İnan son zamanlarda o kadar çok dışarıda vakit geçirir oldu ki..bir arkadaşı var utanmazsa gece beraber yatacaklar.rahatsızlığımı dile getirdiğim zaman da hemen suratı düşüyor ee nolacak yani diyor..hani ben çıkıyorum sen ne dersen de tepki versen de bu vermesen de bu..çok zoruma gidiyor.sen olsan üzülmez misin .. geçen gece 1 de geldi..ben de uyumak üzereydim konuştum ama umursamaz davrandım..sabah oldu ne oldu diyor sana dün geceden beri ..hani desem ki geç geldiğin için. Benden daha çok tavır yapacakkesinlikle sana saygısı ve verdıgı deger sıfır .. önune bir bosanma celsesi koyda bakıyım ne oluyor erkekler kendılerınden zayıf kadın gördukce daha ustune gider..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrılmak istemiyorum sorun ben de mi usandım artık
- Konu Sahibi Nur_ece
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
İnan son zamanlarda o kadar çok dışarıda vakit geçirir oldu ki..bir arkadaşı var utanmazsa gece beraber yatacaklar.rahatsızlığımı dile getirdiğim zaman da hemen suratı düşüyor ee nolacak yani diyor..hani ben çıkıyorum sen ne dersen de tepki versen de bu vermesen de bu..çok zoruma gidiyor.sen olsan üzülmez misin .. geçen gece 1 de geldi..ben de uyumak üzereydim konuştum ama umursamaz davrandım..sabah oldu ne oldu diyor sana dün geceden beri ..hani desem ki geç geldiğin için. Benden daha çok tavır yapacak
üzülürüm tabıkı canım ya öfkelenırımde bal gibide biliyor nıye tavırlı oldugunu o kendi tavır alacak kadar da pişkin arkadası kadın mı erkek mı erkekse bekar bır erkek mı ? bu arada evlılık hayatı bu değil ya olmamalı yanı bence hıc dedın mı eger evlılıgın sorumluluklarını kaldıramıyorsan cıddı cıddı bosanalım falan ya tabıkı bosan bana kolay gelebılır soylemesı ama karsımızda asırı duyarsız huysuz bır adam var ne yaptıgını bile sana soylemıyor ben dogrucu davut olaraktan bu adama guvenmem bu tarz davranıslar benı katı sogutur zaten canım.
- 21 Şubat 2012
- 391
- 241
- 133
Bence sessiz ol sadece izle erkekler her seyi bildigini sanır bende de aynı sorun vardı sorduguna Cvp versem bile tepkiler cocuk gibi ne desem sorun dusunun tv sağa 2 parmak yaklaşmış diye kavga çıkarır di. Ama cok sukur çözdüm ilk oncelrri haklısın dedim ama yanlis yaptim az ve oz konuşmaya başladım hayatımı ben merkez yaptım eskiden esim merkez miş bunu anladım kendimi geliştirdim ve zamanla degisti esim herseyi bilen her gun kavga cikaran bana salak kendini super zeka gören gitti.zaman ve sabır gerek sorunlar çözülür INSALLAH
Arkadaşı erkek ve evli canım..boşanmak çözüm mü karar veremiyorum ..boşanmaktan sonrası da var şaştım kaldımüzülürüm tabıkı canım ya öfkelenırımde bal gibide biliyor nıye tavırlı oldugunu o kendi tavır alacak kadar da pişkin arkadası kadın mı erkek mı erkekse bekar bır erkek mı ? bu arada evlılık hayatı bu değil ya olmamalı yanı bence hıc dedın mı eger evlılıgın sorumluluklarını kaldıramıyorsan cıddı cıddı bosanalım falan ya tabıkı bosan bana kolay gelebılır soylemesı ama karsımızda asırı duyarsız huysuz bır adam var ne yaptıgını bile sana soylemıyor ben dogrucu davut olaraktan bu adama guvenmem bu tarz davranıslar benı katı sogutur zaten canım.
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Arkadaşı erkek ve evli canım..boşanmak çözüm mü karar veremiyorum ..boşanmaktan sonrası da var şaştım kaldım
gözünü bir korkutsan yoksa hep adamın gölgesinde gecer hayatın gibime gelıyo canım ya.
Bugün konuştum sen bekar değilsin dışarı çıkma konusunda biraz daha dikkat etsen sorumlu hissetsen kendini diye .. arkadaşının eşi de senden gıcık oluyordır hoşlanmıyordur dedim tıpkı benim o arkadaşından hoşlanmadığım gibi ..iyi biri olabilir ama sürekli dışarıda olmaz sen evlisin dedim.. umurumda mı dedi..yani ben istediğim zaman çıkarım .. sem bana gıcık olmuşsun o bana gıcık olmuş umurumda mı dedi.. evlenmeseydin dedim o zamn .sen evlenmeseydin dedi bilmiyor muydun dışarı çıktığımı ..bakardın dedim o zaman ne bileyim evlenince bu kadar çıkacağını .. ben böyleyim sesi.uzatmadım artıkgözünü bir korkutsan yoksa hep adamın gölgesinde gecer hayatın gibime gelıyo canım ya.
Bu arada konuyla ilgilendiğin için teşekkür ederim alavitengözünü bir korkutsan yoksa hep adamın gölgesinde gecer hayatın gibime gelıyo canım ya.
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Bugün konuştum sen bekar değilsin dışarı çıkma konusunda biraz daha dikkat etsen sorumlu hissetsen kendini diye .. arkadaşının eşi de senden gıcık oluyordır hoşlanmıyordur dedim tıpkı benim o arkadaşından hoşlanmadığım gibi ..iyi biri olabilir ama sürekli dışarıda olmaz sen evlisin dedim.. umurumda mı dedi..yani ben istediğim zaman çıkarım .. sem bana gıcık olmuşsun o bana gıcık olmuş umurumda mı dedi.. evlenmeseydin dedim o zamn .sen evlenmeseydin dedi bilmiyor muydun dışarı çıktığımı ..bakardın dedim o zaman ne bileyim evlenince bu kadar çıkacağını .. ben böyleyim sesi.uzatmadım artık
canım ya takılmıcaksın bu meselelere yada bosancaksın mutsuz olmaktansa değişcegını sanmıyorum bu adamın zor bı durum baska kötu seylerı var mı yanı eve bakıyor mu cocuklara tutumu nasıl
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Eve bakması çocuğuyla ilgilenmesinde hiçbir sıkıntı yol çok iyi bir mesleği var çok şükür . Benden asla para esirgemez bir dediğimi iki etmez maddiyat konusundacanım ya takılmıcaksın bu meselelere yada bosancaksın mutsuz olmaktansa değişcegını sanmıyorum bu adamın zor bı durum baska kötu seylerı var mı yanı eve bakıyor mu cocuklara tutumu nasıl
Sen nasıl davranırsın böyle bir insan tipineHer şeyde art niyet arayan insan tipi. Muhtemelen sevgisiz büyümüş.
- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
Seviyorsan, kaybetmek istemiyorsan her seferinde onu sevdiğini kanıtlayacaksın. O kızdığında sen sevimlilik yapacaksın. Zor bir iş ama başka çaresi yok sebep buysa.Sen nasıl davranırsın böyle bir insan tipine
Sebep herşeye alınması lafın içinden laf çıkarması ..evet seviyorum..acaba onun bana sevgisi tükenmiş midir buna katlanamam işteSeviyorsan, kaybetmek istemiyorsan her seferinde onu sevdiğini kanıtlayacaksın. O kızdığında sen sevimlilik yapacaksın. Zor bir iş ama başka çaresi yok sebep buysa.
- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
Sanmam, onun kendisi ile ilgili problemleri var. Kendisiyle barisik olmayı öğrenmesi lazım. Kayinvaliden anaç biri mi?Sebep herşeye alınması lafın içinden laf çıkarması ..evet seviyorum..acaba onun bana sevgisi tükenmiş midir buna katlanamam işte
- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
Demek istediğim o degil. Aslında düşkün olup,çocukken döven anneler de var. Sevgi dolu bir kadın mi kısaca?KayInvalşdem çocuklarına çok düşkündür ..ama annesinin lafıyla gezecek bir tip değil.. annesine de aynı davranıyor yani tek bana karşı değil