bence ne kadar zamandır özlediğin önemli.bence yazma.olumsuz bir tepkide daha çok üzülebilirsin.benim mesela son bikaç gündür çok aklıma geliyor.yazmam.kederimi içimde yaşamayı tercih ediyorum.geçer diyorum.
Tryamour sakın atmaaa güzelim, sakınnnn :))) sarhoş gibi yazsanda yemez yer gibi görünür
kızlar az daha sabredin
arkadaşlar arasıra onun aklınıza gelmesi telepati sebebiyle olabilir. o da sizi aklından geçiriyor olabilir.telepati hakkında biraz araştırın derim.
herşeyin bi enerjisi vardır.düşüncelerimizin de öyle.birini düşündüğünüzde aslında onun bilinç altına mesaj gönderiyor olursunuz.tabi bunun tamamen gerçekleşmesi için iki tarafın da zihninin boş olması gerekiyor.hiç uzun süredir görmediğiniz bi arkadaşınız ya da tanıdığınızı aklınızdan geçirdikten kısa bi süre sonra onla karşılaştığınız oldu mu? ya da bi yakınınızı aramak istersiniz tam siz arayacakken o arar.''ya bende tam seni arıycaktım sen aradın kalp kalbe karşıymış'' dediğiniz oldu mu hiç.?
arkadaşlar arasıra onun aklınıza gelmesi telepati sebebiyle olabilir. o da sizi aklından geçiriyor olabilir.telepati hakkında biraz araştırın derim.
herşeyin bi enerjisi vardır.düşüncelerimizin de öyle.birini düşündüğünüzde aslında onun bilinç altına mesaj gönderiyor olursunuz.tabi bunun tamamen gerçekleşmesi için iki tarafın da zihninin boş olması gerekiyor.hiç uzun süredir görmediğiniz bi arkadaşınız ya da tanıdığınızı aklınızdan geçirdikten kısa bi süre sonra onla karşılaştığınız oldu mu? ya da bi yakınınızı aramak istersiniz tam siz arayacakken o arar.''ya bende tam seni arıycaktım sen aradın kalp kalbe karşıymış'' dediğiniz oldu mu hiç.?
düşüncenin bi enerji olduğu gerçek. . yaşadığım bişiyi anlatıyım biraz daha farklı aslında ama. .bi gün ev arkadaşımla oturuoduk konuşmuoduk ikimizde farklı şeylerle ilgilenioduk bi anda hiç aklımda bile yokken ben şarkı söylemeye başladım. arkadaşım da içinden o şarkıyı söylüomuş. . ve öyle popüler bi şarkı da değil herkesin söylediği eski bi şarkıydı. böle bişi işte..:hulya: bu konuyla ilgili r. şanal ın kitapları var. tv 8 de de programı vardı bi ara hala var mı bilmiyorum. . kuantum sıçrama die bi kitabı var mesela. .yaşanmış hikayeler var olumlama yaparak karşımızdaki insana düşüncelerimizi gönderebiliriz. .hatta böyle giden sevgili geri gelir mi denemek lazım sempatiksalakcinni
ben iki yildir yogun bir sekilde düsünüyorum gram yumsamiyor domuz!!! :)))))))))))))))))
düsünceyle gelmez ki icraat lazim!!! adim atmadiktan sonra karsilikli empati kursa ne olacak :)))))))))))))))))
icraat dediğin şey normal düşünen dekodersiz çalışan kişilere olur ki :)))))))))
bazen sıfır icraat lazım icraaattan bunalmış erkek kısmına :))))
icraat'ten kastim +18 halleri degil kesinlikle!!! bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile aklinialirimsmile
yani bir adim bir görüsme, artik nasil anlatayim!! konusmak, gerekirsa kafasini bile kirmak sirf gerçegi görsün, bu kadar eziyet etmesinler onlari sevenlere!!! opuyorumnanaktan
ama kesinlikle önden bilmem ne yapin olaylari degil!!! evlilik öncesi o tarz flörtlere karsiyim ben Şeniz Şeniz :)))))))))))))))))))))))
bende kesinlikle öyle düşünmedim zaten güzelim :)
benimde kastım bazı erkekler sevgi yönünden ilgi şımarıklığına geçiyorlar işte o havalanılan dönemde onun yere kendisinin inmesini sağlamak için icraat yapmamak gerekiyor demiştim :) bazısının şifresini çözmek güç.. olumunekankayizsmile
ben iki yildir yogun bir sekilde düsünüyorum gram yumsamiyor domuz!!! :)))))))))))))))))
düsünceyle gelmez ki icraat lazim!!! adim atmadiktan sonra karsilikli empati kursa ne olacak :)))))))))))))))))