• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılırken çirkinleşen taraf

laytralaylom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
141
235
53
Güncelleme:

Dün kısa bir özür mesajı atmış, helallik istemiş. Çok ağır konuştun ama iyi günlerin hatırına helal olsun dedim. Sonra hep sen kendini haklı görüyorsun zaten yaptıklarım dediklerim senin yaptıklarının benzeriydi deyip beni suçladı. 😵‍💫 Söylenenlerin benzer olduğunu düşünmüyorum dedim. Sana hala saygı duyduğumdan soruyorum bende kalan eşyalarını istiyor musun diye sordum. Ağlamaklı bir şekilde ne yani ben saygı duyulmayacak bir insan mıyım ki hala diyorsun dedi yüzüme kapattı. 🤭🤭

Merhaba,

Çok da uzun olmayan bir ilişki. Çok ilgili, sevgisini gösteren, yardımsever ama hemen her şeye alınan bir erkek ve alınmalarına karşı hep açıklama yapan, öyle demek istemedim şunu demek istedim diyen ben. Alınmaların artık ufak ufak paranoyaya dönmesi ve yine bir alınma seansı sonrası sessiz kalarak beni cezalandırmaya çalışması. Açıklama yapmaktan yorulduğum için ben de sessiz kaldım.

Sonra o aradı. Konuştuk, tartıştık. Beni suçlamaya devam etti. Kabul etmedim ve anlaşamadığımızı, böyle bir konu yüzünden 2 gün konuşulmamasını doğru da bulmadığımı belirtip ayrılmak istedim. Bana kurduğu ve ağırıma giden bir cümlenin aynısını diğer ilişkilerinde de kurduğunu hatırlattım. Önce ayrılmayı istemedi, ben uzatmayalım deyince de ona güvenerek anlattığım eski evliliğimle ilgili, işimle ilgili şeyleri kafasında hikayeleştirerek ve çıkarımlar yaparak, sen böylesin şöylesin şimdi belki düzeltirsin kendini diyerek yüzüme vurdu. Boşanmamı dahi çirkin bir üslup ile tartışmaya konu etti. Karşılık vermedim. Sadece engelledim.

Daha önce benzer şeyler yaşayanınız var mı? Çok üzülmüş değilim ama biraz kafama taktım ve kırıldım. Sanırım biraz da desteğe ihtiyacım var…

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. 🌺

Son düzenleme:
Şerefli bir erkek olsa kendine yedirip bosanmaniz ile alakalı a harfini dahi söylemez . Bu tarz erkekler gözümde sadece k...rı kılıklı. Sürekli kendinizi izah edeceğiniz diken üzerinde bir ilişki olmaz zaten. Güzel olmuş ayrılmanız tecrübe oldu daha güzelleri sizin olsun .

Son düzenleme:
Merhaba,

Çok da uzun olmayan bir ilişki. Çok ilgili, sevgisini gösteren, yardımsever ama hemen her şeye alınan bir erkek ve alınmalarına karşı hep açıklama yapan, öyle demek istemedim şunu demek istedim diyen ben. Alınmaların artık ufak ufak paranoyaya dönmesi ve yine bir alınma seansı sonrası sessiz kalarak beni cezalandırmaya çalışması. Açıklama yapmaktan yorulduğum için ben de sessiz kaldım.

Sonra o aradı. Konuştuk, tartıştık. Beni suçlamaya devam etti. Kabul etmedim ve anlaşamadığımızı, böyle bir konu yüzünden 2 gün konuşulmamasını doğru da bulmadığımı belirtip ayrılmak istedim. Bana kurduğu ve ağırıma giden bir cümlenin aynısını diğer ilişkilerinde de kurduğunu hatırlattım. Önce ayrılmayı istemedi, ben uzatmayalım deyince de ona güvenerek anlattığım eski evliliğimle ilgili, işimle ilgili şeyleri kafasında hikayeleştirerek ve çıkarımlar yaparak, sen böylesin şöylesin şimdi belki düzeltirsin kendini diyerek yüzüme vurdu. Boşanmamı dahi çirkin bir üslup ile tartışmaya konu etti. Karşılık vermedim. Sadece engelledim.

Daha önce benzer şeyler yaşayanınız var mı? Çok üzülmüş değilim ama biraz kafama taktım ve kırıldım. Sanırım biraz da desteğe ihtiyacım var…

Merhaba yani karşı tarafın zaten huyu karakteri iyi değilmiş herşeye alınmak naz yapmak kadınların işi rol çalıyor bu erkek milleti bazen 🤭 Bence kafaya takmayın bunun sizinle bir ilgisi yok. Fakat karşılıklı siz birbirnize laf sokmuşsunuz siz onun eski ilişkisini ortaya atınca ,oda sizin boşanmanızı ortaya atmış.. ayrılmanız daha iyi olmuş özellikle de tepkisiz kalmanız daha iyi olmuş.

Merhaba yani karşı tarafın zaten huyu karakteri iyi değilmiş herşeye alınmak naz yapmak kadınların işi rol çalıyor bu erkek milleti bazen 🤭 Bence kafaya takmayın bunun sizinle bir ilgisi yok. Fakat karşılıklı siz birbirnize laf sokmuşsunuz siz onun eski ilişkisini ortaya atınca ,oda sizin boşanmanızı ortaya atmış.. ayrılmanız daha iyi olmuş özellikle de tepkisiz kalmanız daha iyi olmuş.
Evet ben de bunu düşündüm. Benim söylediğim de laf sokmak gibi oldu ama ben bel altı vurmadım onu onun vurduğu kadar. Olanı söyledim sadece. Onun bana anlattığını. Değiştirip çirkinleştirip söylemedim.

Evet ben de bunu düşündüm. Benim söylediğim de laf sokmak gibi oldu ama ben bel altı vurmadım onu onun vurduğu kadar.
Boşverin o kişinin karakteri bu. Değil size önüne çıkan bir sonraki kişiye de aynı şekilde en ufak tartışmada çirkin laflar edecektir. Bu arada sadece bir tavsiye ilerisi için , tartışma ne olursa olsun o an sıcak sıcağa öfkeliyken konuşulmaması gerek. Herkesin sakinleştiği düşündükten sonra konuşması en doğru andır. Konuşmak şartıyla ama laf sokmak ve karşı tarafı hedef alarak değil "biz" olarak olaylara girmek daha mantıklı. Çünkü "Sen" ..!! Diye başlayıp haklı haksız olayına girersek olayların içinden çıkamayız ..ben evliliğimin 6.cı yılında bunu yeni idrak ettim😅

Evet ben de bunu düşündüm. Benim söylediğim de laf sokmak gibi oldu ama ben bel altı vurmadım onu onun vurduğu kadar. Olanı söyledim sadece. Onun bana anlattığını. Değiştirip çirkinleştirip söylemedim.
Ya ben bunu anlamıyorum bir kadına kadınca cvp verilmesini de doğru bulmuyorum . Bizler duygusal ve tepkisel varlıklarız siz bel altı vurabilirsiniz de ama o yapamaz hiç hoş değil .

Hadsizlik başka bişey değil. Olgunluğa erişememiş belli ki ergen ergen hareketler. Sallayarak çok iyi yapmışsın. Fazla bile alttan almışsın. Bence dönem dönem herkesin hayatına giriyo kafada kurgularıyla yaşayıp insanları ona göre değerlendiren tipler. Aynı şeyi ona yapsan büyük kavga çıkarırdı eminim. Sıkma tatlı canını 🩷

Hadsizlik başka bişey değil. Olgunluğa erişememiş belli ki ergen ergen hareketler. Sallayarak çok iyi yapmışsın. Fazla bile alttan almışsın. Bence dönem dönem herkesin hayatına giriyo kafada kurgularıyla yaşayıp insanları ona göre değerlendiren tipler. Aynı şeyi ona yapsan büyük kavga çıkarırdı eminim. Sıkma tatlı canını 🩷
Şimdi gördüm yorumunuzu. Teşekkür ederim. ❤️
Evet iyi tarafları da var iyiliği çok iyi bu insanın diye diye geçti zaman ama ilk kararlı duruşumda, orta yolcu olmayışımda ve bunu kabul etmiyorum dediğimde konu büyüdü ve çirkinleşti. Gerçek yüzünü de görmüş oldum. 😊

sadece yazış tarzınızdan (derli toplu, anlatmak istediğinden dışarı çıkmadığı belli öz ve anlaşılırlıkta) bile sizin daha olgun daha sakin ve akılcı, sınırları aşmayan çizgileri taşırmayan biri olduğunuzu anlayabiliyorum. ayrılığınızı kutlar, mutluluklar dilerim :))

Merhaba,

Ayrılmanız mantıklı olmuş.
Alıngan erkek hiç çekilmiyor, prenses gibi oluyorlar.
Sizin gibi bir kadın da ona fazla gelmiş bence, siz hayatınızda kötü bir evliliği bitirme cesaretini yüklenmişsiniz ki çoğu kadın bunu yapamıyor maalesef.
Size birşey olmaz bu hayatta, o kendi derdine yansın ve boşverin gitsin.

sadece yazış tarzınızdan (derli toplu, anlatmak istediğinden dışarı çıkmadığı belli öz ve anlaşılırlıkta) bile sizin daha olgun daha sakin ve akılcı, sınırları aşmayan çizgileri taşırmayan biri olduğunuzu anlayabiliyorum. ayrılığınızı kutlar, mutluluklar dilerim :))
Çok teşekkür ederim ☺️

Ayrılmanız mantıklı olmuş.
Alıngan erkek hiç çekilmiyor, prenses gibi oluyorlar.
Sizin gibi bir kadın da ona fazla gelmiş bence, siz hayatınızda kötü bir evliliği bitirme cesaretini yüklenmişsiniz ki çoğu kadın bunu yapamıyor maalesef.
Size birşey olmaz bu hayatta, o kendi derdine yansın ve boşverin gitsin.
Dün kısa bir özür mesajı atmış, helallik istemiş. Çok ağır konuştun ama iyi günlerin hatırına helal olsun dedim. Sonra hep sen kendini haklı görüyorsun zaten yaptıklarım dediklerim senin yaptıklarının benzeriydi deyip beni suçladı. 😵‍💫 Söylenenlerin benzer olduğunu düşünmüyorum dedim. Sana hala saygı duyduğumdan soruyorum bende kalan eşyalarını istiyor musun diye sordum. Ağlamaklı bir şekilde ne yani ben saygı duyulmayacak bir insan mıyım ki hala diyorsun dedi yüzüme kapattı. 🤭

Back