- Konu Sahibi Princess
- #1.041
Teya,bir eli yağda bir eli balda erkek arkadaşının..
Uzaklaş..
katılıyorum.. kaydirigubbakcemile5
teya yok öyle birşey hayatta ikinizdende vazgeçemem olayı bu.. ama şuan resti çektin çektin, dilarem'e katılıyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teya,bir eli yağda bir eli balda erkek arkadaşının..
Uzaklaş..
ben yokum artık dedim
kızlar çok sağolun çok teşekkür ederim, aynen dediğiniz gibi hep üzülmektense şimdi üzlmek daha ii zamanla geçecek artık buna inanıyorum çokkkkk çokkk teşkkürler hepinize:enbuyukkk:
hayır kesinlikle onun sevdiğini onaylamanıız beklemiyorum öle olsaydı zaten buraya yazma gereği duymazdım.uğraşmasından kastım da msn tel deil.başka türlü şeyler.ne biliyim ya zaten bugüünde ondan vazgeçtiğimi iyice kafasına sokacak bi konuşmamız oldu.artık içten içe emin olabilir onu beklemediğimden..hakkımızda hayırlısı hepimizin de Çok üzgünüm çoook
arkadaşlar sormak istediğim soru var.ben geçen sene haziran başı gibi ayrıldım.bir sene oluyor.fakat iki gündür anlamadığım bir sebeple durmadan aklıma geliyor.ruhum bunalıyor sıkılıyorum.halbuki geçen bu bir sene içerisinde aklıma gelsede sıkıldığım bunaldığım düşünüp çok üzüldüğüm olmamıştı.bu bikaç gündür ruhum çok daralıyor.düşünmek istemediğim halde başka şeylerle kendimi meşgul etmeye çalıştığım halde aklımdan çıkmıyor.bu da beni sıkıyor.
aradan bir sene geçmiş.zaten ayrılırkende ben çok ısrar ettim ayrılmamak için o kabul etmemişti.ayrılık illa demişti.
şimdi bu saatten sonrada aramak istemiyorum.gururumu rencide etmek istemiyorum.
yalnız bu ruh haletide beni sıkıyor?
sizce nedendir hiç aklında yokken birinin,birden aklınıza düşmesi?beyninizde yoğunlaşması nedendir?
peki neden acaba bu durum oluyor?beni cidden sıkıyor ama.birini bulmak diyorsun canım.ama ben artık eskisi gibi kolayda sevmemeye başladım.başkasından hoşlanmam zor oluyor.
bende aramak mail atmak vs...büyük konuşmayayım ama kendi kendime saçmalama diyorum.zaten atsam yine büyük ihtimal ters tepki ile karşılaşırım diye korkuyorum.çünkü biterken geçen sene bana demişti"insan bir kere ölür"...