AYYY KULLANICISINA VE TÜM BAYANLARA ÖZEL........Buradaki yazıdıklarınızı bir solukta okudum diyebilirim, inan çok güzel şeyler yazmışsınız ama tabi yapmak o kadar kolay olmuyor özellikle de çok seviyorsan, bana yardım etmene çok ihtiyacım var.5 yıllık ilişkimde sürekli tartışmalarda bitiren tamam arama tamam konuşma diyen hep ben oldum ve bir gün geldi o kadar saçma bir sebepten sonra kavga ettik ve beni bir daha görmek istemedi. pişman oldum, özür diledim, köpek gibi yalvardım, evine gittim ama nafile beni görmek benimle konuşmak istemedi, bi kere yüzün göreyim dedim asla dedi, ama bunlara rağmen benimle sürekli msn de hiç bişey yok gibi konuşmaya devam etmek istiyor, beni görmeme sebebini sorduğumdada o istediği zaman görüşeceğimizi, ben istediğim için artık hiç bişey lmayacağını söylüyor, ben 1 aydan beri sanki yaşamıyorum ölmek istiyorum, onu bi saniye görmek için neler vermezdim, ikimizde kocaman insanlarız. çocuk değiliz ama bu yaptığına hiç bir anlam veremedim. Bana ne bitti diyor nede bitmedi, bittiyse konuş diyorum, hayır diyor, bitmediyse niye böyle yapıyorsun diyorum yine yok, delircem kafayı yemek üzereyim, sence bunun anlamı ne, böyle devam etsin kafamı dinlemek istiyorum diyor, bu belirsizlik beni öldürcek, lütfen bana yardım edermisin, onunla msn bişey yok gibi konuşmam mı lazım yoksa kendimi çekip özletmem mi lazım bilemiyorum, ona nasıl davranmam gerektiğini. şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.