- 19 Haziran 2016
- 713
- 1.004
- 63
Bnde belki donermi dye bekliyorum zaten belki hatasini anlarmi dye.eger donerse ikna olursam neden yikayim yuwami dyorum cunku 3 yilim gecti sewiyorumda esimi.ailem sahip cikiyor ama eger geri gelirse bide cocugun olursa tekrar gderse o zmn sahip cikmayiz gbi konusyolar bnde sirf onlar istiyor dye ayrilamam ki kndimde karar wermek istyrm.zaten ailem yapici olarak bisey yapmiyor sadece hemn ayrilmami bekliyorlar.yani arayi bulmak icin bi grirismleri yok onlarda haklilar ama bnde birileri bisey yapsin istyrm bazen cnku bnm gucum yetmiyor tukendim artik uzuntuden..ailemde ayrilayim dye bakiyor yani oyle yasayip gdyrz esimde donmuyor aramiyor..olan aslinda arada bana oluyor hasta olcam bu gidisle uzuntuden..bnde buyuk olarak birilerinden yardim bekliyorum ama soyleyemiyorum bunu cekiniyorum
Bnde belki donermi dye bekliyorum zaten belki hatasini anlarmi dye.eger donerse ikna olursam neden yikayim yuwami dyorum cunku 3 yilim gecti sewiyorumda esimi.ailem sahip cikiyor ama eger geri gelirse bide cocugun olursa tekrar gderse o zmn sahip cikmayiz gbi konusyolar bnde sirf onlar istiyor dye ayrilamam ki kndimde karar wermek istyrm.zaten ailem yapici olarak bisey yapmiyor sadece hemn ayrilmami bekliyorlar.yani arayi bulmak icin bi grirismleri yok onlarda haklilar ama bnde birileri bisey yapsin istyrm bazen cnku bnm gucum yetmiyor tukendim artik uzuntuden..ailemde ayrilayim dye bakiyor yani oyle yasayip gdyrz esimde donmuyor aramiyor..olan aslinda arada bana oluyor hasta olcam bu gidisle uzuntuden..bnde buyuk olarak birilerinden yardim bekliyorum ama soyleyemiyorum bunu cekiniyorum
Sanki ayrilsam hic acim gecmeyecek gbi yani su belirsizlik beni i kadar uzuyorki anlatamam..aliskanliklar war bi yasanmislik war iyi kotu pat dye unutamm dyrm yada hic onu unutamassam baskasini sewemessem dyrm iste tum bu sorular bni yoruyo cok..dun konustuk bana dawa acmiycakmia ben acsamda ayrilmak istemiyrm dycekmis oyle syledi ama geri dnmuyor sen gel dyor ben oyuncak gbi oldum ortadaSiz davanızı açın, eğer dönecekse gelir size yalvarır zaten vazgeç diye.
O zaman geri alırsınız davanızı.
Ama boşuna da umutlanmayın, o sizden vazgeçmiş. Dönecek gibi değil.
Böyle arafta beklemek size daha çok acı verir. Aileniz bu yüzden hemen ayrılmanızı bekliyorlar. Ayrılsanız bir üzüleceksiniz, iki üzüleceksiniz, üçüncü gün toparlanacaksınız. Ama böyle daha kötü.
Büyüklerden ne yardımı bekliyorsunuz? Sizi sevmeyen, önemsemeyen adamı sihirli değnekle değiştiremezler ki.
Ben aslinda cok ince dusunen birisiyim herseyi cok ince dsnyrm dusnmekten yoruldum artik oylesi nasil olur bylesi nasil olur dye hep dsncedeyim..psikolojim bozuldu ayakta zor dryrm bazen belki bunalimami grdi geri dnermi dye hep dsnceler belki kurtarabilirmiyiz dye ama ben yapcagimi yaptim esim yapmali artik eger istiyorsa dye dsnmeye calisyrm artik yoksa hasta olucam uzuntudenailen seni barıştırırsa yardım etmiş olmaz. seni bile bile ateşe atmış. böyle saçma evliliğe bir de çocuk getirirsen vay halinize. sence aklı başında bir insan evini bırakıp çekip gider mi??
bence sen de sağlıklı düşünemiyorsun. bir psikolog yardımı şart sana.
son olarak ortada yuva da yok ki.
Oraya gtmeyi dsnmuyorum ewimde onu bekliyorum ama bi muddet bekliycgm zaten isimde war simdilik ama isim bitince gelmemisse tabi artik bnde napayim yapcak seyim kalmiyor..herseyi benden bekliyor ne yazikki ben gdersem hersey cozulurmus ama kndisi dayatiyor anca..su gunleri hemen atlatmayi diliyorum..Resmen terketmiş gitmiş umursamamış. Senin yaşayamayacağın, mutlu olmayacağın şartları tercih etmiş. Zorbalıkla istediğini yaptırmaya çalışıyor. Sen sanırım oralara gideceksin, eşinden soğuyup nefret edene kadar, sevgiyi karşılıklı tüketene kadar vazgeçmeyeceksin. yazıkk. .
Ben aslinda cok ince dusunen birisiyim herseyi cok ince dsnyrm dusnmekten yoruldum artik oylesi nasil olur bylesi nasil olur dye hep dsncedeyim..psikolojim bozuldu ayakta zor dryrm bazen belki bunalimami grdi geri dnermi dye hep dsnceler belki kurtarabilirmiyiz dye ama ben yapcagimi yaptim esim yapmali artik eger istiyorsa dye dsnmeye calisyrm artik yoksa hasta olucam uzuntuden
eşinle irtibata geçmek sana iyi gelmiş diye hissettim..cümlelerin güçlenmiş.sanırım konuşa konuşa bitirmek daha iyi olacak senn için.diğer türlü olursa sanki keşkelerin olacak..öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydm diye..ama görünen o ki eşin hala aynı tas aynı hamam..erkeklerin işte sen aç ben boşanmak istemiyorum dicem demesine bakma..bunu diyen insann seni seviyosa geri gelmesi gerek orta yolu bulması gerek..Oraya gtmeyi dsnmuyorum ewimde onu bekliyorum ama bi muddet bekliycgm zaten isimde war simdilik ama isim bitince gelmemisse tabi artik bnde napayim yapcak seyim kalmiyor..herseyi benden bekliyor ne yazikki ben gdersem hersey cozulurmus ama kndisi dayatiyor anca..su gunleri hemen atlatmayi diliyorum..
Sanki ayrilsam hic acim gecmeyecek gbi yani su belirsizlik beni i kadar uzuyorki anlatamam..aliskanliklar war bi yasanmislik war iyi kotu pat dye unutamm dyrm yada hic onu unutamassam baskasini sewemessem dyrm iste tum bu sorular bni yoruyo cok..dun konustuk bana dawa acmiycakmia ben acsamda ayrilmak istemiyrm dycekmis oyle syledi ama geri dnmuyor sen gel dyor ben oyuncak gbi oldum ortada
Ewimde kalmaya dewam edyrm simdilik isim war calisyrm isim beni ayakta tutuyo yoksa acimla basbasa kalicam ve daha kotu olucam byle en azindan gun icinde bana unutturuyor..ewet onunla konusmak iyi geldi yani anltmaya calistim yine ne biliyim yanlis yaptgini beni cok uzdgunu yoksa hersey icimde kaliyo.o kdr dusunuyrm ki ama biyere waramiyrm oyle ortadayim ailemden yardim isteyemyrm yardim dedigim yani onu arayip ndn byle yaptin ewine don demelri ama bazen iyi fikir olmadgini dsnyrm bunun daha kotu zitlasma olabilir dye bi taraftan bazen neden onunla grsmyrlar dye aileme kiziyrm icimden galiba bi suclu aryrm bilmiyrm herseyim xok karisik..biyandan esime kiziyrm herseyi duzeltmeye calismadgi icin...eşinle irtibata geçmek sana iyi gelmiş diye hissettim..cümlelerin güçlenmiş.sanırım konuşa konuşa bitirmek daha iyi olacak senn için.diğer türlü olursa sanki keşkelerin olacak..öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydm diye..ama görünen o ki eşin hala aynı tas aynı hamam..erkeklerin işte sen aç ben boşanmak istemiyorum dicem demesine bakma..bunu diyen insann seni seviyosa geri gelmesi gerek orta yolu bulması gerek..
yukardaki yorumlarda arkadaş yazmış sanırım tükene tükene bitecek diye..evet genellikle böyle biter ve bu kadınlar için en zorudur en yıpratıcısı..diğer türlü belki eşin akıllanır.. en iyisi iyice düşünmek. durmunuz nedr bilmyrm ama ailenzn yannda değil de akıllı bi arkdşn yanında vakit geçirebilirsinz bi süre.tek kalırsanız aklınıza sadece mutlu anılarınız gelir.
Ayni ewde yasayip nasil mesafe koyabilirim ailesine.isi tarlada calismak daha iyi bi is degil yani brda ewini beni birakip gtti ortada dolayisiyla ben cok uzuldumben olayı tam bilmiyorum ama esin ilk yazdıgına bakarak haklı geldi . tabi eger gittiği yerde iş iyi ise. ailesiyle yine mesafe koyarsın.
oraları bilmiyordum kendine göre haklısınAyni ewde yasayip nasil mesafe koyabilirim ailesine.isi tarlada calismak daha iyi bi is degil yani brda ewini beni birakip gtti ortada dolayisiyla ben cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?