kızlarrrrrrr
şimdi size başımdan gecen olayı anlatımm..erkek arkadaşım ben hiç istemememe rağmen benden ayrıldı ve ısrarla sordum eminmisin diye evet dediii.bende kaç gün üzüntü çektim ama bunu ona hiçç belli etmedim msne girdim engellemedim bile çünkü engellemek bile ona değer verdiğimi düşündürecekti beyfendiye facebookumdanda silmedim en güzel resimlerimi koydum facebooka arkadaşlarımla konuştum wallumda..bende ne yaptım inadına msne girdim en güzel yeni parti resimlerimi koydum msnime ve o online olduğunda hiç konuşmadım bile..hatta çevrimiçi durduğum zamanlarda bile konuşmadığımda msne girip çıkıp durdu sırf kendine selam verim diye..vermedimm
) sonraa askere gitti ayrıldığımız süre boyunca 1 kez bile aramadım.askerden döndü yine aramadım. ayrılmamızdan 6 ay geçti ve birgün bir baktım telefonum çalıyor ve o arıyor
))telefonu açtım ve ilk cümlesi şu oldu beni zaten askerde unuttun askerden döndüm yine unuttun ne yapmaya çalışıyorsun sen görüşmekmi istemiyosun anlamadım yanii şimdi haahhaahahhaah
))))kızlar bu cümleyi duydum ya o an suratımı görmeliydinizzz hehehehe
)gülmekten yerlere yattım intikamımı almıştım kaç ay boyunca süren üzüntülerimin acısı işte orda çıktı
)ama tabi şöle bi durumda var soora kabul ettim görüşme isteğini hala arıcak bakalım olsun ben aldım ya intikamımı
o yüzden kesinlikle sallamayın
))geçen hafta doğum günüydü ilk defa arayıp kutladım bakalım arayıp görüşmek istiycekmi çok merak ediorm