Do you Wanna bekle dedin...geçn gün msn me hasta yaazmıştım.hiç beklemezken mail atmış bana geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin neyin var diye. şaşırdım.facebookumu dondurdum gerçi daha iyi oldu. sanki o başaka kişi olarak o yazamamış facede. nasıl bi yüzsüzlük bilmiyorumki.ona da sormadım sana mesaj atmıştım niye cevap vermiyosun diye. hiç bişey olammaış gibi davranıyo..bende öle ...
Sen ne yapmayı düşünüyorsun canım peki
Canım bence bu adama şunu demen lazım ki bi dank etsin kafasına. Senn pisliğini adamın önüne ser ve için rahatlasın. Beni aldatmış olabilirsin, bu senin şerefden yoksun birisi olduğunu zaten gösterdi. O kızıda benimle aldatmaya çalışarak bu durumu 2. kez kabul ettiğini görmüş oldum de bi yerinin üstüne oturdun. Hatta daha ileirye git. Tehtit et. Bidaha bana ulaşmaya çalışırsan o kızı bulup senin hakkında herşeyi anlatırım de. O kızla beraberken benimle görüşmeye çalıştını vs. Yani ben olsam böle yapardım. En azından sürekli senin karşına çıkmasını engellemiş olursun canım.
adam tutup dövdürceksin bunları. aydan canım sana bunları yaşatan biriyle artık bu dünyada zor yani , iyice saçmalamış çünkü afedersin ama baya karaktersizmiş. geç de olsa gördüğün iyi oldu ya evlenince yapsaydı böyle bi adilik tüm çevren onu hayat arkadaşın olarak bilirken..
haklısın cnm aslında evt ya evlenseydik de böyle yapsaydı bana( o zaman daha kötü olurdu bu sefer hiç kaldıramazdım.inşallah o kıza öyle yapmaz:sinifsinif:
iş yerine gelip hala sana naber diyebiliyorsa hala senin ona kul köle olmanla burnu kalkabiliyorsa o kızı sevdiğini mi zannediyorsun. kesinlikle onu da sevmiyor onu da kandırıyor. kişiliksiz şey ya
canım şu durumda napabilirimki ben haddinden fazla kendimden ödün verdim. yalvardım.bu yaptıklarına anlam veremiyorum niyeti ne?ben zaten artık bişey yapmıyorum.vageçmiyoda gel tekrar başlayalımda demiyo sen olsan naprdın canım ya?
bilemiyorum ki cnm bunu pek kandırıyo gibi görünmüyo gayet ciddi( millete direk nikah yapıcaklarını evleniceklerini falan söylüyo.ve genelde akrabaları yorum yapanlarda.hatta biri demiş helal sana ailemize uygun kız bulmuşsun ( dün yine çok kötüydüm işten erken çıktım sürekli uyudum ağladım.o kadar kötüyüm ki resmen o neşeli ben gitti.bambaşka biri geldi.herkes soruyo kaç gündür neyin var ruh gibisin diye kimseye anlatamıyorum (
bu durumdan nasıl kurtulucam bilemiyorum ya sanırım bi psikoloğa gitmeliyim yoksa kendi kendime halledemicem(mafoldumben
Kızlar sizce ilişki bittikten sonra erkek arkadaşınızın geri dönmesi için nasıl davranmak gerekir? çok mutlu gibi mi davranmalı,ilgisiz mi,yoksa üzgün olduğunuzu belli etmek mi?Hangi yöntemlerle dönüşü hızlandırabilirz? fikirlerinizi bekliyorum..
Peki ya ayrı şehirlerdeysek ne yapmalıyız.
Hiçbir şeyimi göremiyor ki çocukk..
Ooooofffff...
En şanssız olanınız benim gerçekten de. mafoldumben
bende ayrı şehirdeyim..
ortak bir ortam veya arkadaş grubu da yok..
hiçbir tatktik yapamam yani..aradaki tek bağ telefonn.
hem zateen artık umudum kalmadı benim..40 gün oldu adamda tık yok..aklına bile gelmiyorumdur .