M
muppet
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Princess
sevgı dercesıne baglı bıde karsındakı ınsanda bagımlılık yaptıysanız tutku halıne geldıysenız ne olursa olsun bırakmaz gerı doner ben yasadım cunku bunu bıde ayrılıga ınanmak cok onemlı ınanmıyosa yada ınanamıyosa karsınızdakı kısı sızden ayrılacagına ayrılık olsa bıle mutlaka gerı doner sıze:jeyyar:
umarım dediğinde haklısındır , umarım o da , benim onu sevdiğim kadar seviyordur beni hala. o zman beklemeye devam demekten başka denilecek bir şey yok sanırım.:çok üzgünüm:
bi soru da benden...
ayrılmayı kendi istedi,karşısında ağladınız zırladınız size sarıldı,dudaklarınızdan öptü,yapma böyle dedi,bikaç gün sonra görüşmek istediniz bi bahaneyle gelmedi..msnleriniz açık ama hiç yazışmadınız bir hafta kadar..sonra kendi msnde yazmaya başladı normal arkadaş gibi konuşmaya başladınız..sonra sizi çok sevdiğini duygularının değişmediğini ama bu ara kendi halinde olması gerektiğini-bir kez daha- söyledi..ertesi gün napıosun nerdesin diye aradı yakında biyerlerdeysen yanına geleyim dedi..ayaküstü muhabbet ettiniz...sonra 2gün yine hiçbir iletişim yok,bu sabah günaydınla başlayan bir muhabbet başladı...
şimdi bundan ne anlam çıkarılmalı????pişman mı,özlemiş mi,geri dönmek mi istiyor acaba??
teşekkürler...
giden gitmiştir , gittiği gün bitmiştir herşey
nasıl bu kadar kolay silebiliyorsunuz ki ? ben eski erkek arkadaşım bana "sana aşık değilim " dediği halde düşünüyorum da gelse bir adım atsa ben ona bin adım atarım . bazı şeyler kolay kolay bitmez, bitmemeli bence
nasıl bu kadar kolay silebiliyorsunuz ki ? ben eski erkek arkadaşım bana "sana aşık değilim " dediği halde düşünüyorum da gelse bir adım atsa ben ona bin adım atarım . bazı şeyler kolay kolay bitmez, bitmemeli bence
ben de sana katılıyorum. bence erkek çok sevmese bile,bu kız nasıl bensiz ayakta duruyo,nasıl üzülmüyor diye hırs yapar geri gelir..Aslında bu kadınlar için de aynı şey sanırım.fisfisfis
Bulunmaz Bursa kumaşı diye bir laf var, deyim gibi bişey daha doğrusu. Kendini çok değerli bişey zannetmek falan anlamında kullanılır.
Bu arada çok büyük konuşan arkadaşlar olmuş ama malesef ilişkiler matematik gibi olmuyor, bi gün öyle biri çıkıyoki karşınıza giderse gitsin beni istemeyeni ben de istemem diyemiyosunuz, ya da çok hatasını görseniz bile ondan vazgeçemiyosunuz.
Tabiki kimse istemez gidenin arkasından üzülüp onu nasıl geri döndüreceğini düşünmeyi ama hayat her zaman planlanan gibi olmuyor... :asigim::asigim:
arkadaşlar ban yardımcı olacak yok mu??çok pişmanımm