Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

selam arkadaşlar... taktikler çok güzel... bende bişeyler eklemek istedim... bazen erkekler kafa dinlemek isterler eğer ki suç sizdeyse, yıprattıysanız tabii....ve böyle bir ayrılıktan sonra hemen barışmaya kalkmayın çünkü yıkılan bir binayı yapmak zaman alacaktır. hayatınıza onsuz devam edin.. hatalarınızı gözden gecirin.. ama onu asla aramayın...o arasa bile kısa cümlelerle konuşun geçmişten ve ilişkinizden konuşmayın...sizden haber alamadığında merak edecektir. zamana bırakmak en güzel şey. ayrıldıktan sonra hemen barışmak hatalarımızı değerlendirme fırsatı olmadığı için yeniden ayrlık yaşanabilir. zaman gecsin, özlem olsun, gezsin, tozsun, etrafındakilerin sizin kadar değerli olmadığını anlayacaktır.

ya arkadaşlar bizim ayrılma gibi bi durumumuz olmadı, asker olduğu için konusamıyoruz. Hatta başlık falan aşmıştım askerlikle ilgili, böyle değişti tuhaflaştı aramaz sormaz oldu. Ben de aramayım diyorum ama elimde değil arıyorum, ya ılımlı msjlar atıyorum ya da iğneleyici. Çok kızıyorum kendime (((

çok güzel yazmışsın da canım
bu süre ne kadar ortalama?
yani hepimiz bir şeyler beklediğimiz için...
hani bir hafta mı beklemeliyiz bir ay mı bir sene mi?
ne kadar aramadan sabretmek gerekiyor?
o dönene kadar mı?

[/B]

ve bide su var ki biz bekleriz ama o asla geri dönmezse o zaman ne olucak

Senin söylediklerine göre ben hata yaptım :1no2: geçen konuşmamızda çenemi tutamadım.ona kızı sordum, oda var dedi ama şuan kimseyi istemiyorum hayatımda kaçmak istiyorum boğuluyorum gibi şeyler yazdı.bende benim kaçcak gücüm klmadı benden bişe isteme, keşke kaçabilsem dedim.artık aramaz da senağlama

galateia evet arkadaşım susmalıydın bence onun hayatını merak ediyormuş gibi davranma.. princess canım bu süre 1 ay da olabiliyor 1 sene de ama zaten zamanla sen hayatına yön veriyosun.. belki sen istemediğin bi anda gelenbiliyor yanii... sen diyosun güle güle... bazen ikinizde boşlukta olabiliyosunuz. ama bitmişse dönüş ne kadar sağlıklı bilmiyorum.. aynı şeyi yaşıyorum şu an tepki vermiyorum... onsuz da mutluyum güçlüyüm yaa. bunu deyin kendinize... zaten unutuluyolar. biz kadınlar ayrılık acısını hemen erkekler belli zaman gecince anlıyolar. ondan zaten dönüşleri.. ama biz dönmüyoruz fark bu

ıssız adam filmini hatırlayın... aklı sonra başına geliyo bunların. yalnız şu da var bazen erkek özlese de arayamayabilir. yüzü yoktur, hayatında başkası vardır diye korkabilir, ailenizin istemeyeceğinden korkar...ama inanın daha çok acı çeker onlar..

Arkadaşlar ben çok gözlemledim ve hep şunu gördüm. İlişkinin özellikle başlarında sevdiğimizi göstermicez. İçimizden sevgi dolup taşsa da bunu içimizde yaşıycaz, çok belli etmicez. Arkadaşlarımdan sevgimi göstermiyorum diyenlere bakıyorum karşılarındakinin bi kul köle olmadığı kalmış.

eeğr ben ayrıldıysam geri dönmem benden ayrılanana da zaten ben dönmem defter kapanmıstır bence

evet haklısın canım.
erkekler bizim kadar kolay anlamıyor- acıyı da daha geç çekmeye başlıyorlar.

o süre zarfında da sanırım
sessiz kalmak,
hayatını-düzenini kurmuş gibi gözükmek,
kendine bakmak,
neşeli olmak,
kısacası dibe vurmadım yıkılmadım ayaktayım. sensiz de yaşıyorum, seni istemiyorum u hissettirmek gerek.

hani ben şunu çok net gördüm
şu dakika yine ararım eski erkek arkadaşımı.
yalvarırım- ağlarım.
ama o yine dönmez.
cünkü onun kafasında hala ben yokum. hala ayıkmadı.
garip bi savunma mekanizmasıyla hareket ediyorlar.
istemiyorum' u cok net söylüyorlar.
o yüzden beklemek,rahatmış mutluymuş izlenimi vermek, aramamak ve mesaj atmamak başlıca kurallar..

aramıycak sormiycaksın.. görünmeyeceksin.. kaybolacaksın .... üstüne düşmeyeceksin...

bence yapmacık olmamalı insan ... özellikle de sevdiğine karşı. ne yaşıyorsa ne hissediyorsa
belli etmeli...

eğer kavga etmiş ve ayrılmışsanız zaman gerekir. hemen aramak hemen barışmaya çalışmak sorunu çözmez. belki de aylar gerekir ama oturup düşünmek hatalarınızı görmek lazım... tekrar barışırsanız bu sefer ilişkinizin temeli daha sağlam olacaktır. belki de onun sorunları var içinden çıkamıyor... biraz zaman vermekte sorun yokk... tabi hayatınızı da onu bekleyerek gecirmeyin.. yaşamınıza bakın yeni uğrslar hobiler edinin bence... yıkmak kolay yapmak zordurr...

yaa bır erkek eger sevgılısınden ayrılmıs ıse sevgılısı elınden gelenı yaptıgı halde ıstemıyorsa zaten herseyı kabullenmıs demektır onsuz yasamasını saten kendısı ıstemıstır...hem sevgısı bıtmıs bır ınsan neden gerı donmek ıstesn onu merak etsn onsuz yasayabıldıgını gorunce cekmesın kı ben bunu anlamıorum:S

pekı bunu nasıl hıssettırebılırıs onsuz yasadıgımızı mutlu oldugumuzu:S mısal ben cok savastm cok mesajlar cektım kotuyum mutsuzum dyee 1 haftadır cekmıorum bızımkı 1.5 ay oldu ayrılalı arama ıstemıorum hersey gerıde kaldı dedı nedenı ıslerı cok youn okulu var bana vakıt ayıramıoo.... pekıı ben ne yapmalıyımm onu hıc arayıp sormamakk bundan snraaa onu gerı getırır mı? sevmeyen ınsan neden donsun kıı:S

aramıycak sormiycaksın.. görünmeyeceksin.. kaybolacaksın .... üstüne düşmeyeceksin...

katiliyorum canim,
eger benden ayrilmissa yolu acik olsun, illaki bir sebebi vardir sevmiyordur veya baskasina asik olmustur, ben ne yapayim öylesini daha?
hem ne demisler, birak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hic senin olmamistir.

çünkü sevmiyor değil.
sen üzerine gittikçe sevmiyorum moduna geçiyor.
ben vazgeçilmezim diye düşünüyor.
sen bi noktada bırakıyorsun.
o adım atmaya başlıyor.
biraz zaman ister..
ama eğerki seni gerçekten sevdiyse kesin gelir.
o yüzden naap yap. kendini tut.
arama mesaj atma.
sevdiğini belli etme.
sus sadece.
soran olursa "o beni bıraktı bende napiyim pes ettim artık istemiyorum" de

bir duvara iki kere çarpan salaktır derim ona ya ayrılırken iyi düşünür.. zaten ben dönmem ki niye onu döndüreyim.

aramayacaksın.sormayacaksın.senden haber alabılcek herşeyi yok edeceksin ve bir zaman sonra kendisi gelecek.

aramayacaksın.sormayacaksın.senden haber alabılcek herşeyi yok edeceksin ve bir zaman sonra kendisi gelecek.

ya zaten aramamamızı sormamamızı ısteyenler onlar dııl mı onsuz yasamamızı ısteyenler onlarsa neden gerı donsunler kıı ?ben cok ugrastm donmedı olmaz ıstemıorum dedı bunu ısteyen zaten ooo....ben onun ıstedıını yapınca o zatenn neden donsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…