Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Aynısını ben de yaşadım canım. Aynılarını hemde. Bi süre sonra ben kendi hayatıma döndüm. Ölene kadar onun yasını tutamazdım. O süreden sonrada onun sürünmeleri başladı. Hep böyle oluyor zaten. Oyalanacağın şeylerle ilgilen, biraz zaman ver kendine. Başka şeylerle meşgul olduğunu o da görsün. O sana senin yakın arkadaşınla haber yollamış madem, çık send eo yakın arkadaşınla bigün dışarı baya neşeli davran gününü gün ediyomuş gibi yap. Hemen gider onun kulağına. Ondan sonra görürüm ben onu.

kendı kendıme umut yapmak tda ıstemıyorum ama umudum kestıgım anda duramıyorum aglıyorum delı gıbı ona arama ıstegı oluyor ıcımde ama ararsam yıne hersey basa donucek zaten ısteyen adam aramaz mı demekkı benı ıstemıyor sonucta bı telefonuyla donucegımıde bılıyor :KK43: ama yapmıyo demekkı gercekten benı hayatında ıstemıyor onsuz olmaıyorum cok zawallıyım bılıyorum ama öyleyım napayımm...

Umut yapma kendi kendine. Sadece zamana bıraktım gelmezse kendisi kaybeder ben elimden geleni yaptım de sürekli kendine..

sen kendi kendini demotive ediyorsun güzelim. Bi silkelen söyle...

Aynısını ben de yaşadım canım. Aynılarını hemde. Bi süre sonra ben kendi hayatıma döndüm. Ölene kadar onun yasını tutamazdım. O süreden sonrada onun sürünmeleri başladı. Hep böyle oluyor zaten. Oyalanacağın şeylerle ilgilen, biraz zaman ver kendine. Başka şeylerle meşgul olduğunu o da görsün. O sana senin yakın arkadaşınla haber yollamış madem, çık send eo yakın arkadaşınla bigün dışarı baya neşeli davran gününü gün ediyomuş gibi yap. Hemen gider onun kulağına. Ondan sonra görürüm ben onu.

yok o lafı gonderdıgı kısı benım tarafımdan bırı benım tarafımdan ona laf goturmez yanı gotursede bılerek onu kıskandırmak ıcın gonderdıgımzı bılır:KK43: bızım bır bucuk yıl olucaktı nerdeyse bana sureklı ama sureklı sen benı bırakcaksın bılıyorum ayrılcaksın benden dıyıp duran adam kendı sımdı cektı gıttı bende hayır kesınlıkle ıste sen benım ılkımsın sonumda sen olucaksın dıyodum aldatma olmadıgı surece asla bırakmam ayrılmams endne dıyodum oda benım acımdan asla oyle bısey olmaz dıyodu nıtekım olmadı da zaten asla ucuncu kısıler yuzunden bıtmedı yanı aynı okuldayız bıde sureklı karsılasma ıhtımalı ölduruyor benı bayadır gormuyorum yuzunu ama ıyıce ozledım de bı gordum mu dagılıcam yınee ona aramız duzelsın dıye o kadar baglandıgımı onsuz yapamıycagı gosterdım o kadar cok cabaladım kı kurtulsun ılıskımız dıye ama bu yukun altında ezıldım sureklı ben caba gostermeye baslamıstım bı baktım sureklı bı caba halındeyım o tınmıyor moduna gectı cunku okulu uzadı hıc ummadıgı bır anda baska sorunlarıda oldu hayatıyla ılgılı aılesıyel ters dustugu seyler oldu okulla bırlıkte ısler yapmaya calısıyodur onlarda hep kotu gıttı herseyı bosladı benıde hayatında ıstememye yanı bı ılıskıyı bı sorumlulguu ıstememeye basladı bı sure ben gecıcı bır donem oldugunu dusunuup herseyı alttan aldım duzelır belkı dıye ama bu sefer ıyıce koptu benımle ben soylemedıgım surece gorusmek ıstememeye basladı sonra ben tabı kızmaya basladım bagırmaya basladım bu seferde bız senınle konusamamaya basladık gıbı bahaneler soylemey basladı senı sewıyorum ama senınle olan ılıskımı sewmıyorum falan dedı :/ ee bende zaten boyle bı ılıskıyı sewmıyorumd edım sen benden baska bırıyle mutlu olabılcegıne ınanıyomusun pekı dedım hayır dıyo sen zaten benımle anlasamıyorsan kımseyle anlasamazsın dedım cunku cok kıl bı ınsan öyle gecınmesı kolay olan bı ınsan dııl onu cekmesı ıcın bırının onu delı gıbı baglı olup sewmesı lazım :KK43: sonra bı sure ara werelım kafamı toplayımd edı bana cuku artık sureklı tartısmaya baslamıstık bırlıkteyken gayet ıyı hıc bı sorun yok ama ewıne gıttı mı yıne aynı moda takmamaya baslıyor nasıl bısey anlamadım neyse ıste ara werelım dedı ama ben herseferınde dayanamyıp tekrar tekrar aradım her seferınde bak bunu yapma ıste ben bı kafamı toplayım dıyıp durdu ama ben hep ozledım aradım aradım neyse sonuc ıtıbarıyle yıne ayrıldık ıste ben yıne patladım bagırdım cagırdım ayrıldım ama ertesı gun yıne aradım yapamıyorum olmuyor dıye gelecegımız yok falan demeye basladı öyle ayrıldık ıste :KK43: nolur donsun ya gunler gectıkce acım hafıflıcek yerıne daha da kotu oluyorum donmeme ıhtımalını dusunmek bıle ıstemıyorumm:KK43:

Zor dönemden geçiyomuş canım. Mutlaka bi süre kendi halinde bırak onu. Gerçekten ihtiyacı var gibi. Madem arada 3. kişilerde yok. En azından bu bakımdan için rahat olsun.

Zor dönemden geçiyomuş canım. Mutlaka bi süre kendi halinde bırak onu. Gerçekten ihtiyacı var gibi. Madem arada 3. kişilerde yok. En azından bu bakımdan için rahat olsun.

benıde bu belırsızlık yoruyo canım ıstee:KK43: hıc donmeme ıhtımalıde war cunku ıyıce alısıcak yoklugumaa bıı donseeee:KK43:

Özlüyordur özlemesine ama daha tam anlamda dank etmemiştir başına canım yerimseniben Bizde 2 aysonra barışmıştık ve bu 2 ay içinde bütün arkadaşlarımla irtibata geçmiş olduğunu öğreniyorum daha yeni yeni. Bak barışalı 6 ay oldu düşün.. Br çok face hesabı almış msn almış benim onun olduğunu anlamam için. Biraz sabret canım. Seviyoa mutlaka döner

kesinlikle katılıyorum sana canım..hemde bütün mesajlarında yazdıklarına.. kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar kendimize zaman verirken beynimizi tüketmemek lazım kendimize iyi gelecek şeyler yapmak lazım.. seviyorsa bir şekilde gelecektir.. ama bu o isterse olur..zaman verin hem ona hem kendinize ..bazen ilişkiler zor süreçten geçiyor.

kesinlikle katılıyorum sana canım..hemde bütün mesajlarında yazdıklarına.. kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar kendimize zaman verirken beynimizi tüketmemek lazım kendimize iyi gelecek şeyler yapmak lazım.. seviyorsa bir şekilde gelecektir.. ama bu o isterse olur..zaman verin hem ona hem kendinize ..bazen ilişkiler zor süreçten geçiyor.

bide ılıskıde bırbırne yapılmıs yanlıslıklar oladıktan sonra her turlu bı gerı donus wardır dımı arkadaslarr:KK43: yanı ben kendımı öyle tesellı edeıyorumda benım erkek arkadasım cok kesın konustu gercı donmuycek gıbı hıc bır acık kapık bırakmadı ama yıne de burda yazılanları okudukca hep donucekmıs gıbı gelıyor aslında hıc umut werıcı bırseyde yapmadı soylemedı bana :KK43:

bide ılıskıde bırbırne yapılmıs yanlıslıklar oladıktan sonra her turlu bı gerı donus wardır dımı arkadaslarr:KK43: yanı ben kendımı öyle tesellı edeıyorumda benım erkek arkadasım cok kesın konustu gercı donmuycek gıbı hıc bır acık kapık bırakmadı ama yıne de burda yazılanları okudukca hep donucekmıs gıbı gelıyor aslında hıc umut werıcı bırseyde yapmadı soylemedı bana :KK43:

Bizde yanlışlıklarda oldu canım yinede geri dönüş yaptık ikimizde

Teşekkür ederim cnm

ASHLEY87 ; canım burda yazılanlara bakıp nasıl umutlanabiliyorsun anlamıyorum.. erkek arkadaşın sana hiç umut vermiyorken hemde.. bence sen o dönmeyecekmiş gibi kendini toparlamaya bak biran önce, o çoktan yolunu çizdi belkide.. :nazar: bekleyerek yaşlanmak istemiyorsan tabi..[

ASHLEY87 ; canım burda yazılanlara bakıp nasıl umutlanabiliyorsun anlamıyorum.. erkek arkadaşın sana hiç umut vermiyorken hemde.. bence sen o dönmeyecekmiş gibi kendini toparlamaya bak biran önce, o çoktan yolunu çizdi belkide.. :nazar: bekleyerek yaşlanmak istemiyorsan tabi..[

yazılanları okuyunca bakıyorumda hep gıden gerı donuyor canım kımısı ıkı ay sonra kımısı altı kımısı de 1 yıl sonra donuyor ama donuyor ama donmeyenler yazmıyorda olabılır belkı bana hep öyle olanlar denk gelmıstır ama bende onu cok fazla sewmekten baska hıc bırsey yapmadıgım ıcın hıc kotu bırsey yapmadıgım ıcın bırazda donme ıhtımalı ıcımde daha da guclenıyor ıster ıstemez:KK43: bırazda buna guwenıyorum aslında.. ama hıc donmeydebılır tabıı:/

yazılanları okuyunca bakıyorumda hep gıden gerı donuyor canım kımısı ıkı ay sonra kımısı altı kımısı de 1 yıl sonra donuyor ama donuyor ama donmeyenler yazmıyorda olabılır belkı bana hep öyle olanlar denk gelmıstır ama bende onu cok fazla sewmekten baska hıc bırsey yapmadıgım ıcın hıc kotu bırsey yapmadıgım ıcın bırazda donme ıhtımalı ıcımde daha da guclenıyor ıster ıstemez:KK43: bırazda buna guwenıyorum aslında.. ama hıc donmeydebılır tabıı:/

Benim cok sevdigim bir arkadasim vardi kulaklari cinlasin.
Bu arkadasim birini okadar cok sevdiki
hani dinleyince hayran kalirsin,öyle sevdi yani,
Derken ayrilik geldi kapiya,giden gitti,
kalan kaldi ve sunuda unutmamak lazimki,ayrilik gidene degil kalana koyarmis..

Iste canim arkadasimda kalan oldu ve bekledi,döner dedi,sevgimden asla süphe etmez dedi,aradan cok uzun bir zaman gecti ve döndü,ama herzaman derim eski bir ask yeni bir yaradir herzaman..Dönünce eskisi gibi olmaz hic birsey ve tam yaralarim sarilir dersin ama yanilirsin,kapanmayan yaralarina bir yenisi daha eklenir ve iliskide kendiliginden biter...

Simdi sorsam arkadasima kesin amannn
ne gerek vardiki okadar göz yasi dökmüsüm,
gidenin ardindan kendimi yasa birakmisim der...
Iste gideni gider sanada ardindan bakmak kalir...

Birak giden gitsin sende baska seyler düsün,
zaten sunu biliyorum ben,
egerki iliskide bir tek sen bukadar seviyorsan ve
karsindaki bu sevgine ragmen gidebiliyorsa,o sevgi tek taraflidir.
Sende tek tarafli bir bekleme moduna hic girme...

Benim cok sevdigim bir arkadasim vardi kulaklari cinlasin.
Bu arkadasim birini okadar cok sevdiki
hani dinleyince hayran kalirsin,öyle sevdi yani,
Derken ayrilik geldi kapiya,giden gitti,
kalan kaldi ve sunuda unutmamak lazimki,ayrilik gidene degil kalana koyarmis..

Iste canim arkadasimda kalan oldu ve bekledi,döner dedi,sevgimden asla süphe etmez dedi,aradan cok uzun bir zaman gecti ve döndü,ama herzaman derim eski bir ask yeni bir yaradir herzaman..Dönünce eskisi gibi olmaz hic birsey ve tam yaralarim sarilir dersin ama yanilirsin,kapanmayan yaralarina bir yenisi daha eklenir ve iliskide kendiliginden biter...

Simdi sorsam arkadasima kesin amannn
ne gerek vardiki okadar göz yasi dökmüsüm,
gidenin ardindan kendimi yasa birakmisim der...
Iste gideni gider sanada ardindan bakmak kalir...

Birak giden gitsin sende baska seyler düsün,
zaten sunu biliyorum ben,
egerki iliskide bir tek sen bukadar seviyorsan ve
karsindaki bu sevgine ragmen gidebiliyorsa,o sevgi tek taraflidir.
Sende tek tarafli bir bekleme moduna hic girme...
tam tek taraflı mı onuda bılmıyorum kı tatlım bıara ara werdıgımız donemde bırak bı kafamı toplayım kendıme geleyım ben sana nasıl geldım kafam bosken geldım dedı taamm dedım bende ama dedıgım gıbı dayanamayıp hep ıkı gun uc gun sonra aradım her defasında ona zamanı tanımadım oda aslında senın gıbı bırını bulamıycagımıda bılıyorum dedı son gunumuze kadar ama bende acıkcası su sorunlu donemınde boyle olduk dıye yanı normal bı zamanda olsa ıstemıyorum falan dese belkıde onda bıttgıme ınanbılıcektım ama onun problemlı oldugu donemde bunları soyleyınce sewgısının bıttıgınıde dusunmuyorum aslında bıde yakınım olan bırıne ve o kısınınde bana yuzde yzu soylucegını bılıyor bazen ınsan sewse de ayrılmak zorunda kalabılıyor falan demıs :KK43: gercı ne olursa olsun bırakmamlıydı yanı ben acıkcası korkarım zaman ıstemeye ya o surecte karsısına bırı cıkarda aklı karısırsa dıye egerkı bunuda goze alabılıyosam o kadar kesın konusabılırım benı bırazda gozden cıkardı sanırım bunu sewmedıgınden degılde su ara bı ılıskıye hazır degıl sanırım o kadar cok sorunu warkı:/

arkadaşlar uzun zamador yazmıyodum buraya...hikayemi bilenler vardır..beni terkeden insan facede başka bi isimle hesap açmış beni ekledi öle konuşmaya başladık..tabi bu arada hayali bi erkek profili yapmıştım onu görünce çıktı ortaya.o hayali kişiye küfürler neler neler etti.onu sevmek herkesin harcı deildir yazmış.biz bununla mesajlaştık işte neden ayrıldınız falan filan ilişkiniz varmı diye sordu.sözde pişman. bende en sonunda bu oyuna bi son versek olmazmı dedim.o olduğu belli çünkü yarattığı profilde kendi yeğeninin fotosu var.sonra kendisinin asıl profiline mesaj attım. senin oluğunu biliyorum bana karşı açık ol dedim.ama daha cevap vermedi. sizce ne yapmaya çalışıyor..kıskandığı ve sevdiği belli. mesajlarındada hala çok seviyorum ama bana dönermi bilmiyorum demişti.
kızlar gerçekten çok garip bi oyun içindeyim bir o kadar da komik..

Ah be kızım keşke devam etseydin oyuna. Pat diyede sölenmezki :) Benim gibisin aynı.. Pühh keşke demeseydin. Baya bozulmuştur adam şimdi kaydirigubbakcemile3

Ben duygu sömürüsü yapardim anladigimida hiiiiic caktirmazdiim kaydirigubbakcemile3

X