Ayrılma süreci

Nesiben

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
21
8
6
30
Arkadaşlar 2 ay önce evimizi ayırdık eşimle annemlere geldim 3.bucuk yaşındaki kızımla eşim ayrılmayalım düzeltecem kendimi dedi ama 2 aydır hiçbir çaba yok aileside siz ayrılırsanız eşimden için onuda sokağa atarız eve almayız dediler ama it iti atmadı eve aldılar şimdi onlardada geri birleşin diye çaba yok Ailemde ya boşanacaksın yada yada kocanla görüşüyorsanız kocan götürecek söyle eşine dedi bugün söyledim oda ailesi ile konuştu aileside yaylada 2 gün sonra geleceklerini sakince konuşalım dediler onlar istiyor ki hem oğullarından ayrılmayım hemde oğulları yanlarında dursun oğulları çalışsın ondan sonra beraber olun diye istiyolar ama onlar oğullarına arka çıktıkça oğulları çalışmayacak bide annemin evinde ben kendiyle görüşüyorum diye lafı ben duyacam kafam çok karışık nasıl davranmam lazim önerilerinizi bekliyorum.

Biraz daha nokta virgül olsaydı da anlasaydım keşke.

Arkadaşlar 2 ay önce evimizi ayırdık eşimle, annemlere geldim
Arkadaşlar 2 ay önce evimizi ayırdık, eşimle annemlere geldim
Bak bir virgül ne yapıyor cümleye.

Ben kararlılığımı koruyorumda ailem sıkıştırıyor ya ayrıl yada ortada sevgili gibi dolaşmayın oda seni bu şekilde ciddiye almaz diyorlar.

Tamamda adam zaten bu benden ayrılmıyor diye başka insanlara yönelirse

Ama sen konuşuyorsun görüşürsun eşinin seni sevdiğine güvenin yoksa zaten bu ısrar neden peki
Ben mesela bilirim ben babamın evine çok büyük kavga edip gitsem gelir alır 1 2 saat sonra babamlara belli etmeden ben bunu bilirim mesela bana der ben gideyim otur evinde

Aileniz bu durumun bir sonuca bağlanmasını istemekte haklılar. Eğer ayrılmayacaksanız kısa sürede toparlanmanız, ayrılacaksanız da iletişimi koparmanızı istiyorlar sanırım. Ailelerin bir araya gelip enine boyuna sıkıntıları konuşup bir çözüm yolu bulmaları gerek. En önemlisi sizin eşinizle problemlerinizi halletmeniz gerek. Olmuyorsa da kendinizi daha fazla yıpratmamanız evladınızla yeni bir başlangıç yapmanız daha doğru olacaktır. Siz henüz karar verebilmiş değilsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ailemin yaninda evlendikten sonra ve çocuk olunca gelince sanki yük oluyor gibi hissettirdiler bana buda benim zoruma gidiyor bilsem ailemin yaninda rahatim kesinlikle dönmem ama kötü de olsa kocam kendi evim daha iyiydi en azından çocuğumla daha rahattım diye düşünüyorum yoksa eşimin düzeleceğine inancım asla yok sadece beni ailem itiyor ateşe

Aileniz haklı....

Eşiniz ve ailesi çok kurnaz....

Evlilik bu, ya bir arada yaşanır yada boşanılır....

Eşiniz ve ailesi "hem karnim doysun hem pastam dursun" hesabinda....

Eşinize ailem arkamda mesajı verin...

Boşanmamı istiyorlar diye duyurun...

Esiniz harekete geçecektir....

Hissettiğin yanlış olabilir .. onlar süreçte net olmanızı istemişler ki haklılar ..

Ama yaşanılanlara rağmen sen sanırım geri döneceksin köyü de olsa o kocana ... sonra yine aynı olaylar yine ailenin yanına döneceksin .. onlar neler olacağını bildikleri için böyleler bence

Evet farkındayım eşim ve ailesi çok kurnaz diyorlarki sorumluluk kendi annemgilde kalsın oğullarına guvenmedikleri için banada gel demiyorlar ama boşanma belki düzelir çalışır yiz verme konuşma diyorlar ama oğullarını sokağa atmıyorlar ki adam olsun oğullarını besliyorlar kızımla ben miydik zorlarına giden bizi başlarından attilar.

Ben biliyorum yine aynı şeyler olacak ama bu sefer kan kusup kızılcık şerbeti içtin diyecem çünkü ailem dediğim babam ve babannem annem zaten yok 5 aylıkken ayrılmışlar babaannemde yaşlı herşeye söyleniyor çocuk birşey dökse sürekli konuşuyor hiçbişe beğenmiyor birde halam var aynı sitede oda babannemi babamı dolduruyor eşiyle görüşüyor madem gitsin kaynanasigilin evine diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…