Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh bi ulaşabilsem. Sadece gizliden arayıp hakkımı helal etmiyorum dedim kapattım. Bu mesajı da saklıyorum olur da döner , mesaj atarsa yapıştırırım bunuBahane bulmuş.. " ben gerizekalı değilim, ayrılmak istedin yemedi bunun sorumluluğunu almak ve suçu bana yüklemeyi seçtin, çok yanlış tanımışım seni, senin gibi bi kaypağa güvendiğim için çok pişmanım, adam değilmişsin, birazcık erkeklik varsa bi daha bana ulaşmazsın.." bu mesajı at, yoluna bak:)
Kızlar dün aradı.. bana degil anneme kızgın olduğunu, annemin arayıp ondan özür dilemesi gerektiğini, annemin elini öpmeyecegini, isteme faslını geçip hemeb evlenmemiz gerektiğini söyledi. Acı çok acı çok zor sürekli ağlıyorum. Ama engelledim onu. Onsuz bi hayat yaşamak zorundayım ben onunla mutlu olamam
işte bu kadar.. aferin sana aynen devam, görsün gününü. Daha çok pişman olacak o. Ama iş işten geçtiKızlar dün aradı.. bana degil anneme kızgın olduğunu, annemin arayıp ondan özür dilemesi gerektiğini, annemin elini öpmeyecegini, isteme faslını geçip hemeb evlenmemiz gerektiğini söyledi. Acı çok acı çok zor sürekli ağlıyorum. Ama engelledim onu. Onsuz bi hayat yaşamak zorundayım ben onunla mutlu olamam