İşte bekledigm an kızlar , köpek gibi pisman bi halde aglayarak geri döndü . 20 gün olmadan hemde. Rbbim hepinize nasip etsin bunu. İmkanszdı ama bakın olmycak bisey yokms. Tabi ben istemiyorm artk olmycak biz die bsey
canm bekleme. kendin diyosun baskasi varmis hayatinda. seni garanti olarak görüyor. yeni sevgilisi kirilcak diye nasil korkuyor, sana cekinmeden hayatinda baskasi oldunu söyleyebiliyor. ne ara ne sor, o arayincada bakma telefona. unut onu!
İşte bekledigm an kızlar , köpek gibi pisman bi halde aglayarak geri döndü . 20 gün olmadan hemde. Rbbim hepinize nasip etsin bunu. İmkanszdı ama bakın olmycak bisey yokms. Tabi ben istemiyorm artk olmycak biz die bsey
biz ayrılalı bir hafta olduhala arayan soran yok. düşününce çok üzülüyorum acaba başkası mı var. dün beni skype de gördü gece saat 23:00 civarları beni kişi listesindende sildi çok dokundu pişman olup geri dönmesini bekliyorum. ama kararlı görünüyor sanırım dönmeyecek
bacim o seni eger gercekten sevdiyse sen,hayatinda baskasida olsa ariycak, cünkü benimki tam 1 ay sonra öyle yapti! ama sana tavisyem onu bekleme hayatina devam et, onu tam unutmaya basladin an o seni ariyacak, artik hissediyolarmi napiolar bilmiyorum! ama o zaman sen onu geri istermisin bilemiyorum, bende onun icin cok gözyasi döktüm ama arayinca pek sevindimi söyleyemiycem ama icim rahatladi sadece...
Arkadaşlar bende yeni katılıyorum aranıza..Benim Durumuma Düşüncelerinizi Ve beni bu badireli süreçte yalnız bırakmamanızı istiyorum sizden..ben 14 yaşında evlendim ve 15 yıllık evliyim..3 çocuğum var ve 29 yaşındayım..eşimin beni aldattığını 26 gün önce öğrendim..kendi çalıştığı iş yerinden 21 yaşındaki bir kızla! Şimdi Boşanmak istiyor evi ayırdı annesinde yaşıyor..çocukları görmek için eve geldiğinde konuşuyoruz beni sevdiğini fakat sevginin yetmediğini söylüyor..aramızda tartışmalar oluyordu(her evlilikte olduğu gibi) beni öpüyo sarılıyo maddi olarak herzaman destekçinim diyo ama ısrarla boşanmak ve nikahını almak istiyor...ben şimdi ne yapmalıyım? çocuklarıma mı üzüliyim kendime mi 15 yıllık biten evliliğime mi? O Kızın ailesi 3 çocuk Babası hemde kendi kızları yüzünden biten bir evliliğin üstüne kızlarına izin verip evlenmelerini onaylıyabilirlermi? Bukadar akan göz yaşı Üzerine onlar evlenip mutlu olabilirlermi? Lütfen Bana yardım edin ben bu olanlardan sonra ne yapmalıyım?? Yardım Edin!!!!
Yuva yikanin yuvasi olsun.. canim mevlamdan sabir diliyorum sana guclu dur bence ve sabret.. bi evlilik bu kadar basit bitmemeli.. seviyorum ama olmuyor nedemek??.. mevlam akil versin derdini okuyunca kendimden utandim..
Elimden geldigince desdek olmaya calisirim sana..
Bu surecde kendinle ilgilen guclendir piskolojini bozmalarina izin verme.. senin git gide guclendigini goren esin sasiracak.. yap bunu kendine bak kendinden emin ol bunu kendin sonra cocuklarin icin yap.. isi yariyor
yapamıyorum kialdığım her nefes içimi yakıyo...durduğum yerde duramıyorum en küçük kızım okula başlıcak öğlenci diğer çocuklarım sabahçı ondan sebeb işede giremiyorum kafamı dağıtmak için...evde olduğum sürece kurup döküp düşünmekten deliriyorum sabretmek beklemek çok zor 1.5 aylık sevgilisinin göz yasına dayanamıyor o evlenirse ben mahvolurum kahrolurum diyor akrabalarına ama 15 yıllık karısının göz yaşlarını görmüyor bu nasıl iş benim mantığım almıyor