- 22 Eylül 2012
- 28
- 0
-
- Konu Sahibi Princess
- #3.741
kiskandirma isi riskli bence.gelecegi varsada dönmez belki.erkek akli bu ne düsünür bilinmezgiden erkek hemen geri dönsün diyorsanız kıskanmasını sağlayın,akbabalar gibi tepenizde dönüp duran erkeklerin varlığını gören hiçbir seven erkek sevdiceğini yem etmek istemez,tabi bi şartla,hala sizi seviyor olması lazım...
kiskandirma isi riskli bence.gelecegi varsada dönmez belki.erkek akli bu ne düsünür bilinmez
Kızlar az önce kapadm tlfnu haber vermek stedm. Benmki delrdi bu gece msj attı beddualar hkaretler sonra aradı. Önce kötü konstu. Snra sana ihtiyacm var beni tanyan anlyan tek insansn seni deli gbi seviyorm ettigm bütn laflr icn özür dilerm dedi. Dön demedi ama o yzü vermedm cnkü. Görüselm yarn dedi. Naptysa yok dedim istemiyorm dedm
Kızlar az önce kapadm tlfnu haber vermek stedm. Benmki delrdi bu gece msj attı beddualar hkaretler sonra aradı. Önce kötü konstu. Snra sana ihtiyacm var beni tanyan anlyan tek insansn seni deli gbi seviyorm ettigm bütn laflr icn özür dilerm dedi. Dön demedi ama o yzü vermedm cnkü. Görüselm yarn dedi. Naptysa yok dedim istemiyorm dedm
Kendmi cok yalnz caresiz hissediyorm.. İçim o kdar dolu ki . Gecmiyor. Susmak cok zoor ;((
Kendmi cok yalnz caresiz hissediyorm.. İçim o kdar dolu ki . Gecmiyor. Susmak cok zoor ;((
Tam toplamıştm kendmi aradı kaç gün carsıda cıktı karsıma. Ama yine yok oldu. 4 gün oldu ses yok .. Sanrm artk olmazda bisey ..kiyamam sana. bacm biraz kendini toparlamaya bak biliyorum cok zor ama yap. seninki sanki sana geri dönmek ister gibi, tavir sergiliyor.
canim kendini toparlamaya calis.bak zamanla hersey güzel olcak düzelecek.hem magic´e katiliyorum sanki dönmek istiyor senin ki yoksa neden arasin ki dimi
Ah arkadaslar neler yaşadığımı bi bilseniz sizdekilerde dert mı şükredin hallerinize ewlenmeden yüzlerini öğreniyoruz die şükredin yatın kalkın erkeğe asla zayıf olmayın ince siz kendinize güçlü olduguna inanın sonrası akicak bakın YA MUCİT ismini sürekli zikredin gece teweccuh waktinde 2 rekat namaz kılın dua edin ya mucit arzu we isteklerin olması icin zikredilir Yanliz samimi we içten olun inanın we hep sukur edin bakın o zaman nasıl hersey yoluna girioBen cok sabırsız durumdayım sakın kalmam gerekıyor zaten buyun kredılerımı kullandım 3 senede arama sorma öesaj atma evet oda yapmıstır.ben bu sefer farklı boyuta gectım bıraz kendı ıcıme donmek ıstıyorum ınanclı bı ınsanım dua onerısı olan var mı ozellıkle merhamet veya baglılık saglıycakmyada huzur vermeye yararlı olucak sakın durdurucak ? Sevgılerrr sımdıden
Ah arkadaslar neler yaşadığımı bi bilseniz sizdekilerde dert mı şükredin hallerinize ewlenmeden yüzlerini öğreniyoruz die şükredin yatın kalkın erkeğe asla zayıf olmayın ince siz kendinize güçlü olduguna inanın sonrası akicak bakın YA MUCİT ismini sürekli zikredin gece teweccuh waktinde 2 rekat namaz kılın dua edin ya mucit arzu we isteklerin olması icin zikredilir Yanliz samimi we içten olun inanın we hep sukur edin bakın o zaman nasıl hersey yoluna girio
Geri getirmenin tek yolu ondan sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz. Hangi erkek güçlü kadın sevmez ki?
konuya nerden baslasam bilmiyorum ki :26: galiba kafayi yiiicem böyle giderse
kizlar kisaca benim problemim su: benim sevdigim iki gün araliklarla aradi nedense bende geri aramadim belki iyi bile oldu :) whatsapp engelimi kaldirdi pazar aksami ve nasil oldugumu sordu bende sana ne diye cvp verdim" ne yapsam aklimdan ckimiosun .iyi geceler dedi .sözde sevgilisi vardi ya beyefendinin dedim ki sevgilin duymasin yazma bi daha ."seni özlüyorum,yazmam bi daha tamam "yazdi ve pazar aksamindan beri tik yok ooof bu adam benim yazma dememi cok ciddiye aldi galiba
beklemelimiyim böyle???