Canım çok teşekkürler yorumun için. Burda problemlerimizi anlattığım için kötü gibi, ama normalde herkesin özendiği bi ilişkimiz vardı. İlk sevgilim uzun bi ilişki. Cesaret edemiyorum ama çok da yoruldum. Direkt ayrıl mı diyosun. Yoksa konuşup son bi şans versem miBana pişman olacaksın gibi gelmedi.
Bence ilgini çek üstünden.Canım çok teşekkürler yorumun için. Burda problemlerimizi anlattığım için kötü gibi, ama normalde herkesin özendiği bi ilişkimiz vardı. İlk sevgilim uzun bi ilişki. Cesaret edemiyorum ama çok da yoruldum. Direkt ayrıl mı diyosun. Yoksa konuşup son bi şans versem mi
Gelene kadar öyle yapacam canım. Geldiğinde görüştüğümüzde sert bişekilde bitti mi diyim. Yani sen bana böyle yaptın şöyle yaptın dayanamıyorum diye anlatayım mı. Yoksa uzatmadan net mi olsamBence ilgini çek üstünden.
O aramadıkça arama, aradığında sorarsa onun ki gibi cevaplar bahaneler söyle.
Bi noluyoruz der kendini silkelerse eyvallah ama işine gelir hiç aramaz sormaz olursa yol ver gitsin.
Canım derdimi dMerhaba,
Yazdıklarını okuyunca bir ikileme düştüm..İlk yazına baslayınca bana cok asık demişsin ancak yazının geri kalan kısmında çok asık olmadıgı kanısına vardıgım cümlelerin yer almış..Ancak yazından genel olarak çıkardıgım erkek arkadasın iyi bir insan belki biraz empati yaparsan ilişkiniz için net bir karar verebilirsin..Örnegin bazen herseyi karsı taraftan beklememek gerekebilir seni eskisi kadar aramıyorsa belki senin bilmedigin bir sıkıntısı vardır yada uzun ilişkilerin vermiş oldugu monotonluk..Yani ilişkiyi canlandırmak senin elindede olabilir. Neden ona beklemedigi bir süpriz yapmayı denemiyorsun..Yazılarında hep karsındakini anlattıgın için senin yapmadıkların ve yaptıgında hatalı olarak yaptıgın mutlaka bir takım olaylar vardır diye tahmin ediyorum..
Madem bu kadar iyi biri bu kadar umutsuzluk taşımak yerine biraz kendin insaa et..taktik vss 3 yıllık bir ilişki için yanlış ve yersiz olur..Seni cok seven bir adam olduguna inanıyorsan sende ona sevgini göster derim.
Merhaba,
Yazdıklarını okuyunca bir ikileme düştüm..İlk yazına baslayınca bana cok asık demişsin ancak yazının geri kalan kısmında çok asık olmadıgı kanısına vardıgım cümlelerin yer almış..Ancak yazından genel olarak çıkardıgım erkek arkadasın iyi bir insan belki biraz empati yaparsan ilişkiniz için net bir karar verebilirsin..Örnegin bazen herseyi karsı taraftan beklememek gerekebilir seni eskisi kadar aramıyorsa belki senin bilmedigin bir sıkıntısı vardır yada uzun ilişkilerin vermiş oldugu monotonluk..Yani ilişkiyi canlandırmak senin elindede olabilir. Neden ona beklemedigi bir süpriz yapmayı denemiyorsun..Yazılarında hep karsındakini anlattıgın için senin yapmadıkların ve yaptıgında hatalı olarak yaptıgın mutlaka bir takım olaylar vardır diye tahmin ediyorum..
Madem bu kadar iyi biri bu kadar umutsuzluk taşımak yerine biraz kendin insaa et..taktik vss 3 yıllık bir ilişki için yanlış ve yersiz olur..Seni cok seven bir adam olduguna inanıyorsan sende ona sevgini göster derim.
Canım derdimi d
Merhaba,
çok teşekkür ederim canım dikkate alacam söylediklerini..Varlığı seni mutlu etmeyen birinin yokluğu koymaz. Değişik bi ilişkiniz var aslında mutsuzsun ama dışardan bakanlar çok iyisiniz sanıyo. Sevgilin göstermelik yaşıyo olabilir mi ? Senin yol arkadaşın olacak kişi seni ihmal etmeyen zor zamanında yanında olan mutlu eden biri olmalı bence . İyi.bile dayanmışsın milletin sevgilileri neler yapıyor. Ayrıca evlenince düzelir kelimesi kesinlikle yalan. Huylu huyundan vazgeçmez . Kalkıp sana ben hep ilgisizdim sevmeseydin evlenmeseydin dese ne diyceksin. Hayatını daha fazla meşgul etmesine izin verme bence. Bırak ve hayatına bak kimseyide takma senin ne yaşadığını tek sen bilirsin.
Çok teşekkürler iki gün sonra görüşecez, erken geliyo. Son durumu söylerim yine...Ayrilirsan boşluga düşersin ki şimdi bile ilgisizlikten yakinirken ayrilinca kendini yapayalniz hissedeceksin bak demedi deme. O yine bi şekilde hayatina devam eder iş güç vs. Sen bence ayrılmak yerine bir süre kendine bir uğraş başka bisey bul aklima gelmiyor şuan. Baktinki hem sen kendi alemindesin hem o. O zaman ayrılırsın. Yada hersey yoluna girer o süre zarfinda.
Doğru söylüyosun yurtdışı olmasa da bişeyler düşünecem. Çok teşekkür ederim :)Bence ayrılmadan önce kendine başka bir hayat çiz. Örneğin varsa imkanın yurtdışına okumaya git. Ayrılma ama o kadar güzel ve farklı bir yol çiz ki onun bulunduğu durumdan. Kendine gelsin ve seni kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapıyor mu onu görürsün. Yapmıyorsa da zaten 3 senelik ilişki bir şekilde yurtdışı etkisiyle unutursun. Benim sorunlu neredeyse 10 senelik ilişkim var. İlk gün problem neyse son gün de aynı. Eski kavga yazışmalarımıza bakıyorum da hep aynı problemden kavga etmişiz. Gerek yok. Hayatını seni sallamayan bir adama verme. En iyi yaşayıp pişman olanlar bilir bunu. Sen de öğüt verecek kadar pişman olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?