- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 38
- Konu Sahibi Princess
- #1.081
ama kesinlikle niyetinizi sağlam tutmanız gerekiyor gerçekten inanmamız lazım geri gelicek die bi an bile şüpheye düşmeden . .olumlu cümle kurucaz devamlı olmasını istediğimiz şeyi sölicez ki olsun. . hatta bi şeyi kırk kere söylersen olur derler ya bizde ben bu sözün bile özünde bu mantığın olduğunu düşünüyorum ..
r. şanalın programında bi gün bi kadın aradı. . yaşanmış bişi gerçek bi olay bu ..kadının annesi ölmüş babası da başkasıyla evlenmiş. kadının bir de kızkardeşi var bunlar da babalarıyla ilşiğini kesmişler konuşmamışlar. ama yıllarca sürümş küslük..sonra kadının da kızkardeşinin de çocukları falan olmuş.. kadın r . şanalın kitabını okumuş ve olumlama yapmaya başlamış ' babamı seviyorum o da beni seviyor bi gün yine birarada olcaz' falan demiş. bir sene boyunca ara ara yapmış bunu... bu arada babasının da yeni eşinden bi çocuğu olmuş. çocuk ablaları olduğunu öğrenmiş ve bunları aramaya başlamış . .1 sene sonunda bunlara ulaşmış ve yeniden görüşmeye başlamışlar yıllar sonra. .
ben denicem valla sevgili için de denemesi bedava kaydirigubbakcemile5
ben iki yildir bekliyorum, bugun yarin akli basina gelir diye...
o kadar istedigim o kadar agladigim, aglamaktan suurumu kaybettigim günler oluyor ki
adamda tik yok birak tikirtiyi... yumsamaya dair bir belirti bile yok!!!
sadece beni kizdirmayi biliyor!!! bazen yanilip bunu beni sevdiginden yapiyor diye kendi kendime mazosistlik yapiyorum!!! o kadar diyorum yanii!!! kizlar herseyi gectim artik tip bunlarin dna'lariyla ilgili arastirma yapmaya baslasinlar! :))) olmuyor boyle klava: klava: