Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

inşallah biran önce tamammen duyarsız hale gelirim..çünkü bir ara saplantı haline getireceğimden korktum açıkcası..aşırı derecede özlem vardı..yani hani adam bana telefon açıp küfür etse "aaa beni seviyo" dicektim o derece...sırnaşık şeyşimdi artık kesinlikle gelmez diyebiliorum en azından..
kurtardığımız bir gün bile kar artık.
bir de benim bu şahıstan önce 6 yıllık bi ilişkim vardı üniv.den beri devam eden..o da bi tartışşma anında sinirlenip çok kötü laflarla terketmişti beni..telefonuna program yükledi..ben arayınca otomatik meşgule alıoyrdu telefon..yani beyfendi elini bile yormuyordu..:roflol:ama öyle yapan adamm bile sadece 10 gün sonra geri döndü..ama ben istemedim.ve tam 6 ay boyunca uğraştı.sevdiğini söyledi..ya neler neler yaptı..şaşırttı beni..ama olmicaktı ve başlamadım tekrardan..
şimdi gündenmedi kişiyle ayrılırken hiçbir kavgamız olmadı gibibşy..yani garip bi ayrılık şekliydi..ama ona rağmen adamda tık yok..sevmemiş demekki hiç.

valla su an ben bu durumdayim iste (((((

ötesi yok bende biliyorumda, ahh ahh su kalbime bir söz gecirebilsem!!

Yaa zaten şu özlemek meselesi gidip geliyor öyle..
Bir gün çook özlersin, bir gün nefret edersin, ee bir de bakmışsın ki artık
hiç canını acıtmıyor. Düşe kalka böyle devam edecek işte.
Bak mantıklı düşünüyorsun ne güzel. Demek ki sevmemiş evet.
Seven adam bunu yapmaz.
Boşvermek durumundayız biz de.
Hepsi geçecek, karşımıza daha iyi insanlar çıkacak ve
çoook mutlu olucaz. Böyle düşünelim. :içelim:

katılıyorum.. kaydirigubbakcemile5

1.evet tamamen sileceksin hiç olmayacaksın..hele ki o istememişse hatta aman imkan olur barışırız diye düşünüp tutma listende sana azap olur ona kolaylık olur..sil, zaten seni bulmak isterse nereye gidersen git bulur seni istemiyorsa zaten bahane çok olur..kaçarken uydurdukları gibi..

2.o konuda ki erkek arkadaş daha anlamamış dank etmemiş kaldı ki konuştuğunuz sürece anlamaz taktik yapıyor şuan..engelle bir müddet bence..pişman gibi davranmakla pişman olmak farklı şeyler erkekler için bence %100 pişman olmadığı sürece lafta olan pişmanlık sözleri inandırıcı değil..

benim anlamadığım şey bunların hepsi ne kadar birbirine benziyor, bu erkekler bu kadar aynı ise kaypaklıkta neden biz sağlam olamıyoruz hadlerini bildirmek için..CADIARZU

mrhb arkadaşlar,aranıza yeni katıldım..böyle bir destek oluşturulması cok güzel bir şey,,tüm yazıları okudum..
bende aynı dertten muzdaribim ,şimdi anlatacam ve bana yardım etmenizi bekliyorum
kuzenim vasıtasıyla tanıştık ,3 ay gibi bir süre ikimizde farklı şehirlerdeyiz ama, beni annesiyle tanıştırdı..anneside beğendi..herşey güllükgülistanlık gidiyordu,,ama benden 2 yaş küçüktü bende ona aynı yaşta olduğumuzu söylemiştim çünkü hem sevdim hemde sorun yapmadım..ama gidip araştırıp bulmuştu..ve iki gün boyunca benim tlf bakmadı..yalvardım yakardım msj gönderdim ..bana nedne yalan söyledin dedi..bende özür diledim ...ve şimdi benden soğumuş artık ciddi düşünmediğini söylüyor..beni aramıyorda..mail göderiyom msj gönderiyom hiç ses yok..cok üzülüyorum böyle nedensiz bitirmesini..görüşleriniz cok önemli tşkr ediyom(

cok ciddi düşünüyorduk ve öylede konuşuyorduk; öğrenince aniden kestirip attı..ki aramızda büyük yaş farkı olmamasına rağmen..zaten kafam karışıktı daha da karıştı dedi,,artık ciddi düşünmüyorum..böyle olması daha iyi dedi..onu sevdiğimi bitmesini istemediğimi vs söyledim ..en son ona dedim aramızda bir yaş var..ben bunu sorun yapmadım çünkü sevdim dedim( ve bu söylediklerinin geçici bir şey olduğunu umuyorum felan dedim..ne yapmam gerek..cok üzülüyorum

Nedensiz bitmemiş ki güzelim, yalan söylemeni kabullenememiş..ve aslında esas neden yaş farkını kabullenememiş olması..en güzeli hiç arayıp sormaman üstüne düşmemen şuan onun iyice düşünüp karar vermesi lazım sen üstüne düştükçe durumu zorlaştırırsın..en güzeli sessizce beklemen ona hiçbirşey söylemeden.

nedensiz bitmemiş biliyorum..ama cok özür diledim defalarca ve doğum tarihlerimizin yanlış vurulduğunu söyledim..bitmesini istemiyorum( ama bir haftadır aramıyor en son bu hafta sonu aradım, konuştum ,,konuşmalarım hep olumlu yöndeydi,,ama şuan artık ciddi düşünmüyorum dedi..ben buna rağmen sabredecem,,bunu geçeceğini, atlatacağımızı umuyorum dedim...ben buna taktım dedi karışık olan kafam dahada karıştı dedi.. ne yapsam bunu görmezden gelir..gerçekten seviyorum..gecem gündüzüm belli değil

Bence bunlar fasa fiso.
Sizi seviyor olsa bırakmazdı.
Demek ki sadece mantık açısından yaklaşmış olaya. Kalbi sizinle olsa bunu
sizinle iyice konuşur ve devam ederdi ilişkiye. Defalarca özür dilemişsiniz bir de.
Daha ne olsun.

beyazgvrcn,
üzgünüm ama çok net söyleyebilirm ki seni kesinlikle sevmiyor..
dönmesini bekleyip zaman kaybetme.

dün akşam aradım tlf kapalıydı( cokmu kendimi küçültüyüourum bilmiyorum ama kendime hakim olamıyorum..canım cok acıyor...dayanılacak gibi değil,,ama bu ctesi en son konuştuğumuzda olumsuz seyreden konuşmamızda hep alttan aldım bana son olarak dedi ; dünya bu belli olmaz olacağı varsa mutlaka biz yine birbirimizi buluruz ve umarım ilerde bunu ikimizde takıntı haline getirmeyiz,,dedi bu bir umut ışığı olabilirmi?

sevmeseydi yüzük alırmıydı ..gerçi bir tartışmamızda atmıştım..neyse kendimi zavallı gibi hisediyorum..
ailemi arkadaşlarımı da bıktırdım..şimdi buraya yazıyorum

bu arada kuzenimle aynı iş yerindeler..kuzenimi aradım ne yapıyor morali nasıl diye, dedi onun morali her zaman b.. gibi zaten,,yarım bir aklı vardı oda annesi almış ondan ..annesi zırt pırt arıyormuş onu acaba annesimi aklını çeldi...

canım bak,
bu seninki onu sevmek değil tamamen bağımlı kişilik..yani sen ona bağımlı hale gelmişsin..önce bu psikoljiden çıkman gerek..
erkeklere gelince..hani demişsin ya sevmeseydi yüzük alır mıydı diye..alırdı tabii..erkekler malesef bizler gibi değil..bizim severken yapabildiğimiz şeyleri onlar sevmeden çok rahat yapabilliyor.ondan sonra ani dönüşler yaptıkları zaman biz şok oluyoruz..aa bu adam 2 gün önce beni çok sevdiğini söylüyodu.şimdi ne oldu diye..yalan.ortada gerçek anlamda bir sevgi yok malesef.
onu arayıp sorarak kendini daha da küçültüp onun egosunu beslemiş olacaksın..adam vay beee ben neymişim moduna girecek.
böyle şeyleri başıma gelmeden önce ben de bilmiyordum..ama insan acı tecrübeler yaşayınca öğreniyo malesef bazı şeyleri..
benim son ilişkimden örnek vereyim ( ki hala ayrılık acısını atabilmiş değilim):
adam annesini aradı benden bahsetti ve mayıs sonu haziran başı gibi ciddiyete dökmeyi düşünüyoruz planlarını ona göre yap dedi..ben bunu demesi için silah mı dayadım adamın kafasına..hayır..ama 1 hafta sonra adam bana dedi ki. " kısa vadede düşünmüyorum böyle bşy" ve daha neler neler ne laflar...180 derece dönüşü gör anla diye yazdım bu yaşadığımı..insan resmen şoke oluyor..ama oturup geberip aıyı çekmekten başka çaresi yok bunu malesef..
senden tek ricam acıdan ölsen de peşine düşme, yalvarma,arama...yaşamış biri olarak söylüyorum..hatta o dönse bile sen kabul etme..tabii yapabilirsen..

Gidene kal demeyeceksin, gidenin kesin donusu olmaz, aklina eser yine kalkar giderr

kızlar lütfen görüşlerinizi yazın

güzelim kendine çok işkence ediyorsun ve bırak biraz zamana bu kadar üstüne düşme kendine yazık edersin emin ol,geleceği varsa gelir zaten gelme desende gelir..o yüzden biran önce toparla kendini bu kadar güçsüz olma.

mantıklısı sizin söyledikleriniz biliyorum ama bir türlü mantığım devreye girmiyor( sabredecem inşallah başarırım sadece dua ediyorum

--------------------------------------------------------------------------------

canım bak,
bu seninki onu sevmek değil tamamen bağımlı kişilik..yani sen ona bağımlı hale gelmişsin..önce bu psikoljiden çıkman gerek..
erkeklere gelince..hani demişsin ya sevmeseydi yüzük alır mıydı diye..alırdı tabii..erkekler malesef bizler gibi değil..bizim severken yapabildiğimiz şeyleri onlar sevmeden çok rahat yapabilliyor.ondan sonra ani dönüşler yaptıkları zaman biz şok oluyoruz..aa bu adam 2 gün önce beni çok sevdiğini söylüyodu.şimdi ne oldu diye..yalan.ortada gerçek anlamda bir sevgi yok malesef.
onu arayıp sorarak kendini daha da küçültüp onun egosunu beslemiş olacaksın..adam vay beee ben neymişim moduna girecek.
böyle şeyleri başıma gelmeden önce ben de bilmiyordum..ama insan acı tecrübeler yaşayınca öğreniyo malesef bazı şeyleri..
benim son ilişkimden örnek vereyim ( ki hala ayrılık acısını atabilmiş değilim):
adam annesini aradı benden bahsetti ve mayıs sonu haziran başı gibi ciddiyete dökmeyi düşünüyoruz planlarını ona göre yap dedi..ben bunu demesi için silah mı dayadım adamın kafasına..hayır..ama 1 hafta sonra adam bana dedi ki. " kısa vadede düşünmüyorum böyle bşy" ve daha neler neler ne laflar...180 derece dönüşü gör anla diye yazdım bu yaşadığımı..insan resmen şoke oluyor..ama oturup geberip aıyı çekmekten başka çaresi yok bunu malesef..
senden tek ricam acıdan ölsen de peşine düşme, yalvarma,arama...yaşamış biri olarak söylüyorum..hatta o dönse bile sen kabul etme..tabii yapabilirsen..
küçük dünya;
tşkr ediyorum, böyle yaptıkça kendini bişe sanıyor,,iyice havalanmış,,inanmıyordu onu kabul edeceğime,,şimdi ne hale geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…