Aynen öyle yapıyor ve ben çok yoruldum artık bu durumdan ..aile danışmanına gelmezİlişkilerdeki en zedeleyici şeyi yapıyor eşiniz ; zihin okuma. Yani sizin adınıza düşünüyor kafasından kurup öyle olmadığı halde kurduğu anlamı çıkarıyor aile danışmanına gitmenizi öneririm iyi gelecektir çocuklarınız için pes etmeyin lütfen
Eğer sizi ve çocuklarınızı kaybetmek istemiyorsa gelir fakat bunu teklif edecekseniz onu suçlayarak etmeyin sen böylesin o yüzden gitmeliyiz vb değil benden kaynaklı sorunlar var sana kendimi net ifade edemiyorum gelirsen benimle ilgili gözlemlerini anlatacaksın dersiniz önceden psikoloğa da durumu anlatırsınız zaten uzmanlar konuyu farkettirmeden asıl sorunlu şahısa getiriyorlarAynen öyle yapıyor ve ben çok yoruldum artık bu durumdan ..aile danışmanına gelmez
Ahhhahh ahhh çok yoruldum bir insan severken neden böyle yaparEğer sizi ve çocuklarınızı kaybetmek istemiyorsa gelir fakat bunu teklif edecekseniz onu suçlayarak etmeyin sen böylesin o yüzden gitmeliyiz vb değil benden kaynaklı sorunlar var sana kendimi net ifade edemiyorum gelirsen benimle ilgili gözlemlerini anlatacaksın dersiniz önceden psikoloğa da durumu anlatırsınız zaten uzmanlar konuyu farkettirmeden asıl sorunlu şahısa getiriyorlar
Zaten üç şeyi yaptığımda kıyamet kopuyordu ..yapmadığım halde de birşeyler bulup çıkarıyor psikolojim mahvolduTatlım kendi tecrübemdir, asla eleştirme-aşağılama-şikayet etme
Bunları yapmayınca senden iyisi olmuyor. Ha, benim psikolojim ne olacak diyorsan onu unut. Başka türlü bu tarz adamlarla evlilik yürümüyor.
Keşke he evlilikteymiş olağan tartışmalar olsa ..bizimkisi artık çizgiyi aştı..çok yoruldum ..bu arada göndermez öyle kalmaya..annemler burada zatenCok.basit bence biraz ayri kalin. Mesela biyere gidin anneniz ? Ablaniz? Halaniz? Vs.
Tabiki oylesine gormeye gibi gidin.ayri kaldiginizda anlarsiniz hala sevgi varmii yokmu.bunlar olagan seyler evliliklerde herkeste yasanio
Aşırı huysuz ..surat yapma ses çıkarma küsme bunlsro yaparsam benden iyisi Yokhuy eksikliğii işte huysuz biri ve bu değişmiyor sen uzlasmacı ve sakın taraf ol tatlı dıl ıle konus yada bunun ıcın gerekırse bagırıp cagırdıgında sus ve yorum yapma hiçbiseye baska odaya git cunku böyle ınsanlar buna sınır olur karsısında malzeme veren bırı yoktur yanı ezil demıyorum yanlıs anlasılmasın magdem ayrılmıcaksan benım önerim bu yoksa ayrıl huysuz kısıler cok can sıkıcı.
Aşırı huysuz ..surat yapma ses çıkarma küsme bunlsro yaparsam benden iyisi Yok
Fazlasıyla rahatlık var ..o kadar çok şeyi içime attım ki ..mesela dışarı çıkar gece 12 de dalan gelir nerdesin diye soramam sorma hakkım yokmuşkaale alma ve senı kaybetmekten korkmalı sanırım bi rahatlık var adamda.
Muhabbet etmemeye çalışıyorum zaten..inanır mısın geçen komşum kahvaltıya gelmişti ikisi bayağı muhabbet ettiler ben pek konuşmadım ..demek x ablanın dikkatini çekmiş dedi Nur sen neden konuşmadın hiç geçen ..e konuşsam bişeyler çıkaracak lafımı ters anlayacak diye susuyorumEşine lafların batıyor gibi geldi.Senin yapacak birşeyin yok bence.Ya muhabbet etmeyeceksin yada ciddiye almayacaksın.Çünkü ne dersen yanlış anlamak istiyor.Ak da desen kara der.
Fazlasıyla rahatlık var ..o kadar çok şeyi içime attım ki ..mesela dışarı çıkar gece 12 de dalan gelir nerdesin diye soramam sorma hakkım yokmuş
Evet Can'ım aynısını dinledim bir psikoloğa soru sormuştu bir bayan.Demişti ki;Muhabbet etmemeye çalışıyorum zaten..inanır mısın geçen komşum kahvaltıya gelmişti ikisi bayağı muhabbet ettiler ben pek konuşmadım ..demek x ablanın dikkatini çekmiş dedi Nur sen neden konuşmadın hiç geçen ..e konuşsam bişeyler çıkaracak lafımı ters anlayacak diye susuyorum
Sağol canım ...bu sorunun cevabı benimkine çare olma adam başkasının lafını yanlış anlasa bile gülüp geçiyor benimki batıyor uzattıkça uzatıyorEvet Can'ım aynısını dinledim bir psikoloğa soru sormuştu bir bayan.Demişti ki;
Hocam eşim beni tersliyor ,muhabbet etmek istemiyor, fakat bir tanıdığımızın eşiyle çok samimi konuşuyor,abla diyoruz o kadına ama neden benimle konuşmuyor da o ablayla daha samimi konuşuyor Dedi.
Psikolog da Dedi ki;
Demek ki o abla denilen kişinin dış görünüşü veya kadın oluşu değil,muhabbeti dikkatini çekiyor kocanın Dedi.Sende dikkat çekeceği üzerinde konuşacağı muhabbetler kur,sen de o muhabbete dahil ol o ablayla samimi ol ve eşini devre dışı bırak.Seninle konuşmaya ilgilenmeye başlayacak artık Dedi.O abla ne konuşuyorsa yakala o konuşma tarzını Dedi.Etkili olmuş.
İlk zamanlar soruyordum hani çok sık çıktığı zaman üzüldüğümü belli ediyordum beyefendi sıkıntıya gelemiyor kimseye hesap vermem ben havasında..haftanın 5 günü dışarıdadır ..basen yemeğe de gelmez arar ben gelmeyecem der ..bu yüzden çok kavga ettim ..haber veriyorum gelmeyeceğimi daha ne istiyorsun deri bi kere..sen bana katılamazsın sen benim çıkmama karışamazsın istediğim saatte gelirim ..baktım olmuyır susuyorum artık.çünkü bu konuda da beni haksız buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?