- Konu Sahibi Princess
- #3.781
Araniza katilmak icinn geldim
Yenin tanismisdik 1 bucuk ay oldu mantik ve saygi cercevesinde guzel bir baslangicdi.. ortak arkadaslar sayesinde tanisdirildik.. 3haftalik tatili vardi ve ailesinin yanina gitti.. bu donemde sirf yasizdik.. yazisarak pek anlasamiyoruz yanlis anlasilmalar oluyor.. mesafede var tabi ve ipler kopdu.. sorunumuzdan kacda konusalim diye baslayan yazismalar.. yollarimizi ayiralim biz birbirmizi üzeriz diye sonbuldu.. bunalmis ve bitsin dedi..
Tam 9 gün oldu.. ve tatilden doneli 2gun oldu.. beklemek cok zor..
Ofkeyle sinirle verilmis bi karar oldugu düşünüyorum.. pek kesdiremiyorum.. sonradan cok mantikli yazmis ama medenice yüzüme soylemeyip yazisarak ayrilmasini kabullenemiyorum.. birde beni engellemesini cok cociksu buluyorum
Bu surecde ana eslik edip bu donumi benimle geciricek arkadaslsrima simdiden tsk ederim :)
Birbirimize desdek olmaya varmisiniz kizlar?
senin durumun da tıpkı benimki gibiymiş bizde arkadaş aracılığıyla tanıştık ve 1 ay görüştük.. o 1 ayda her şey çok güzeldi bana gerçekten değer verdiğini hissettiriyordu.. bizde yazışarak iletişim kuruyorduk mecburen kendisinin işi dolayısıyla.. son zamanlarda çok yoğun çalışmaya başladı ve bunaldığı bir zamanda kendisine msj atmamla bana yürütemeyeceğini söyledi aradım çok güzel bir şekilde konuştuk.. ikna olmuştu söylediklerimle.. sadece şu yoğunluğum bitene kadar bana zaman ver dedi tmm dedim.. aradan biraz zaman geçti beni face ten de sildi ne olduğunu anlamadım.. msj attm cvp bile vermedi.. whatsapp da beni engelledi.. bende 2 aydır hiçbir şekilde ses çıkarmıyorum ama nedense hala üzülüyorum.. çok içine kapanık biri istese de aramaz artık diye düşünüyorum