- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.246
-
- Konu Sahibi Princess
- #1.241
kızlar ben bir hata yaptım ki sormayın...
bu topicte okuyanlar olduysa durumumu biraz bilirler..ayrıldığım erkek arkadasım ankarada , ben başka bi yerde calııyorum...2, 5 aydır filan ayrıyız..malum o terketti.
neyse ben de kendimi tutmuş ve aramamıştım..hiç umudum olmasa da geri dönmesini istiyodum malesef..
neyse..ben kpss ye tekrar gircektim 10 temmuzda ve ankarada girmeye karar vermiştim...işyerinden de izne ayrılıp 8 temmuz akşamı ankaraya yola çıktım...en sıkıntılı dönemlerimde bile adamı aramayan ben, otobüse binince -yolda da bir yağmur, kulağımda kulaklık bir duygusallık çöktü işte:))- ne söylicekse söylesin bakalım nasıl olsa 2 aydır cekmediğim acı kalmadı diye adama msj attım...cvp bile vermiceğini düşünüyordum ki bunu da msjımın sonunda belirttim...duygusal bi msjdı..onu sebepsiz sevdiğimden filan bahsettim..işte o an dilime ne geldiyse yazdım yolladım
aradan 5 dk geçti ve cvp geldi..şaşırdım tabii...ama asıl şaşırtan mesajın içeriği oldu...demiş ki: " aklıma gelmiyorsun değil, sınavdan önce kötü etkilememek için aramadım ama sınavdan sonra iyi dileklerimi başarı dileklerimi iletmeyi düşünüyordum, umarım iyisindir, birlikte yasadıklarımız uzun sürmedi belki ama seni tanımaktan memnun oldum her an " demiş... ilk önce sevindim ama ertesi gün filan hiç de umut veren bi msj değil gibi düşündümm.
neyse; sınavdan çıktığım gün bu aradı beni...yarım saat konuştuk...terkederken beni sakın arama msj atma numaramı değiştirmek zorunda bırakma diyen adam kadife gibi bi ses tonuyla beni özlediğini, ne zaman bizim evin olduğu caddededn geçse içinin sızladığını, benden gelen herşeyin güzel olduğunu...vs söyledi..ben şok tabii.ve ısrarla görüşmek istedi .ben çok yorgnm dedim hem yol geldim hem sıavdan çıktım filan...o da ben biran önce görüşmek istiyorum fln dedi..dedim artık, ben ararımm seni daha sonra görüşürüz..
bu konuşmadan sonra ben uçtum kızlar...geri dönüş var sandım..2 gün sonra tepeden tırnağa hazırlandım ve buluştukkk..ilk başta gayet duygusaldı...özledim seni gerçekten dedi...benimkine benzer bi kıyafeti birinde görse filan hep aklına ben gelmiişim:)
ama sonrası çok kötü oldu..biz olamayız...evlenemeyiz.aile yapılarımız cok farklı dedi..sadece ikiiz olsak belki mutlu olurdıuk ama evlilik bu aileler muhatap olucak ve uyuşmaz dedi...normal olsan senisin uçta olan ben ve benim ailem dedi...ben mutaasıp değilmişim(((( ya dedim ne istiyorsun söyle ben sana uymaya hazırım...hayır bu riske edilecek bşy değil dedi...bu yaştan sonra değişmezsin dedi.yani bana bunu teklif bile etmedi kızlar (bu kadar kolay vazgeçti işte vazgeçmiş daha doğrusu.. ki şle bi durum da var: bu adamın ve benim işim gereği zaten kendi memleketlerimizde çalışamicaz ömür boyu...yani ailesini yılda bikaç defa bayramlarda izinlerde göreceğimizi hesap edemiyormu bu adam????? yani dedi; senin şuan evden çıkarkenki halin benim ailemin şu anki haliyle örtüşmüyor dedi (((((( ya yaşadığım şoku ve üzüntüyü anlatamam...
dedim o zaman niye ısrarla görüşmek istedin benimle??? tamam ben kabul ediyorum ilk mesajı o kadar aradan sonra ben attım..ama o da cevaplamayabilirdi ya da cok soğuk bir cevap verebilir eğer vicdanı çok sızladıyda sadece sınavımın nasıl geçtiğini sorup bundan sonrası için başarı dileyip bırakabilrdi...olayı ısrarla görüşmek istemeye kadar getirmesi neden??? onun cevabı şu: " seni özlemiş olamazmıyım, sana karşı zaafım olamaz mı"...
düşünsenize kızlar, benim bu sevgime karşılık adamın bana tek hissiyatı ZAAF dan ibaretmiş demek ki...
ben de o günden sonra ( bu olay olalı 1 hafta oluyor) tel numaramı bile değiştirdim..umudum kesilsin de gözüm telefonda kalmasın diye((((
nasıl bir insan bu,, ne yapmaya çalıştı bana..anlamıyorum hiç..
Hepimize ibret olsun bence bu yazılanlar.
Ne olursa olsun mesaj atmayalım.
Çok üzüldüm senin için.
Eğer seviyor olsaydı aileyi bahane eder miydi hiç? Yine aynı tipik bahaneler, aynı saçmalıklar.
Nasıl bir bencilliktir bu aklım almıyor yaa..
Herhalde yalnız kalmış ve sevgine ihtiyaç duymuş.
Seni özlemesi hiçbir umut ifade etmez ki etmediğini de zaten açıkça belli etmiş.
Umarım bir daha hiçbir surette iletişim kurmazsın onunla.
Yazık ediyorsun kendine. Kurtulmaya bak onunla ilgili hayatında olan her şeyden ve yani bir sayfa aç.