Ben kararlılığımı koruyorumda ailem sıkıştırıyor ya ayrıl yada ortada sevgili gibi dolaşmayın oda seni bu şekilde ciddiye almaz diyorlar.
Tamamda adam zaten bu benden ayrılmıyor diye başka insanlara yönelirse
Ayrılık sebebi ?
Ayrılma sebebi kötü aliskanlik calışmama ve en son aldatma
Aileniz haklı....Arkadaşlar 2 ay önce evimizi ayırdık eşimle annemlere geldim 3.bucuk yaşındaki kızımla eşim ayrılmayalım düzeltecem kendimi dedi ama 2 aydır hiçbir çaba yok aileside siz ayrılırsanız eşimden için onuda sokağa atarız eve almayız dediler ama it iti atmadı eve aldılar şimdi onlardada geri birleşin diye çaba yok Ailemde ya boşanacaksın yada yada kocanla görüşüyorsanız kocan götürecek söyle eşine dedi bugün söyledim oda ailesi ile konuştu aileside yaylada 2 gün sonra geleceklerini sakince konuşalım dediler onlar istiyor ki hem oğullarından ayrılmayım hemde oğulları yanlarında dursun oğulları çalışsın ondan sonra beraber olun diye istiyolar ama onlar oğullarına arka çıktıkça oğulları çalışmayacak bide annemin evinde ben kendiyle görüşüyorum diye lafı ben duyacam kafam çok karışık nasıl davranmam lazim önerilerinizi bekliyorum.
Hissettiğin yanlış olabilir .. onlar süreçte net olmanızı istemişler ki haklılar ..Ailemin yaninda evlendikten sonra ve çocuk olunca gelince sanki yük oluyor gibi hissettirdiler bana buda benim zoruma gidiyor bilsem ailemin yaninda rahatim kesinlikle dönmem ama kötü de olsa kocam kendi evim daha iyiydi en azından çocuğumla daha rahattım diye düşünüyorum yoksa eşimin düzeleceğine inancım asla yok sadece beni ailem itiyor ateşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?