Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

o kadar canım acıyor ki zor dayanıyorum. ben bunu haketmedim böyle olmamalıydı. bu acı ne zaman diner bilmiyorum

evet canim, hic birimiz hak etmedik bunlari :KK43:
Sabretmek disinda elimizden bir sey gelmiyor, arasak daha cok uzaklasacaklar

ah kızlar ahhh içim parçalandı resmen. başka biriyle birlikte twitter da konuşmalarını gördüm neden birden bitirdiği şimdi belli oldu. ben belki döner diye beklerken o başkasıyla mutlu mesut yaşıyormuş :KK43:

kimsenin mutsuzlugu üstüne mutlu olamaz...
Seni bir baskasi icin terk edip ulu orta onunla yazismasi onun karakterinin ne kadar zayif olugunu gösterir.
Sen üzülme ve düsünme bunlari, seni bir baskasi icin birakan adam yarin onuda yine bir baskasi icin terk edecek, öyle birinden hayir gelmez

Son düzenleme:
bende 15 gün önce ayrıldım sevgilimden. nerdeyse 2 ay yalvarmıştı bana sevgilim olabilmek için. bazen ilk günleri düşününce nerden nereye gelebiliyor insan farkında olmadan diyorum. sanki onlara değer verdiğiniz zamanı anlayıp tam o anda gidiyolarmış gibi çok garip.

sadece 3 günlük bi tatil için ayrıldı benden düşünebiliyor musunuz . 5 aylık ilişkiyi bitirdi. tatilden dönünce konuşalım bekle dedi 5 dk sonra cep telefonundan bile engelledi beni. ayrıldık adamın umru olmadı peşinden de barlarda kızlarla fotoğraflarını paylaştı nispet yapar gibi. sonra noldu ben günlerce ağladığımla kaldım. tabi o an kendinize söz geçiremiyorsunuz . bi daha olsa ben yine aynı duruma düşerim biliyorum.

ama demem o ki bi adam seni kafasında bitirdiyse sen ne yapsan boş. Allah'a sığınmak lazım. İllaki bi işaret geliyor ondan :KK34:

ama demem o ki bi adam seni kafasında bitirdiyse sen ne yapsan boş. Allah'a sığınmak lazım. İllaki bi işaret geliyor ondan :KK34:

evet yapilabilecek en iyi sey allaha siginmak zaten.
Tatil icin kiz arkadasini terk eden de cok nadirdir. Karakter meselesi cidden, kafalarinda bitirdiler mi bitiyorlar demek ki ama bir gün mutlaka coook pisman olup kedi gibi yanasmaya calisacaklarir, tabiki o zaman kadar sen sogumamis olursan...

Benimkinin baska kizla da isi yok, bunalimda depresyonda, döner mi bilmiyorum, kendime zaman ayiramiyorum ve 4 yillik iliskiyi neredeyse inkar ederek bitirdi, istiyorum dönmesini ama sanmiyorum dönmez :KK43:

evet yapilabilecek en iyi sey allaha siginmak zaten.
Tatil icin kiz arkadasini terk eden de cok nadirdir. Karakter meselesi cidden, kafalarinda bitirdiler mi bitiyorlar demek ki ama bir gün mutlaka coook pisman olup kedi gibi yanasmaya calisacaklarir, tabiki o zaman kadar sen sogumamis olursan...

Benimkinin baska kizla da isi yok, bunalimda depresyonda, döner mi bilmiyorum, kendime zaman ayiramiyorum ve 4 yillik iliskiyi neredeyse inkar ederek bitirdi, istiyorum dönmesini ama sanmiyorum dönmez :KK43:

büyük konuşmak istemem ama o kadar kızın o kadar fotoğrafın üstüne daha kabul etmem onu . zaten etsem de ilerde sorun çıkar hazmedemem yani kendimi biliyorum.

olayı tam olarak bilmiyorum durumunu daha da kötüleştirmek istemem ama bi yakınımın da başına geldi benzer bi olay ama onlar evli ve çocukları var adam çocuğunu bile sevmiyor artık. insanlar çok ilginç. belki de şimdi böyle olması daha sonra olmasından iyidir.
yada sana söyleyemediği bi derdi bi sorunu vardır halledince döner . veya biraz yalnız kalıp kafa dinlemek istemiştir. düşünmeye ihtiyacı vardır. bilemiyorum ki :26:

bende coook kötüyüm :KK43:((((((((((
Hasreti icime cöktüü :KK43:((((((((
Aramicam diye kendimi tutuyorum :KK43:(((((((((((
Aramicam bunda kesin kararliyim.
Bayram mesajindan sonra yine tik yok ondan
Rüyama girdi, sarilmisti bana ve sicakligini hissettim, gercek gibiydi, sanki o an bana gercekten sarilmis gibiydi. O bana sarilinca bende ona sokuldum, daha cok sarildi bana.
Sonradan ona ekmek zeytin ve peynir verdim yedi.
Aslinda onu düsünerek yatmadim... Bilinc altim mi neden oluyor rüyamda görmeme acaba
Rüya yorumlayabilen var mi aranizda?

hayirdir insallah canm. rüya yorumlamasini bilmiyorum ama annem rüyalar tersine cikar der hep bana. o geldi simdi aklima.
google bakdim: Eski sevgiliye sarılmak, eski sevgilisine sarıldığını görmek eski sevgilinizle birlikteliğinizde hissettiğiniz güven duygusunun hasretini çektiğinizi, aynı duyguyu yeni ilişkinizde bulamadığınızı yada bulamayacağınızı düşündüğünüzü işaret eder.
ekmek peynir ise rizkin artacagina isaretmis...

ama demem o ki bi adam seni kafasında bitirdiyse sen ne yapsan boş. Allah'a sığınmak lazım. İllaki bi işaret geliyor ondan :KK34: [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

benimki beni kafasindan silmedini ama yolunu ayirdini söylüyor. hayatinda baska bir kiz oldunu bilyiorum. buna ne demeli? illaki kafasindan silmesine gerek yok. erkek degilmi hepsi ayni!

bende 15 gün önce ayrıldım sevgilimden. nerdeyse 2 ay yalvarmıştı bana sevgilim olabilmek için. bazen ilk günleri düşününce nerden nereye gelebiliyor insan farkında olmadan diyorum. sanki onlara değer verdiğiniz zamanı anlayıp tam o anda gidiyolarmış gibi çok garip.

sadece 3 günlük bi tatil için ayrıldı benden düşünebiliyor musunuz . 5 aylık ilişkiyi bitirdi. tatilden dönünce konuşalım bekle dedi 5 dk sonra cep telefonundan bile engelledi beni. ayrıldık adamın umru olmadı peşinden de barlarda kızlarla fotoğraflarını paylaştı nispet yapar gibi. sonra noldu ben günlerce ağladığımla kaldım. tabi o an kendinize söz geçiremiyorsunuz . bi daha olsa ben yine aynı duruma düşerim biliyorum.

bisi dicem 349.dönem askerlikte yazdin mi hic? niick tanidik sanki yada benzettim:44:
keske bizde senin gibi diye bilsek .cok zorlaniyoruz biz ya:KK43:

yok bacm, isyerinde herkesin icinde aglamakrizi gecirdim. iyi olacagim yerde dahada kötü oluyorum...

kiyamam ya:KK43:ilk güün banada olmustu hungür hüngür aglamistim :KK43:müdürüm ve esi teselli ettiler sonra bi gün izin verdiler .eve gidincede ne aptal oldugumu düsündüm rezil oldum diyordum ama insaniz .

bende coook kötüyüm :KK43:((((((((((
Hasreti icime cöktüü :KK43:((((((((
Aramicam diye kendimi tutuyorum :KK43:(((((((((((
Aramicam bunda kesin kararliyim.
Bayram mesajindan sonra yine tik yok ondan
Rüyama girdi, sarilmisti bana ve sicakligini hissettim, gercek gibiydi, sanki o an bana gercekten sarilmis gibiydi. O bana sarilinca bende ona sokuldum, daha cok sarildi bana.
Sonradan ona ekmek zeytin ve peynir verdim yedi.
Aslinda onu düsünerek yatmadim... Bilinc altim mi neden oluyor rüyamda görmeme acaba
Rüya yorumlayabilen var mi aranizda?

sima gelmissin bende icimden diordum insallah hayirli bir gelisme olmusturda (barisma gibi) bizi unutmustur.keske öyle olsaydi

evet canim, hic birimiz hak etmedik bunlari :KK43:
Sabretmek disinda elimizden bir sey gelmiyor, arasak daha cok uzaklasacaklar

kimsenin mutsuzlugu üstüne mutlu olamaz...
Seni bir baskasi icin terk edip ulu orta onunla yazismasi onun karakterinin ne kadar zayif olugunu gösterir.
Sen üzülme ve düsünme bunlari, seni bir baskasi icin birakan adam yarin onuda yine bir baskasi icin terk edecek, öyle birinden hayir gelmez

sabretmekten başka birşey gelmiyor elimden zaten. sanki herşey üst üste geliyor gibi iş yerinde de sıkıntılar var ve ben boğuldum bunların ortasında çok zor bir dönemden geçiyorum nasıl rahata çıkıcam bilmiyorum. o kadar yalnız hissediyorum ki işle ilgili sıkıntılarımda o rahatlatır sakinleştirirdi beni şuan o kadar ihtiyacım var ki ona hayatım karardı sanki.

kiyamam ya:KK43:
sima gelmissin bende icimden diordum insallah hayirli bir gelisme olmusturda (barisma gibi) bizi unutmustur.keske öyle olsaydi

yok canim bir gelisme olsa ssizi haberdar ederim zaten mutlaka.
Biraz uzak kalayim konusmiyim onun hakkinda diye bir iki gün internete girmedim ama dayanamadim :KK43:

sabretmekten başka birşey gelmiyor elimden zaten. sanki herşey üst üste geliyor gibi iş yerinde de sıkıntılar var ve ben boğuldum bunların ortasında çok zor bir dönemden geçiyorum nasıl rahata çıkıcam bilmiyorum. o kadar yalnız hissediyorum ki işle ilgili sıkıntılarımda o rahatlatır sakinleştirirdi beni şuan o kadar ihtiyacım var ki ona hayatım karardı sanki.

hepimiz ayni hissediyoruz zaten, ufak bir sorun bile onlarin yoklugunda daha da büyüyo gözümüzde.
Birde söyle düsünelim, diyelim ki geri döndüler, hersey eskisi gibi olur mu?
Bize yapilani unutabilecek miyiz? En ufak bir hareketinde yine bu beni birakir diye düsünür müyüz acaba?

Benimki bugün tam 53 gün oldu :KK43: artik umudum yok dönmez, ne kadar dönmesini istesem de.

simacim umudunu yitirme .döner belki .hayirlisi olcaksa dönsün tabi.mevlananin bir sözü var gül düsün gül olsun diye.zaten bu cekim yasasindada var neyi ne kadar cok istersek olur.mesela biseyden kortugumuz zamanda oluyor cünkü düsünüyoruz ya böyle olursa vs diye sonucta korktugumuz basimiza gelior yani diicegim su iyi düsün:KK66:

bisi dicem 349.dönem askerlikte yazdin mi hic? niick tanidik sanki yada benzettim:44:
keske bizde senin gibi diye bilsek .cok zorlaniyoruz biz ya:KK43:

canım dönem bilmiyorum yazdım askerlikte ama 2011 senesi falandı :KK9:

bende bunları çok zor söylüyorum hatta bugün yeni bi fotoğraf daha koydu barda direklerin tepesinde dans ederken . ama yapıcak bişi yok onun umrunda değil . bende kendimi spora verdim :KK15:

kandil de ve bayram da bana mesaj atmasina aldanarak bugün aradim onu, sadece nasilsin demek icin,
ama ne oldu? Cagrimi red etti :KK43:(((((((((((((((((((((
Ben bunlari hak etmemistiimmm :KK43:(( canim cook yaniyooooooooooooo

bende bunları çok zor söylüyorum hatta bugün yeni bi fotoğraf daha koydu barda direklerin tepesinde dans ederken . ama yapıcak bişi yok onun umrunda değil . bende kendimi spora verdim :KK15:

o tatil bitecek ve gerceklerle yüzlesecegi tek kalacagi günleri bekle canim

simdi aradiiiiiiiiiiiii konustuukkkkkkkkkkkkkk
sesini duymak coook iyi geldi bana

18 dakika ordan burdan surdan konustuk, ailem sordu, kendi sagligimi sordu, ben cok da ilgili konusmadim, hatta baya da güldüm, ama bir ara acigimi yakaladi :)) bu konuda ustadir zaten.
Ayrilik konusu acilmisti, ne olmus ki dünyanin sonu degil ya dedim, bazen insanlar iyi olmasa bile iyi oldugunu göstermek isterler dedi, yok canim daha neler dedim, bende ayni seyi yaparim dedi, olabilir dedim ne var yani dedim iyi olmayabilirim dedim, bak gördün mü demek ki iyi degilsin ama öyle göstermek istiyorsun dedi bende hemen konuyu degistirdim :))))

Telefonu kapatirken de allaha emanet ol dedi görüsürüz sonra dedi ve kapattik

Görüsürüz sonra demesi kesin haftalar sonradir yada o an icin söylenmis birseydir herhalde

beyefendi direklerin tepesinde dans etsin bakalim,nasil olsa o tatil bitecek ve geri döndügünde senin yoklugunu anlayinca kafami hangi duvara vursam diycek .hey allahim ya niye böyle bu erkekler oof ooff.

simdi aradiiiiiiiiiiiii konustuukkkkkkkkkkkkkk
sesini duymak coook iyi geldi bana

18 dakika ordan burdan surdan konustuk, ailem sordu, kendi sagligimi sordu, ben cok da ilgili konusmadim, hatta baya da güldüm, ama bir ara acigimi yakaladi :)) bu konuda ustadir zaten.
Ayrilik konusu acilmisti, ne olmus ki dünyanin sonu degil ya dedim, bazen insanlar iyi olmasa bile iyi oldugunu göstermek isterler dedi, yok canim daha neler dedim, bende ayni seyi yaparim dedi, olabilir dedim ne var yani dedim iyi olmayabilirim dedim, bak gördün mü demek ki iyi degilsin ama öyle göstermek istiyorsun dedi bende hemen konuyu degistirdim :))))

Telefonu kapatirken de allaha emanet ol dedi görüsürüz sonra dedi ve kapattik

Görüsürüz sonra demesi kesin haftalar sonradir yada o an icin söylenmis birseydir herhalde

sevmese aramazdi arkadas.özledigi icin aradi belli ki insallah illerki günlerde yaütigi hatanin farkina varir ve döner.

bir kac gün önce hatta burda sormustum aradiginda ne diyim diye hatirliyorsunuzdur belki kizlar.bekledigim oldu dün aksam yine aradi 3 dak icinde bi cok sey konustuk aslinda .arkadasiyla sahilde gözleme yicekmismis beyefendi bende tam zamni dedim ve sordum"niye aradin?biz neyiz diye" nasil oldugumu merak etmismis:KK19:bak canim ben ayridigim kisilerle arkadas kalmiyorum,bi daha beni arama !aricaksan adam gibi ara böyle dgl dedim.morali bozuldu .sesi deyisti hemen tamam tamam aramam dedi kib by dedi kapatti .hic beklemiyordu bi anda böyle bisey diiyince neye ugradigini sasirdi:KK1:
o andan sonra icim bir rahatladi ki kizlar anlatamam.sanki dönse bile umrumda olmaz gibi biseydi o duygu.
bu sabah özledigimi fark ettim yine.olsun ben aramicam artik vee eminim ki 3 gün yada bir hafta 14gün icinde ariicak.benim icime öyle doguyor insallah hislerim yaniltmiyordur beni :44:

X