• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık.....

Ortada güven problemi falan yok iş ciddiye binince vazgeçip zırvalamış bide suçu sana atmaya kalkmış.terbiyesiz.aklın varsa asla arama bırak bitsin

Bahane bulmuş.. " ben gerizekalı değilim, ayrılmak istedin yemedi bunun sorumluluğunu almak ve suçu bana yüklemeyi seçtin, çok yanlış tanımışım seni, senin gibi bi kaypağa güvendiğim için çok pişmanım, adam değilmişsin, birazcık erkeklik varsa bi daha bana ulaşmazsın.." bu mesajı at, yoluna bak:)
Ahhh bi ulaşabilsem. Sadece gizliden arayıp hakkımı helal etmiyorum dedim kapattım. Bu mesajı da saklıyorum olur da döner , mesaj atarsa yapıştırırım bunu

Kızlar dün aradı.. bana degil anneme kızgın olduğunu, annemin arayıp ondan özür dilemesi gerektiğini, annemin elini öpmeyecegini, isteme faslını geçip hemeb evlenmemiz gerektiğini söyledi. Acı çok acı çok zor sürekli ağlıyorum. Ama engelledim onu. Onsuz bi hayat yaşamak zorundayım ben onunla mutlu olamam

Kızlar dün aradı.. bana degil anneme kızgın olduğunu, annemin arayıp ondan özür dilemesi gerektiğini, annemin elini öpmeyecegini, isteme faslını geçip hemeb evlenmemiz gerektiğini söyledi. Acı çok acı çok zor sürekli ağlıyorum. Ama engelledim onu. Onsuz bi hayat yaşamak zorundayım ben onunla mutlu olamam

Ne zoru varmis annenizle?

Ayrıca kadın özür dileyecek ne yapmış?

Son düzenleme:
Duyduğum en sorunlu adamlardan birisi.
Durup dururken bir güvensizlik meselesi çıkarıp, utanmadan ve sonradan yüzüne nasıl bakacağını bile düşünmeden annene mesaj atması yetmezmiş gibi saçma sapan konuşması, sonra kendi kendine bitirmesi. Gerçekten psikolojik sorunları olan biri belli.
Sen neden üzülüyorsun?
Hadi ilk başta aşktan gözün kör oldu görmek istemedin şimdi de bu adamın dengesiz olduğunu görmüyor musun?
Onu aldatsaydın da anneni aramak ne haddine?
Sakın affetme sonra bu günlerini de ararsın. 6 ayda bu sözler, 10 yıl sonra nelere dönüşür Allah bilir?

işte bu kadar.. aferin sana aynen devam, görsün gününü. Daha çok pişman olacak o. Ama iş işten geçti

canım selam.. seni çok iyi anlıyorum emin ol.. bi ilişkide güvenden daha önemli bişey yoktur. güven duygusu yoksa eğer evlendiğinde dahi mutlu olamazsınız çünkü bu artarak devam eder. ilişkinin artılarını eksilerini al önüne düşün. belki de onun da şuan yaptığı tam olarak budur. zamana bırak ve sessiz kal. içinde fırtınalar koparken çok zor biliyorum ama sabret..

Asla birakmiycam deyip düğün günü bile bırakanlar var. Erkeklere evlenip aynı eve girene kadar güvenilmez. Hep olan kızlara oluyor zaten. Kızlar mağdur. Adam gidip başkasıyla evlenir. Teslim olmamak lazım en başından . Ama olmuş artık. Yine de başın dik dur. İlerde sana daha fazla önem verecek, bu durumu onemsemeyecek biriyle karşılaşabilirsiniz. Ya da bu adamın üzerine git.

Back