Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

tryamour ben de senin gibi olacağım sanıyordum ama bende kendimdn beklenmeyecek güçle toparladım kendimi..inş çoook mutlu olursun.en azından bu da sana tecrübe oldu böyle düşünmek lazım olumunekankayizsmile

Haha olaya bak yaa.. Ben hiç üzülmem heralde diye düşünüyordum ama mahvoldum. Sen de üzülürüm diye düşünüp güçlü bir şekilde sıyrılmışsın işin içinden. Tam tersi bir durum yaşanmış.sempatiksalakcinni
Sağol canım inş hepimiz çooookkk mutlu oluruz.
Bilmem ki böyle bir tecrübe iyi mi oldu kötü müü..Hayırlısı olsun ne diyelim. olumunekankayizsmile

Sen ne yapmayı düşünüyorsun canım peki

nacizene fikrim konuyu tam okumadım ama
başlıga göre yorum yapıormm
o nedenle mazur gören kel alaka bişi dersem
giden erkeği takmamak hatta aksıne gittiğine mutluymus gibi gorunmek
ben bunu ne zaman yapsam köpek oldu adiler :)

Sen ne yapmayı düşünüyorsun canım peki

canım şu durumda napabilirimki ben haddinden fazla kendimden ödün verdim. yalvardım.bu yaptıklarına anlam veremiyorum niyeti ne?ben zaten artık bişey yapmıyorum.vageçmiyoda gel tekrar başlayalımda demiyo sen olsan naprdın canım ya?

cnm desem ne olur ki kızın faci yokmuş biliyo bulamıcam yapamıcamı bütün bunları(
dün akşam işyerime geldi hiç bişi olmamış gibi bana nbr diyo( sinir oluyorum.bugün yine baktım bu seferde millete nişan yapmıcaklarını direk nikah yapıcaklarını falan yazmış(
bana düşen sadece bütün bu olanları uzaktan izlemek ve rabbimden sabır dilemek..
elimden gelen başka bişi yok sevmeyen adamı zorla sevdiremiyosun işte sevgi yoktan varedilemiyo.demekki bu kızı çok sevmiş.zaten hiç bana evlilikle ilgili ümit vermemişti.ama davranışlarını ve yaşananlarıda düşündükçe içim acıyo( demekki evleneceği hayalindeki kız modeli farklıymış.ailesine uygun biri isteseydi bende öle olamazmıydım tabiyki olurdum.ama bütün suç benim.bütün sorun sewgiliyken akıllıca davranmayıp kendini ağırdan satamamak.belki yüz vermeseydim beni öpmesine elimi tutmasına izin vermeseydim o kız gibi ben kıymetli olucaktım diye düşünüyorum.herhalde bütün sorun ailesine uygun görmemesinde ama sevseydi diyorum ailesinide takmazdı.demekki tek sorun sevgi eksikliği.artık onunla olmaz biliyorum.o başkasıyla evlenicek hayatını birleştiricek ve ben uzaktan sadece izlicem.inşallah en kısa zamanda unutabilirm.bunun için çok dua ediyorum.bundan sonrada aşık olurmuyum yada bi başkasına güvenebilirde bir ilişki yaşarmıyım yaşasamda ne kadar sağlıklı olur bilemiyorummafoldumben

haklısın cnm aslında evt ya evlenseydik de böyle yapsaydı bana( o zaman daha kötü olurdu bu sefer hiç kaldıramazdım.inşallah o kıza öyle yapmaz:sinifsinif:

haklısın cnm aslında evt ya evlenseydik de böyle yapsaydı bana( o zaman daha kötü olurdu bu sefer hiç kaldıramazdım.inşallah o kıza öyle yapmaz:sinifsinif:

iş yerine gelip hala sana naber diyebiliyorsa hala senin ona kul köle olmanla burnu kalkabiliyorsa o kızı sevdiğini mi zannediyorsun. kesinlikle onu da sevmiyor onu da kandırıyor. kişiliksiz şey ya

iş yerine gelip hala sana naber diyebiliyorsa hala senin ona kul köle olmanla burnu kalkabiliyorsa o kızı sevdiğini mi zannediyorsun. kesinlikle onu da sevmiyor onu da kandırıyor. kişiliksiz şey ya

bilemiyorum ki cnm bunu pek kandırıyo gibi görünmüyo gayet ciddi( millete direk nikah yapıcaklarını evleniceklerini falan söylüyo.ve genelde akrabaları yorum yapanlarda.hatta biri demiş helal sana ailemize uygun kız bulmuşsun( dün yine çok kötüydüm işten erken çıktım sürekli uyudum ağladım.o kadar kötüyüm ki resmen o neşeli ben gitti.bambaşka biri geldi.herkes soruyo kaç gündür neyin var ruh gibisin diye kimseye anlatamıyorum(
bu durumdan nasıl kurtulucam bilemiyorum ya sanırım bi psikoloğa gitmeliyim yoksa kendi kendime halledemicem(mafoldumben

Aynen devam et cnm. Umursamaz davran ona. Sakın oyununu bozma.

Hayatlarından gideceksiniz arkadaşlar, o hiç yokmuş gibi hiç olmamış gibi o bunu böyle anlayacak siz başka şey düşünün ama ona bunu düşündürün..başka türlüsü mümkün değil..zamanında kaldırıyoruz bi taraflarını sonra yaptıklarımızı çekiyoruz maalesef..sizin ilginizden yoksun kalmalı değersiz gibi hissetmeli hiç biri bu yüzden ölmüyor ama biz hergün ölüyoruz böyle..

hayatım kendini çok kötü hissediyorsan bu senin sosyal yaşamını etkiliyorsa git tabiki. neymiş bu aileleri ya böyle TSE damgalı kız mı arıyorlarmış. ne halleri varsa görsünler onlardan bi cacık olmaz yüzsüz ya sana gelip nasıl merhaba diyebiliyor evlenicek adam hayret bir olay

VALLA GÜLÜM BEN ÖNCE MUTSUZMUŞUM GİBİ DAVRANDIM UMURUNDA OLMADI HATTA ŞIMARDI:sinifsinif: SONRA MUTLUYMUŞ GİBİ DAVRANDIM HATTA İLİŞKİM VAR FALAN DİYE DUYURDUM BU DEFA DA HANİ SEVMİŞTİN BENİ DEDİ bilmiyorumkismile SONRA DA HİÇ UMURSAMADIM 1 HAFTA SONRA GERİ GELDİkaydirigubbakcemile5 bende tavsiye umursamıyomuş gibi görün umarım geri gelirkaydirigubbakcemile5

Peki ya ayrı şehirlerdeysek ne yapmalıyız.
Hiçbir şeyimi göremiyor ki çocukk..
Ooooofffff...
En şanssız olanınız benim gerçekten de. mafoldumben

Peki ya ayrı şehirlerdeysek ne yapmalıyız.
Hiçbir şeyimi göremiyor ki çocukk..
Ooooofffff...
En şanssız olanınız benim gerçekten de. mafoldumben

bende ayrı şehirdeyim..
ortak bir ortam veya arkadaş grubu da yok..
hiçbir tatktik yapamam yani..aradaki tek bağ telefonn.
hem zateen artık umudum kalmadı benim..40 gün oldu adamda tık yok..aklına bile gelmiyorumdur .

bende ayrı şehirdeyim..
ortak bir ortam veya arkadaş grubu da yok..
hiçbir tatktik yapamam yani..aradaki tek bağ telefonn.
hem zateen artık umudum kalmadı benim..40 gün oldu adamda tık yok..aklına bile gelmiyorumdur .

Zaten umudu kesmeyince hayat kayıp gidiyor elimizden.
Çünkü sadece onlara odaklı yaşamış oluyoruz.
Bizim durum daha iyi bu açıdan düşününce..
Yani aynı şehirde yaşıyor olsak, acaba
karşıma çıkar mı bir yerlerde diye düşünücez, ya da
gerçekten karşılaşıcaz sürekli ve bu yüzden unutmak
daha da zorlaşacak. 1 yılda unutacağımıza 2 yılda unutucaz belki de
öyle olsa. Olumlu açıdan bakmaya çalışıyorum..
Seninki daha çoookk yenii; şimdiden umudu kesersen büyük bir ilerme kaydetmiş
olacaksın. :içelim:
Benim 11 ay oldu ve daha yeni bitti ümidim. Umuyorum ki
seninki bu kadar uzamaz.

dishy_kartal Ben terkedilen kızların msn, facebook vs. her yönden o kişiyle ilişkilerini koparmaları gerektiğini düşünürüm. Adam istemiyorsa her yerden sileceksin. Kendi iyiliği için yapmalı bunu istemediği halde karşı taraf yüzünden ayrılık yaşayan her kız.

ebenın şeyını sor onu anlatayım ozman diyen bir erkek sana değer veriyor ya da seni önemsiyor olamaz. Ben burda sana karşı bir ilgisi olduğunu hissedemedim ne yazık ki.:çok üzgünüm: Sadece canı sıkılmış oyalanıyor. Eğer hala onunla olmak istiyorsan.. umarım yanılıyorumdur tespitlerimde..

fazla yorum yapmicam, ama genelde haklisiniz, sadece ben kalbime söz gecirmeyi beceremiyorum!! bunun için cok ugrasiyorum, birgun basarmayi umid ediyorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…