3.5 yıllık evliyiz bir kızım var ve 5 aylık hamileyim ..kocamla evlendiğimizden beri ufak tefek tartışmalarımız olıyordu en küçük şeylerden düzelir dedim olmıyor ortada birşey Yokken yine kavga içinde oluyoruz. Artık sorun ben de mi diye düşünmeye başladım ..kafam kaldırmıyor artık . En basiti bugün eşim arabada hiç tarzı olmayan bir şarkı dinliyordu .ben de sen böyle şarkılar dinlemezdin dedim ..sonra şarkı klasörünün adı arkadaşının ismiydi ..aa ..şahıs yüklemiş anlaşıldı dedilm gülerek ..eve geldim aradım ..beyefendi bana bir tavırlı görmeniz lazım neymiş ben niye arkadaşın yüklemiş demişim ..ben o dinlediği için mi dinliyorum benim müzik zevkim Yok mu çıkıştı bana .ben de aklımın ucundan öyle birşey geçmediğini söyledim ..beni suçlu çıkardı sonra tamam kapat konuyu dedi.her zaman böyle yapıyor lafın içinden laf çıkarıp kavga çıkarıyor beni suçluyor sonra kapat konuyu..ben de bu davranışının güzel olmadığını anlatmaya çalıştım bana bağırdı çağırdı sesi kısılana kadar .. ben uzatmıyorum sen neyi uzatıyorsun diye ..Allah aşkına ben nasıl davranacağımı bilmiyorum artık bi şeyler söyleyin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrılmak istemiyorum sorun ben de mi usandım artık
- Konu Sahibi Nur_ece
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
Ben çok yoruldum artık . Nasıl davranacağımı bilmiyorum .artık nerde ne konuşacağımı şaşırdımAdamın karakterinin bu saatten sonra değişeceğini sanmam
- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
Sen dünyanın en ılımlı, en muhabbetli kadını olsan bile bi sorun bulup seni azarlamaya devam edecek. Adamın karakteri bu. Hep böyle olduğunu yazmışsınBen çok yoruldum artık . Nasıl davranacağımı bilmiyorum .artık nerde ne konuşacağımı şaşırdım
Gitmez..bana kafayı yedirecek bu gidişle ..Sorun sende degil gibi. Esinin huyu biraz degisik. Bosver yuz goz olma. Bagirirsa kapat telefonu. Tedavi gorsun diyecegim ama gidecegini sanmiyorum.
Olmadık şeye bağırıp çağırıyor artık onunla konuşmadan düşünüyorum acaba bunu desem kavga çıkar mı diye ..paranoyak oldum artıkSen dünyanın en ılımlı, en muhabbetli kadını olsan bile bi sorun bulup seni azarlamaya devam edecek. Adamın karakteri bu. Hep böyle olduğunu yazmışsın
3.5 yıllık evliyiz bir kızım var ve 5 aylık hamileyim ..kocamla evlendiğimizden beri ufak tefek tartışmalarımız olıyordu en küçük şeylerden düzelir dedim olmıyor ortada birşey Yokken yine kavga içinde oluyoruz. Artık sorun ben de mi diye düşünmeye başladım ..kafam kaldırmıyor artık . En basiti bugün eşim arabada hiç tarzı olmayan bir şarkı dinliyordu .ben de sen böyle şarkılar dinlemezdin dedim ..sonra şarkı klasörünün adı arkadaşının ismiydi ..aa ..şahıs yüklemiş anlaşıldı dedilm gülerek ..eve geldim aradım ..beyefendi bana bir tavırlı görmeniz lazım neymiş ben niye arkadaşın yüklemiş demişim ..ben o dinlediği için mi dinliyorum benim müzik zevkim Yok mu çıkıştı bana .ben de aklımın ucundan öyle birşey geçmediğini söyledim ..beni suçlu çıkardı sonra tamam kapat konuyu dedi.her zaman böyle yapıyor lafın içinden laf çıkarıp kavga çıkarıyor beni suçluyor sonra kapat konuyu..ben de bu davranışının güzel olmadığını anlatmaya çalıştım bana bağırdı çağırdı sesi kısılana kadar .. ben uzatmıyorum sen neyi uzatıyorsun diye ..Allah aşkına ben nasıl davranacağımı bilmiyorum artık bi şeyler söyleyin
en başından böyleymiş
huylu huyundan vazgeçmez
ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Daha önce alttan çaktırmadan laf sokma huyunuz olduğunu hissettirmişsiniz ve bu huyunuzdan boğulmuş gibi adam ki böyle tepki veriyor artık.
Eğer öyleyse bu huyunuzdan vazgeçin.
Yok değilse hiç yoktan kavga çıkarıyorsa daha dikkatli olmanız lazım,tehlike çanları çalıyor demek.
Çevresindekilere dikkat edin.
Daha açık yazamadım.
Yok değilse hiç yoktan kavga çıkarıyorsa daha dikkatli olmanız lazım,tehlike çanları çalıyor demek.
Daha açık yazamadım.
- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 39
B
ben alttan laf sokmam ki direkt söylerim ..anlamıyorum niye böyle yapıyor ya beni değiştirmeye çalışıyor sürekliDaha önce alttan çaktırmadan laf sokma huyunuz olduğunu hissettirmişsiniz ve bu huyunuzdan boğulmuş gibi adam ki böyle tepki veriyor artık.
Daha açık yazamadım.
- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
Sizin normalde davranışlarınız nasıl bilemiyorum ama bu anlattığınız olaya göre bence eşinizin kendisiyle sorunları var, söylediğiniz herşeyi kişisel algılayıp kavga çıkarması özgüven eksikliğine işaret ediyor. Ya da sizin söylediğiniz herşeye muhalefet ediyor olabilir özellikle, bu ilişkinizin genel seyrine bağlı biraz da.
B
ben alttan laf sokmam ki direkt söylerim ..anlamıyorum niye böyle yapıyor ya beni değiştirmeye çalışıyor sürekliDaha önce alttan çaktırmadan laf sokma huyunuz olduğunu hissettirmişsiniz ve bu huyunuzdan boğulmuş gibi adam ki böyle tepki veriyor artık.
Daha açık yazamadım.
Canım benim ailem beni öyle nazlı büyütmüştü ki el üstünde tutulurdum ..ilk zamanlar çok zoruma gidiyordu yaptıkları zamanla alttan almaya başladım ama bu noktaya geldik ..boğuluyorum artık ..Sizin normalde davranışlarınız nasıl bilemiyorum ama bu anlattığınız olaya göre bence eşinizin kendisiyle sorunları var, söylediğiniz herşeyi kişisel algılayıp kavga çıkarması özgüven eksikliğine işaret ediyor. Ya da sizin söylediğiniz herşeye muhalefet ediyor olabilir özellikle, bu ilişkinizin genel seyrine bağlı biraz da.
- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
Canım benim ailem beni öyle nazlı büyütmüştü ki el üstünde tutulurdum ..ilk zamanlar çok zoruma gidiyordu yaptıkları zamanla alttan almaya başladım ama bu noktaya geldik ..boğuluyorum artık ..
Alttan aldıkça iyice abartmış bence tepkilerini, yani bu anlattığınız olayda mesela ne kadar abartı bir tepki vermiş öyle, bunda alttan alacak birşey yok artık. Bazı durumlarda da tepkinizi koyun.. Başkalarına karşı da böyle alıngan mı abartır mı yoksa size karşı mı böyle sadece?
Genelde böyle annesine karşı da ..ama ben kaldıramıyorum çok yoruldum artık daha 25 yaşındayımAlttan aldıkça iyice abartmış bence tepkilerini, yani bu anlattığınız olayda mesela ne kadar abartı bir tepki vermiş öyle, bunda alttan alacak birşey yok artık. Bazı durumlarda da tepkinizi koyun.. Başkalarına karşı da böyle alıngan mı abartır mı yoksa size karşı mı böyle sadece?
Nasıl geçinebilirim artık bilmiyorumAllah başka dert vermesin de o kadar ağır sorunlar varken bunlar bana sudan sebepler geldi.sorun sizde değil de eşinizin karakterinde bi sorun var gibi.2yavrunuz var Allah bağışlasın