• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmak istemiyorum sorun ben de mi usandım artık

Eve bakması çocuğuyla ilgilenmesinde hiçbir sıkıntı yol çok iyi bir mesleği var çok şükür . Benden asla para esirgemez bir dediğimi iki etmez maddiyat konusunda

hım bilemedim ki şimdi evliliğinizi canlandırmanız lazım cocuk erken olmus bıraz ama birlikte gezıp eglenmeye calısın.

Adam arkadaşlarında in vazgeçemiyor.bu beni sevmedği anlamına geliyor acaba

yanı sevgililik dönemını bilmiyorum ama karısısın dıye nasıl olsa bisey dıyeemz bana baglı gibi dusunuyor olabılır bence arkadasarıyla daha cok vakıt gecırdıgıne göre sevmiyodur dıyemem ama evliliğinizde bir monotonluk hakım.Yanı nazın bile geçmicekse ınsanın kocasına ben bısey dıyemıyorum aslında.

Adam arkadaşlarında in vazgeçemiyor.bu beni sevmedği anlamına geliyor acaba
Sen öyle bir şey soruyorsun ki

Eğitim seviyesi, aile terbiyesi, mesleği, total iletişiminiz, vb. bu faktörler doğrultusunda sağlıklı yorum yapılır. Anlat, hepsini demiyorum tabi ki.

Hep kavga ediyoruz, bugünki sebep... dünkü sebep belki sizin tavrınızdı.

Bazı günler neşemiz olmaz, öfkeli oluruz, herkese alınırınız, kızarız. İnsanız, duygularımız var nihayetinde.

Kat'i kişilik hakkında yapılan yorumları kınıyorum.

Dinledigi muzik bir arkadasinin adiyla kayitli demistin. o arkadasi bayan mi? Muzik tarzi degisti deyince dikkatimi cekti.

yanı sevgililik dönemını bilmiyorum ama karısısın dıye nasıl olsa bisey dıyeemz bana baglı gibi dusunuyor olabılır bence arkadasarıyla daha cok vakıt gecırdıgıne göre sevmiyodur dıyemem ama evliliğinizde bir monotonluk hakım.Yanı nazın bile geçmicekse ınsanın kocasına ben bısey dıyemıyorum aslında.
Yaşam tarzı haline getirmiş vazgeçemiyor diye düşünüyorum

Back