- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Ben her iki tarafında birbirini aileden koparma mantığını saçma buluyorum.
Çok aşırıya kaçmadığı müddetçe sorun olmamalı.
Bu insanın hayata getiren kadın bu. Üst komşusundan bahsetmiyoruz.
Ki arkadaşınız bence bu konuda çok haklı.
Ailesiyle olmak istemesi çok normal.
Anne bu anne boru değil.
Seni sattığı arka plana attığı bir durum bile yok.
Yapmayın kızlar gözünüzü seveyim.
Ana oğul arasını açmayın, debelemeyin. İşin ahiret boyunu söylemiyorum bile.
Sizi seviyor belli ki...
Ben ayrılacak kadar büyük bir mesele göremedim.
illa ayrılmaya karar verdiysen ileride böyle yürümeyeceğini düşünüyorsan ayrılma sebebi olarak ta al karşına bunları söyle. doğruyu söyle yani.. niye yeniyılı bahane etmeyi düşünüyorsun ki. hem asıl sebebi anlatırsan belki bir çözüm bulursunuz *-) belki o bir dahakine daha çok dikkat eder senin hassas olduğun konularda.. karşılıklı anlayışla çözersiniz belki..
Kızlar merhaba. Bir seneden uzun bir ilişkim var. Birbirimizin ailesini tanıyoruz. Sevgilimin annesiyle aram çok iyiydi eskiden. Bir yanlış anlaşılma yüzünden sevgilimle iki aya yakın süre ayrı kaldık. (Arkadaşım ilişkilerinin olduğunu söylemişti, beni aldattığını düşündüğümden ayrılmıştım. Meğer bahsettiğim kız bunu herkese yapıyormuş.) Ayrıldığımız dönemde annesine oldukça ters bir mesaj attım sinirle, cevap vermedi haliyle. O konuda onu haklı buluyorum. Ancak üzerine sevgilime aldığım doğum günü hediyesinin aynısını gitmiş almış hediye olarak. Benden yaklaşık iki hafta sonra verdi hediyesini. Kasıtlı mıydı bilmiyorum, birlikte olduğumuzdan da haberi var mı yok mu bilmiyorum. Söylememesini rica etmiştim sevgilimden, söylemese de bir şekilde anladığını düşünüyorum çünkü geçen rahatsızlandığında sevgilime "anca o.ospuların peşinden koş sen anneni arama bile" diye mesaj atmış. Sadece sevgilime "eğer bir daha böyle bir laf ederse annemin haberi olur, o zaman olacakları sen çok iyi biliyorsun, ayağını denk al." dedim. Yanımda annesini arayıp sadece "kimsenin peşinden koştuğum yok benim, doğru düzgün konuş" dedi. ( Bu arada belirteyim o laflara ya da hediye olayına rağmen annesine hak veriyorum. Olanlardan hiçbir şekilde haberi yok, aldatıldığımı sandığım için ayrıldığım kısmı dahil, bu arada sevgilim çok üzülmüş, psikolojik yardım almak zorunda kalmış. O yüzden bir anne gibi yaklaştığını düşünüp ona hak veriyorum. Kızgınlığı olayları bilmediği için bana. Annem de onu tanıyor ve bu şekilde düşünüyor. Geçmiş konuma bakabilirsiniz, böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.)
Bunların üzerine sevgilimle yılbaşı programı yapmıştık. Daha doğrusu evde olacaktık. Sevgilim de burada kalacaktı. Ama iki gün önce bana dedi ki "anneme ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum." bende olayı anlamadığım için "istersen ailenin yanına git kalmak zorunda hissetme kendini zaten programımız yok bizim" dedim. O da "yok öyle değil, geleyim ama erken döneyim kalmayayım anneme çok ayıp olur" dedi. (Normalde kalma konuları aramızda sıkıntı olmaz, ilk kez problem oldu) Bende "e böyle olması ortak kararımızdı kaldıramıyorsan senin yüzünden ayrıldığımızı ve aramızı düzelttiğimizi açıkla beni bağlayan bir durum değil bu" dedim. O da yapamayacağını söyledi. Geleyim de saat 11 gibi çıkarım dedi. (Evlerimizin mesafesi çok uzak ve ulaşım 12den sonra yok.) Bende e yılbaşına beraber girmeyeceksek ne gerek var gelme hiç dedim. Hiçbir şey söylemedi. İki saat sonra "sen beni istemiyorsun" dedi, bende "ne istiyorsan onu düşün de bunu benden uzakta yap defol git" dedim. Sonra ağzındaki baklayı çıkardı, misafir gelecekmiş. Ama onların evine, hatta ilçesine değil. Yılbaşını beraber de geçirmeyecekler. "Oraya gitmezsem ve tüm gece evde olmazsam sıkıntı olur" dedi. Bende "e ailene söyle?" dedim. Yine söyleyemeyeceğini falan saydı. Bende ona pısırığın teki saçma sapan bi adam olduğunu söyledim.
Ondan sonra konuşmadık. Aramasını istemiyorum. Buradan da neler okuyoruz, ailesine karşı bu kadar pısırık adamlardan ne sevgili oluyor ne koca zira babamdan da biliyorum. Hayatım boyunca bu tarz sorunlar yaşamak istemiyorum. Bu yüzden ayrılmak istiyorum ama sırf yılbaşı meselesini bahane ediyormuşum gibi geliyor bir yandan, o da ayrılacak kadar büyük bir sebep değil. Ne yapacağımı bilmiyorum, fikir verir misiniz?
canım sen padişah kızımısın ben erkek olsam herhalde ........sen kımsınkı annesıne laf soyluyorsun sen öyle söylersen o sana o..... demesi normal ..anlamıyorum bu kızları.aileden koparma çabalarını..cocouga yazık ayrıl kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?