Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

giden erkek hemen geri dönsün diyorsanız kıskanmasını sağlayın,akbabalar gibi tepenizde dönüp duran erkeklerin varlığını gören hiçbir seven erkek sevdiceğini yem etmek istemez,tabi bi şartla,hala sizi seviyor olması lazım...

kiskandirma isi riskli bence.gelecegi varsada dönmez belki.erkek akli bu ne düsünür bilinmez

kiskandirma isi riskli bence.gelecegi varsada dönmez belki.erkek akli bu ne düsünür bilinmez

onlar bize yapmadiklarini birakmasinlar bizde onlari düsünelim...giden zaten gitmis. ben kabullendim artik! beni o terk etti halen daha fotoraflarim onun facebookunu süslüyor. sinir krizi geciriyorum artik!!!!! benim hayatimla oynuyor resmen, yeni birsey baslamak istesem o fotoraflar yüzünden bozulacak!!!

kızlar bende 3 gün önce gece dayanamyp güzel bi msj atmıstm tersledi beni msj atma arama bitti faln dedi. tartstık bayagı cok zoruma gitti. sen beni haketmiyosun beni hakeden briyle olcam dedim. cok zoruna gitti tonlrca hakaret etti. sonra sustm hc bsey yapmadım. diğer gece msj atms ben uyurken. benden nefret ettin artk bliyorum ama sende bunu bil benimde senden nefret etmeme cok kalmadı ama benim nefretm seninki gbi olmaz. bi hiçsn gözümde cok kötü bi haldesn cvp atma sonrada patlmyaym die smdi yazdm kib yazms. halbuki önceki gece bundan daa agır seyler söylemsti zaten. bende uyku sersemi ne diyosun sen ya gözünde ne oldgmun ne önemi var yeter artık yazdm. aradm kaç kere. uyumstu. sonra kendme geldm zaten napıyorm ben ya dedm. sabahta evt yeter zaten arama msj atma yazms. hc bsey yazmadım ben. icim kin nefret dolu napmya calıstgnı kestiremiyorum kaç gün uzaklastm ama hala kötüym

Kızlar az önce kapadm tlfnu haber vermek stedm. Benmki delrdi bu gece msj attı beddualar hkaretler sonra aradı. Önce kötü konstu. Snra sana ihtiyacm var beni tanyan anlyan tek insansn seni deli gbi seviyorm ettigm bütn laflr icn özür dilerm dedi. Dön demedi ama o yzü vermedm cnkü. Görüselm yarn dedi. Naptysa yok dedim istemiyorm dedm

Ben cok sabırsız durumdayım sakın kalmam gerekıyor zaten buyun kredılerımı kullandım 3 senede arama sorma öesaj atma evet oda yapmıstır.ben bu sefer farklı boyuta gectım bıraz kendı ıcıme donmek ıstıyorum ınanclı bı ınsanım dua onerısı olan var mı ozellıkle merhamet veya baglılık saglıycakmyada huzur vermeye yararlı olucak sakın durdurucak ? Sevgılerrr sımdıden

vallahi ne desem bilemedim .hem sevindirici hem düsündürücü.seviyorsa niye böyle yapio?anlasilan zor günler geciriyor fakat sen yinede tedbirli ol tatlim .

kaybetme korkusuna girdi ondandir. Yine sen tamam deyince insallah yine umursamaz tavirlar sergilemez

Kendmi cok yalnz caresiz hissediyorm.. İçim o kdar dolu ki . Gecmiyor. Susmak cok zoor ;((

Kendmi cok yalnz caresiz hissediyorm.. İçim o kdar dolu ki . Gecmiyor. Susmak cok zoor ;((

canim kendini toparlamaya calis.bak zamanla hersey güzel olcak düzelecek.hem magic´e katiliyorum sanki dönmek istiyor senin ki yoksa neden arasin ki dimi

kiyamam sana. bacm biraz kendini toparlamaya bak biliyorum cok zor ama yap. seninki sanki sana geri dönmek ister gibi, tavir sergiliyor.
Tam toplamıştm kendmi aradı kaç gün carsıda cıktı karsıma. Ama yine yok oldu. 4 gün oldu ses yok .. Sanrm artk olmazda bisey ..

canim kendini toparlamaya calis.bak zamanla hersey güzel olcak düzelecek.hem magic´e katiliyorum sanki dönmek istiyor senin ki yoksa neden arasin ki dimi

Sabh uyandktan sonra geceye kadar sürekli aklmda aynı düsnceler bu haksızlklar yanına kalacakmı hatalarnı görmycek mi pişman olmycakmı. Ya baskasyla olursa die. Sanırm kafayı yiyorm .. 4 gün oldu aramadıda zaten ..

Ah arkadaslar neler yaşadığımı bi bilseniz sizdekilerde dert mı şükredin hallerinize ewlenmeden yüzlerini öğreniyoruz die şükredin yatın kalkın erkeğe asla zayıf olmayın ince siz kendinize güçlü olduguna inanın sonrası akicak bakın YA MUCİT ismini sürekli zikredin gece teweccuh waktinde 2 rekat namaz kılın dua edin ya mucit arzu we isteklerin olması icin zikredilir Yanliz samimi we içten olun inanın we hep sukur edin bakın o zaman nasıl hersey yoluna girio

EL-MUCİB;Kulların duasını kabul edip,cevap veren.Cenabı-Hak,canlı cansız akıl sahibi veya buna kabiliyeti olmayan mahlukatın istek ve ihtiyaçlarını onlardan daha iyi bilir ve görür.Kullarından bir ister hal diliyle ister konuşma diliyle istek ve ihtiyacını arz edip,istekte bulunsa,kulun duasını işitir ve istediği cevabı verir.
Ebced değeri ve zikir saati:Bu ismin zikri(55) adettir.Zikir saati Müşteri,günü ise Perşembedir.
Özellikleri ve bazı faydaları:
Saatinde geregi gibi zikreden kimse Yüce Allah’tan ne dilerse kabul edilir.Ulaşmak istenen şey haram ve günah olmadığı takdirde isteğine kavuşur.
Her gün 60 defa zikredenin duası kabul olur.ve Allah’ın himayesinde olur.
Dargın olan eşler veya her hangi bir şekilde araları bozulmuş olan yada yeni bir eş-dost,arkadaş edinme isteyen biri,o kimsenin kalbini kazanmak için,kendine bağlamak için,tenha bir yerde oturup istediği kişiyi hayal ederek veya resmine bakarak(3025) defa “Ya Mücib” ismini okuyup arkasından o kişinin annesinin adıyla birlikte ismini söyleyerek..
“Allah’ım bu kimsenin sevgisini bana nasip et kalbini bana bağla” diye dua etse,isteği meşru ve helal olduğu sürece duası kabul olur.

ya mucit yazmışsın ama yanlışlıkla oldu sanırım canım doğrusu ya mucib tir anlamadı ve faydaları yukarıda yazmaktadır.Rabbim hepinizin kalbinde ki hayırlı muradları gerçekleştirsin hayırsızsa uzak etsin

Geri getirmenin tek yolu ondan sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz. Hangi erkek güçlü kadın sevmez ki?

konuya nerden baslasam bilmiyorum ki :26: galiba kafayi yiiicem böyle giderse
kizlar kisaca benim problemim su: benim sevdigim iki gün araliklarla aradi nedense bende geri aramadim belki iyi bile oldu :) whatsapp engelimi kaldirdi pazar aksami ve nasil oldugumu sordu bende sana ne diye cvp verdim " ne yapsam aklimdan ckimiosun .iyi geceler dedi .sözde sevgilisi vardi ya beyefendinin dedim ki sevgilin duymasin yazma bi daha ."seni özlüyorum,yazmam bi daha tamam "yazdi ve pazar aksamindan beri tik yok ooof bu adam benim yazma dememi cok ciddiye aldi galiba
beklemelimiyim böyle ???

canm bekleme. kendin diyosun baskasi varmis hayatinda. seni garanti olarak görüyor. yeni sevgilisi kirilcak diye nasil korkuyor, sana cekinmeden hayatinda baskasi oldunu söyleyebiliyor. ne ara ne sor, o arayincada bakma telefona. unut onu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…