı kazandırmıyor. Madem ki bu işleri yapmak istemiyor kendini iyi yerlerde görmek istiyor o vakit sınavlara tekrar girsin.
Sabri bilmeli.
Evlen sonra ya gelirsin ya bter ne demek ya.
Demek ki evlilik adına da bise kalmamış adamda.
Allah tan çocuğunuz yok.
Biri onunla konuşmalı.
Yol gostermeli.
Ailesi ile sorunlarinz varken üstüne sizi onlarla yasamanizi istemesi uygun değil.
Aklı başında biri leri onunla konuşmalı. Yoksa bildiğini okuyacagina benziyor.
Allah yardimciniz olsun.
Hayatını sürdürmek istiyorsa boyacilikta yapacak simitte satacak tamircide de çalışacak teknik servisci de olacak. Ama evine ekmek parası götürecek.
Sikayet etmesi söylenmesi artı kazandırmıyor. Madem ki bu işleri yapmak istemiyor kendini iyi yerlerde görmek istiyor o vakit sınavlara tekrar girsin.
Sabri bilmeli.
Allah tan çocuğunuz yok.
Biri onunla konuşmalı.
Yol gostermeli.
Ailesi ile sorunlarinz varken üstüne sizi onlarla yasamanizi istemesi uygun değil.
Allah yardimciniz olsun.
Aa ayrılık islemlerinize baslamissiniz. Mesajlarin hepsini takip edemedim. :l
3 ay da sizi bırakan birinden hayır gelmez.
Hakkınızda herşeyin hayirlisi.
Üzülmeyin. Aileniz var. Siz 3 ay boyunca onsuz yasama mücadelesi vermissiniz.
Unutun gitsin.
Zor bir durum ama emin olun sadece 3 yılınız alınmış. Ya bu 10 sene olsaydı? .
3 ay da sizi bırakan birinden hayır gelmez.
Hakkınızda herşeyin hayirlisi.
Üzülmeyin. Aileniz var. Siz 3 ay boyunca onsuz yasama mücadelesi vermissiniz.
Unutun gitsin.
Zor bir durum ama emin olun sadece 3 yılınız alınmış. Ya bu 10 sene olsaydı? .
Insallah..ama suan icin gelecege dair umudum hic yok.sewdigim insanla bunlari yasadiysam bidaha kimseyi sewemezmisim gbi geliyo cesaretim kalmadi.önumu goremiyorum..ben hic istemedim ama bu noktaya getiren o oldu..hala uzuluyrmHer şerde bi hayır vardır demişler. Tabi bana konuşmak kolay , yaşayan sensin ama Allah büyük, şimdi bu sıkıntıları çekiyorsun ama ilerde çok mutlu olacaksın belkide. Burda çok okuyoruz mesela, ikinci evliliğini yapıp çok çok mutlu olanları. İnsanız malesef imtihan dünyası, herşey bizler için . Kimi eşinden, kimi çocuğundan, kimi işinden çekiyor, herşeyin hayırlısı. İnşallah hakkında hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin. Belki de bu adamdan ayrılmak hayırlı idi de bu da bahanesi oldu, bilemiyoruz ki
Cok zor bir 3 ay gecirdim madden ve manen..maasimin yetmedgi zamanlar ailemin gtrdgi zeytinyaglari satip gecindim.haftasonlari ek is buldum..kiraydi faturaydi..ise gdip gelirken param kalmadgi zamanlar 1 saate yakin yol yurudum.tum bu skintilari yasarken ailesinin hic umrunda degildim.hala soyadlarini tasyrm ssonucta ne yer ne icerim nasil oderim masraflari yanliz nasil yasarim hic sormadilar..merhamet etmediler..ama ben bunlari hakedecek bisey yapmadim onlara.psikolojik olarakta cok kotuyum tedawi gryrm.yanliz yasyrm yani tum skintilari ben cektim..artik ayrilmak hak oldu.bu kararida zor werdim yikmak kolay olmuyor ama bu derece beni umursamayanlara daha ne yapilabilir ki artik..allaha hawale ettim onlari..Çok basit durumdan, çok olaylı şekilde ayrılma yoluna girilmiş.
- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Y
Sizin için değil eşiniz için.
Çünkü anlaması için yıllar gerekmeyecek.
Çok geçmez kafasına dank etmesi.
Ya birşey soracağım. Bu süreçte neden yanlız kalıyorsun. Sonuçta aile desteği yanlarında olmak bunlar sana iyi gelecek şeyler.
Ailen yanlız kalmanı nasıl kabul ediyor
Yani durum kötü sonuçlanmış.Cok zor bir 3 ay gecirdim madden ve manen..maasimin yetmedgi zamanlar ailemin gtrdgi zeytinyaglari satip gecindim.haftasonlari ek is buldum..kiraydi faturaydi..ise gdip gelirken param kalmadgi zamanlar 1 saate yakin yol yurudum.tum bu skintilari yasarken ailesinin hic umrunda degildim.hala soyadlarini tasyrm ssonucta ne yer ne icerim nasil oderim masraflari yanliz nasil yasarim hic sormadilar..merhamet etmediler..ama ben bunlari hakedecek bisey yapmadim onlara.psikolojik olarakta cok kotuyum tedawi gryrm.yanliz yasyrm yani tum skintilari ben cektim..artik ayrilmak hak oldu.bu kararida zor werdim yikmak kolay olmuyor ama bu derece beni umursamayanlara daha ne yapilabilir ki artik..allaha hawale ettim onlari..
Ya birşey soracağım. Bu süreçte neden yanlız kalıyorsun. Sonuçta aile desteği yanlarında olmak bunlar sana iyi gelecek şeyler.
O farkli sehirde calisyordu tum resmi islemleri ben hallettim.aileside uzak memlekette oldgu icin dugundu dernekti bunlarida benim ailem kostrdu hep dawetiyeler gelinlik salon vs.otrdgumuz ewide annem esim ben aradik bulduk temzledik yerlestrdik o zmn annesi demsti ki seni gelin almadim oglumu size werdim.sonradan ne oldysa geri istedi oglunu..simdi alsinda .....neyse tum zahmeti biz cektik onlar dgunden bi onceki gun geldiler ve dgunu hicbiseyi begenmediler ustelik dgunde biz onlari yatili misafr etmemize ragmen bisru olaylar cikardi annesi yalandan ayilip bayilmalar adeta olmasin dye ugrasti..hicbi katkisinin olmadgi dgunu bide begenmedi tum akrabalarimin yaninda elestrip drdu rezil etti beni..dugunumu hic hatrlamak istemedim o yuzden..ama memleketinde dgun yapmadilar bana sadece bnm memleketimde dgun oldu ordaki herkese de dugun yapmaya kim ugrascak demisler..ama simdi ayirmaya baya caba harcadiKonunuzu takip ediyordum. Evlenirken evlilik işlemlerini de ben yaptırmıştım cümleniz dikkatimi çekti. Bu cümlede çok anlam var bence. Adam evlenirken bile sorumluluk almamış gibi göründü bana. Hiç istekli değilmiş. Zorla bir şeyler olmuyor demekki. Erkeğin yapması gerekenleri yapmaması durumunda resti çekmek lazım diye düşündürdü bana. Ayrılmanız hayırlı olan diye düşünüyorum ben de.
Annem bi sure yanimda kaldi ilk zamnlar sonra gtmesi gerekti.alistim bnde calisyrm cnku iside birakmak istemedim cnku calismassam cok kotu oluyrm bosta kaldgim zamanlar hep dsnyrm.okulda calisyrm cocuklarla ilgilenmek cok iyi geliyor o yuzden.bide ew war kurulu esyalar alip nereye gtrcem daha dawayi yeni actim belirsizlik olunca iste..Y
Yani durum kötü sonuçlanmış.
- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
İnşallah atanırsın da düzenli huzurlu çıkarsız bir hayatta kendi düzenini kurar yaşarsın.
Evet şimdi üzüleceksin hazmedemeyeceksin felan ama,
İnan biraz daha zaman geçsin. Herşey geçecek.
Neler geçmiyor ki?
Güzel düşün ki güzel olsun herşey.
Artık olan olmuş öyle değil mi?
Üzülmeye değmez artık. Düşünme bunları.
İlerde bu yazdıklarını okusan ah dersin,
Ah ben kendimi niye bu kadar üzmüşüm zora sokmuşum dersin.
Herşey gönlünce olur umarım.
Neler geçmiyor ki?
- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Anlıyorum haberi var mı eşinizin.Annem bi sure yanimda kaldi ilk zamnlar sonra gtmesi gerekti.alistim bnde calisyrm cnku iside birakmak istemedim cnku calismassam cok kotu oluyrm bosta kaldgim zamanlar hep dsnyrm.okulda calisyrm cocuklarla ilgilenmek cok iyi geliyor o yuzden.bide ew war kurulu esyalar alip nereye gtrcem daha dawayi yeni actim belirsizlik olunca iste..
Yani hazır da bekliyor mu acaba
Mutlu mu bari gittiğine değmiş mi?
Hiç bir şekilde bağlantı kurup bişeyler demedi mi?
Ailesinde hic akli basinda biri yokki anne babasi zaten bunu istiyolardi ablasi zaten saymiyorum bile.onlar daha gtmedgim icin bni sucluyorlar ben yikiyormusum yuwayi psikolojik olarak beni sclu gsteriyorlar.bu olanlardan oturu ozur dilemeyi gectim yanlis olmus keske olmasaydi birakip gelmeseydi dyecegine babasi daha 'ne war sanki ewin esyalarini kamyona atipmi geldi oglum' demis babama..yuzsuzlugun bylesi.ailesi yanlis oldgunu dsnmuyor esim napsin armut dibine olayi..İlk yazılan mesajlara aynen katılıyorum.
Sabri bilmeli.
Allah tan çocuğunuz yok.
Biri onunla konuşmalı.
Yol gostermeli.
Allah yardimciniz olsun.
Insallah canim..o gunler gelicekmi hic bilmyrm.werdigim karardan psmanlik dymam insallah.yakinlarimda oyle diyor uzuldgune uzulursun ilerde diyorlar ama suan icin bana tuhaf geliyor..İnşallah atanırsın da düzenli huzurlu çıkarsız bir hayatta kendi düzenini kurar yaşarsın.
Neler geçmiyor ki?