Ayrılık.....

Bu konunun tıpatıp aynısını daha önceden okuduğuma neredeyse eminim. Var mı hatırlayan ya yoksa ben mi kafayı yiyorum?

sana tavsiyem o adamdan sana eş olmaz ...herşeyi geride bırak,bırakamam diye düşünme neler oluyor geride bırakılıyor...hayatına yeni bir sayfa aç...

Adamın niyeti ciddi değilmiş ki zaten ayrıca yorumlarda küfür etti hakaret etti ama hala seviyor diyorsun. Bence sen çok fazla sevdiğin için olanları görmüyorsun. İnsan ciddi düşündüğü evlenmek istediği kızla bahane arayıp ayrılmaz. Bu kişi bildiğin bahane aramış ve taa geçmişinde gittiğin kafeye kimle gittiğini sorup üstüne bide güvrnmrmiş ayrılmış. Çocuklar gibi. İlk okul çocuğu yapmaz bunu.
Bence sakın arama geri de dönmeyi düşünme çok dengesiz biriymiş. Yaşadıklarından da pişman olma isteyerek olmuş ama evlenecek diye de yapma böyle birşey.
Töve et ve yoluna bak hayatına başkası girdiğinde ne kadar yanlış bir insan olduğunu anlayacaksın.

Bu süreçte üzülerek söylüyorum beraber olduk. Ve yaprken de evleneceksek yap dedim kendisi de seni bırakmayacağım asla dedi.

Beraber olduğun adamın sözü işi bitene kadarmış görmüş oldun ama ne fayda !
Şimdi ne yapmalıyım? diye soruyorsun ya bide pesss

Beraber olduğun adamın sözü işi bitene kadarmış görmüş oldun ama ne fayda !
Şimdi ne yapmalıyım? diye soruyorsun ya bide pesss
Pardon ne yapmalıydım ? Akıl edinmek destek beklemek mi yanlış ? Kendimi mi öldüreyim bırakıp gitti diye ne yapabilirim? Bu adam evli olsak boşanacaktı belki. Asıl size pesssss

Yahu ne sacma adam bu.Resmen bahane etmiş sonrada yok annene söz verdim bilmem ne.Evleneceksek beraber olalım lafına söz verdiği için bu şekilde yırtmaya calışmış.
Berbat karakter,sorunlu kişilik.

Pardon ne yapmalıydım ? Akıl edinmek destek beklemek mi yanlış ? Kendimi mi öldüreyim bırakıp gitti diye ne yapabilirim? Bu adam evli olsak boşanacaktı belki. Asıl size pesssss

Hiç bişi yapma kurtulduğuna sevin , ortada hiç bişi yokken bahane aramış resmen .
Yaşadığınız ilişkiyi oda biliyor sonuçta hiç bişi yokmuş gibi arkasına dönüş gidiyorsa yapılacak bişi yok .
Evlenmeden görmüş olduğunuz çoluk çocukla ortada kalmanızdan iyidir.

Annenize mesaj atmak ne demek ya? Bilerek yapmış sırf anneniz de duyunca geri dönmeye yüzünüx olmasın önceden olduğu gibi düzeltmeye çalışmayın diye. Ayrıca seninle evlenicem diyip kız yatağa atma numarası eskimedi mi a dostlar ?

Hiç bu açıdan düşünmemiştim çok haklısınız. Anlam veremediğim şeyler yaptı çünkü. Birden yaktı geçti kendi bilir

Birde kafama takılan birşey var eski tartışmalarımızda hemen gider instagram face açardı sırf sinir olayım diye. Şimdi açmadı bilmiyorum teselli mi yoksa ulaşamayım diye mi yaptı

Evleneceksek yap cümlesine takıldım ben. Yapılan siz mi oluyorsunuz burda anlayamadım? Bu karşılıklı olan birşey. Herşey guzelken iyi hoş, sonra ayrilinca vay istismar edildim, vay evlenme vaadiyle kandirildim, vay evlenmeyeceksek yapma dedim de evleniriz deyip yaptı vs. Lütfen yaşadıklarınızın arkasında durun veya arkasında duramayacaginiz şeyleri yaşarken defalarca düşünün

herşey düzelir boşver gül gibi meslegin var dengesizlerle ugraşma yoluna bak.

bahane aramış zaten adam değil çocuk gibi davranmış yoluna bak karsına çok daha ıyı karakter sahıbı kışıler çıkacaktır emın ol

Bahane bulmuş.. " ben gerizekalı değilim, ayrılmak istedin yemedi bunun sorumluluğunu almak ve suçu bana yüklemeyi seçtin, çok yanlış tanımışım seni, senin gibi bi kaypağa güvendiğim için çok pişmanım, adam değilmişsin, birazcık erkeklik varsa bi daha bana ulaşmazsın.." bu mesajı at, yoluna bak:)

Ahhh bi ulaşabilsem. Sadece gizliden arayıp hakkımı helal etmiyorum dedim kapattım. Bu mesajı da saklıyorum olur da döner , mesaj atarsa yapıştırırım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…