ayrılık yaman ayrılık..forumda çok yeniyim lütfen yardım edin kızlar

umutlar11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
30
25
kızlar hemen konuya giriyorum yardımınıza ihtiyacım var.. benim erkek arkadaşımla 3 4 yıllık bir geçmişimiz var birbirimize ilk görüşte aşık olduk ama benim bazı sebeplerimden ötürü olmamıştı o yıllarda o başka bir ilde üniversite okuyodu malum ortamlar kızlar fln,alkol da alıyodu.ara ara yine konuşuyoduk ama aradan 2 yıl geçtikten sonra onun askere gittiğini öğrendim askerliğinin 2.ayında mesaj attım ve bu şekilde tekrar konuşmaya başladık. (şunu da belirteyim önceden kötü alışkanlıkları yüzünden istemiyordum askerdeyken namaza başlamış içkiyi bırakmış )birbirimize karşı duygularımız o kadar yoğundu ki inanın abartmıyorum ayrılığımıza ben inandım insanlar inanamadı o derece büyük bir aşk yani..askerliği boyunca da 3 defa izin kullandı yanıma geldi çok güzel zamanlar geçirdik hayatımızda ilk defa böyle şeyler yaşıyoduk inanın herkes bize imreniyodu çünkü çok seviyoduk birbirimizi. bu sürelerde beni ailesiyle tanıştırdı ki ailesi çok tutucu otoriter insanlardır beni çok sevdiler ve onun için benim ailesiyle tanışmam çok büyük bir şeydi. askerden geldikten sonra psikolojik rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı (daha acemi birliğindeyken varmış) bana söylememişti. panik atak ve kaygı bozukluğu varmış.çok zor süreçlerdi ilaçlar tedavi ben 3 ay buna katlandım bi an bırakmayı düşünmedim.bu arada sürekli evlilik planları yapıyoruz birlikte ev bakıyoruz evimizdeki eşyalara kadar planlıyoruz. hatta benim ailem de tutucu insanlardır ben babama anlattım ( babama soylemem konusunda o ısrar etti) her şey çok mükemmel giderken yine aramız çok güzel tabi hiç bir değişiklik yok ilgi alaka sevgi saygı ilk günkü gibi..bir muhabbet arasında ben korkuyorum ev geçindirememekten kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum dedi. tabiki çok üzüldüm çünkü sürekli evlenelim diye ısrar eden sevgilim şimdi neler söylüyodu.ben de üzüldüğümü söyledim madem istemiyosan beni oyalama dedim ama eger evlenmek istiyosan seni beklerim dedim. bir gün bu konuyu konuşmadık, bir gün sonunda kararın ne dedim. ben iş kurana kadar ( bu arada iş kurma planları var başkasının emrinde çalışmasına izin vermiyo ailesi. çok zenginler. kendi işlerini kurucaklar ama bu 1 2 yılı bulucak bi iş. yani şuan hala babasından para alıyo) bizim işimiz uzucak gibi hissediyorum eger uzarsa da 1 sene 2sene bi şey çıkar bi sorun olur biz ayrılırsak senin günahına girmiş olurum dedi. böyle konuştuk konuştuk sonunda konu ayrılığa geldi. ayrıldık yani kızlar.. ben ayrılırım o ayrılmaz diye düşünürken böyle saçma sapan bir şey yüzünden ayrıldık.. yani çok rahata alışmış evet zenginlik içinde büyümüş ev geçindirememek zor gelmiş olabilir ama bekle dese beklerdim ilerde ayrılırız diye şimdi ayrılması çok saçma değil mi.. 20 gün oluyo ayrılalı ilk 10 gün az da olsa konuştuk bi şekilde. ama 10 gün öncesinde ortak bir arkadaşımız var onunla konuşmuşlar ve artık ona dönecek yüzüm yok kendimi toparlamaya gücüm de yok , hakkını bana helal etmemesinden çok korkuyorum anılarımız aklıma gelince çok kötü oluoyorum demiş ,, o çok iyilerini hakediyo onu kimseyle düşünemiyorum içim acıyo ama kesin kararım artık bitti inşallah mutlu olur fln klasik şeyler söylemiş işte.. ve ayrılırken dahi ben de vazgeçtiğimi hissettirdiğimde seni hakikaten çok seviyorum dedi defalarca ki gerçekten de çok seviyodu sevgisinden mutluluğumuzdan hiç şüphem yoktu.. işte arkadaşımızla bunları konuşunca benden böyle vazgeçmesine çok üzüldüm benim için de bittin sakın bana bi daha geri dönme dedim sildim her yerden 10 gündür hiç haber almıyorum istesem sosyal hesaplarına bakarım ama bakmıyorum.. bakamıyorum daha doğrusu. ayrıca bi kalemde silebilmemin sebebi ayrıldııgımızı duyan kızlar ( Artık normal arkadasımı yoksa flort tarzı mı bilmiyorum) mesaj atmslar whatsappta cevrmici gördüm sık sık. üstelik instagramda takıp etmeye basladıgı kızları gordum ayrılınca swarm hesabı acmıs fln.. bunlar zoruma giti bu yüzden sakın donme bı daha dedim hakkım da helal olsun karsıma cıkma bı daha dedım oyle bitti.. siz ne anladınız bu hikayeden.. seven bu kadar kolay vazgecer mi.?? sevmemis demeyin kızlar inanın çok sevdi birlikte ağladık biz birlikte güldük çok güzel zamanlarımız oldu herkesin evlenir bunlar gözüyle baktığı imrendiği bir çifttik ayrıldıgımız güne kadar.. ne olur ki böyle yani unutmalı mıyım biten bitmiş midir..

bu arada o 24 ben 22 yaşındayım.. ben memur olmaya çalışıyorum şehir merkezindeyim o ilçede oturuyo . o çiftçilik yapmak istiyo kuracağı iş bu.

Nekdr sacma ve dunyalik sebeblerden dolayi ayrilmis seninle.valla gulum sevmis sevmemis en iyi sen bilirsinde seven adam bilmiormu bu ayriligin sonunda seninde yolunun baska adamlara cikicagini o ihtimali bile goze alabiliorsa nekdr sevmiski? Bilmiorm fazla yorum yapmak istemiorm sevgi konusunda uzmek istemem cunku.ama bitti dediyse ve 20 gundur konusmuyorsaniz bitmis arkadasim.hala seviyorsun sende tabiki erkekler ilk basta ozgurluk sevincleri yasarlar ama sonradan dank eder sonra pismanlik sonra ozlem sonra geri don demeleri felan alisik seyler.ama bu hikayeden anladigim tutarsiz bir erkek zengin ama ozguvensiz bir erkek.erkek dedigin saten evlenicem karimi gecindiriceme kurulu ve bu beyinle buyutulmiormu? Gozunde buyuttugu sey sorumluluklari ve sorumluluktan korkan erkekte biraz degisik yaa.bilmiorm unutmaya calis yada saten baskasyla suan isim yok diorsan sabret nediyeyim

Bana ayrilik sebepleri bahane gibi geldi. Ailesi seni istemiyo galiba cunku onlar isi uzatmaya calisiyolar yok isini kurmazsan olmaz vs. Cocuk da cok sevmiyomus ki birakmis keyfine bakiyo baska kizlarla

Nekdr sacma ve dunyalik sebeblerden dolayi ayrilmis seninle.valla gulum sevmis sevmemis en iyi sen bilirsinde seven adam bilmiormu bu ayriligin sonunda seninde yolunun baska adamlara cikicagini o ihtimali bile goze alabiliorsa nekdr sevmiski? Bilmiorm fazla yorum yapmak istemiorm sevgi konusunda uzmek istemem cunku.ama bitti dediyse ve 20 gundur konusmuyorsaniz bitmis arkadasim.hala seviyorsun sende tabiki erkekler ilk basta ozgurluk sevincleri yasarlar ama sonradan dank eder sonra pismanlik sonra ozlem sonra geri don demeleri felan alisik seyler.ama bu hikayeden anladigim tutarsiz bir erkek zengin ama ozguvensiz bir erkek.erkek dedigin saten evlenicem karimi gecindiriceme kurulu ve bu beyinle buyutulmiormu? Gozunde buyuttugu sey sorumluluklari ve sorumluluktan korkan erkekte biraz degisik yaa.bilmiorm unutmaya calis yada saten baskasyla suan isim yok diorsan sabret nediyeyim

canım haklısın cok tutarsızdı benim merak ettigim sadece hepimiz isteriz ya pisman olsun etsin bu yüzdendi. Yoksa hakikaten dünyalık bos sebepler ben seviyorsam asla bırakmazdım o bunu yapabildi ne kadar seviyormus malum sizlerin de dedigi gibi. Ama sunu söyliyim ailesi istiyodu beni sık sık görüsüyoduk ailemize cok uygun cok uyumlu bi kız diyolardı yakında istemeye gelmenin planları konusuluyodu yani.. Ne yapalım hayırlısı kızlar bir kızın daha sevgiye aşka güveni kalmadı :)

canım haklısın cok tutarsızdı benim merak ettigim sadece hepimiz isteriz ya pisman olsun etsin bu yüzdendi. Yoksa hakikaten dünyalık bos sebepler ben seviyorsam asla bırakmazdım o bunu yapabildi ne kadar seviyormus malum sizlerin de dedigi gibi. Ama sunu söyliyim ailesi istiyodu beni sık sık görüsüyoduk ailemize cok uygun cok uyumlu bi kız diyolardı yakında istemeye gelmenin planları konusuluyodu yani.. Ne yapalım hayırlısı kızlar bir kızın daha sevgiye aşka güveni kalmadı :)
Gercek ask Allah:) oyle dusunme Allah yine karsina cikartir sevip guvenicegn birini insallah eger eski sevgilin olmazsa yani. Insan nelere alisior alisamam derken bunada alisirsin ve insallah atlatirsin

bu arada o 24 ben 22 yaşındayım.. ben memur olmaya çalışıyorum şehir merkezindeyim o ilçede oturuyo . o çiftçilik yapmak istiyo kuracağı iş bu.

1- 22 yaşında ne bu evlilik acelesi? Okulunuz işiniz falan yok mu?

2-hayır sizi gerçekten sevmemiş sadece gönül eğlemiş..seven erkek asla ama asla vazgeçmez hemde böyle bir bahaneyle..bırakın yolunuza bakın,sizi gerçekten seven biri çıkar inşallah karşınıza

okulum bitti atama bekliyorum.evet yasım evlilik icin erken sayılır ki ben evliligi 25 yasından önce düsünmeyen bi lnsandım o beni evlilige ikna etmisti. Canm ben düsüncene yanlıs demek istemiyorum sakın yanls anlama önemseyip yardmcı olmak icin cevap vermissin gönül eglendirmiss diyosun ben başka bir ilişki olsa bu yorumu yapabilirdim ama içim öyle demiyo işte.. ne bileyim ben iliskiyi yasadıgım icin bunu diyemiyorum sevmedi diyemiyorum sevmeyen bi insan bu sekilde davranamazdı ama senin dedigine gelince gerçekten sevdiğini sanıp yanılmışta olabilir her şey olabilir. çok teşekkür ederim. Ayrıca kendisinde kaygı bozuklugu panik atak ve depresyon ortaya cıktı antıdepresanlarla ayakta duruyo o tedaviye basladıktan sonra da cok degisik davranmaya basladı .mesela surekli kötü bi sey olucak düsüncesi var.. Aslında düsünüyorum etrafımda benimle olmak isteyen ve benim reddettigim Onun icin reddettigim cok daha iyi işi belki cok daha fazla deger vericek insanlar varken ben belki de ayrıldıgıma sevinmeliyim.. Yanii -psikolojik sorunları olan, -hayatta tam olarak ne yapacagını ne istedigini bilmeyen, -her gün düsünceleri degisen (bi de bu vardı her gün farklı bi fikirle gelirdi ya da haftada bir ama mutlaka bi seyler degisirdi) ev mi alsam araba mı alsam su isi mi yapsam dügün yapsak mı yapmasak mı istemeye su zaman mı gelsek bu zaman mı sen hayır kesınlkle calısmıcaksın derken bı gun gelır evlenınce calısırsın aşkım senın paranı harcarız benımkını kenara atarız yatırım yaparız vs vs bunlar sadece degısen ve hızına yetısemedgm fıkırlerden bır kacı. -ben sehir merkezinde dogdum büyüdüm üniversite okudum masa bası bi is memuriyet düsünüyorum hatta cok ugrasıyorum bunun icin. Ama o evlenınce kışın ilçede yazları köyde oturucaz, sen de bana yardım edersin diyodu..(iliskinin ilk zamanları elini sürdürmem derken ilerledikce yaavas yavas benle gelirsin beni yalnız mı bırakcaksın diye ince ince isliyodu beynime)ben de sevdigim icin hayallerimden bile vazgcmistim ,, ben tarlada ciftcilik yapıcam ki tahmin edersiniz ki hic anlamıyorum böyle islerden öyle eskisi gibi köy isinden anlayan kız da pek kalmadı herkes okuyo artık. Yani iste dedigim böyle bi insanla olmaktansa böyle bi iliskinin bitmesine belki de üzülmek yerine sevinmeliyim.

İnsan "1-2 sene sonra işimi elime alacağım,o süreyi beklemektense ayrılalım" diyerek ayrılır mı? Yani sana bu yazdıklarını başkası yazsa sen de saçma bulurdun konu sahibi.Bir de sen kendi sevginden emin ol da başkasının içini göremeyeceğimize göre karşı taraftan emin olma. Böyle beni çok seviyordu diye kendini inandırırsan mutsuz olursun,demekki yanlış tanımışım diyip hayırlısını istemek gerek

burda o 3 yıl boyunca yaşananları ve ayrılık sürecinde yaşananların ve konuşulanların hepsini yazamadığım için , sebep tam olarak o yazdıgım cümleden ibaret degildi cümlenin öncesi ve sonrası vardı bu yüzden tabiki böyle düşünüyo olabilirsiniz haklısınız . yanlış tanımışta olabilirim ben her ihtimali düşünüyorum zaten teşekkür ederim

okulum bitti atama bekliyorum.evet yasım evlilik icin erken sayılır ki ben evliligi 25 yasından önce düsünmeyen bi lnsandım o beni evlilige ikna etmisti. Canm ben düsüncene yanlıs demek istemiyorum sakın yanls anlama önemseyip yardmcı olmak icin cevap vermissin gönül eglendirmiss diyosun ben başka bir ilişki olsa bu yorumu yapabilirdim ama içim öyle demiyo işte.. ne bileyim ben iliskiyi yasadıgım icin bunu diyemiyorum sevmedi diyemiyorum sevmeyen bi insan bu sekilde davranamazdı ama senin dedigine gelince gerçekten sevdiğini sanıp yanılmışta olabilir her şey olabilir. çok teşekkür ederim. Ayrıca kendisinde kaygı bozuklugu panik atak ve depresyon ortaya cıktı antıdepresanlarla ayakta duruyo o tedaviye basladıktan sonra da cok degisik davranmaya basladı .mesela surekli kötü bi sey olucak düsüncesi var.. Aslında düsünüyorum etrafımda benimle olmak isteyen ve benim reddettigim Onun icin reddettigim cok daha iyi işi belki cok daha fazla deger vericek insanlar varken ben belki de ayrıldıgıma sevinmeliyim.. Yanii -psikolojik sorunları olan, -hayatta tam olarak ne yapacagını ne istedigini bilmeyen, -her gün düsünceleri degisen (bi de bu vardı her gün farklı bi fikirle gelirdi ya da haftada bir ama mutlaka bi seyler degisirdi) ev mi alsam araba mı alsam su isi mi yapsam dügün yapsak mı yapmasak mı istemeye su zaman mı gelsek bu zaman mı sen hayır kesınlkle calısmıcaksın derken bı gun gelır evlenınce calısırsın aşkım senın paranı harcarız benımkını kenara atarız yatırım yaparız vs vs bunlar sadece degısen ve hızına yetısemedgm fıkırlerden bır kacı. -ben sehir merkezinde dogdum büyüdüm üniversite okudum masa bası bi is memuriyet düsünüyorum hatta cok ugrasıyorum bunun icin. Ama o evlenınce kışın ilçede yazları köyde oturucaz, sen de bana yardım edersin diyodu..(iliskinin ilk zamanları elini sürdürmem derken ilerledikce yaavas yavas benle gelirsin beni yalnız mı bırakcaksın diye ince ince isliyodu beynime)ben de sevdigim icin hayallerimden bile vazgcmistim ,, ben tarlada ciftcilik yapıcam ki tahmin edersiniz ki hic anlamıyorum böyle islerden öyle eskisi gibi köy isinden anlayan kız da pek kalmadı herkes okuyo artık. Yani iste dedigim böyle bi insanla olmaktansa böyle bi iliskinin bitmesine belki de üzülmek yerine sevinmeliyim.
Neymiste sen koye gidip tarla tapan yapicakmissin? Tarlada calismakta ayip degil ahirda inek sagmakta degil.ama okudun bir amac icin okuyorsun ,birak masa basi isini haydeee tarlada calis demek kadar abes birsey yok.sonucta herkesin buyutulusu farkli bakisi farkli aliskanliklari yasami farkli.bazilari masa basi bazilar hamal bazilari ciftci bazilar hic calismior ama var herkesn kendi duzenine gore bir yasama bicimi.sevince insan gormiorda ama hayatin gercekleri var ya.gercekci olmak lazm lafta insan evet diorda o an geldiginde neyin icine dustum dior insan .bilmiorm ayrilman senin icin belki daha hayirlisi olmustur.belkide yine barisicaksiniz o hayirlisi olucak hangisi bilmiorm ama toz pembe bakma olaylara :)

:) yazdıkların yüzümü cok güldürüyo. Tesekkür ederim. Eveet kesinlikle kücümsemem bizim de var bi köy hayatımız ananeler babaneler fln arada gider geliriz ama benim yetisme tarzım öyle degil o bu lsin icinde büyümüs cekirdekten yetsms yani . Aslında modern bi aile mesela babası bi bankanın müdürü ama ciftcilik yapıyolar ayrıca. O da okumadı ben bu isi yapıcam dedi saygı duydum. Ben o isin icinde büyümedim ve ailem beni güzel bi isim olsun evlendgmde de kendi ayaklarmn üzerinde duraym diye okuttu.ve tabi dedigin gibi ben biraz degil baya baya toz pembe bakıyodum olaya ama artık Ben de diyorum heralde hayırlısı buymus diye.. Bakalım nasip

:) yazdıkların yüzümü cok güldürüyo. Tesekkür ederim. Eveet kesinlikle kücümsemem bizim de var bi köy hayatımız ananeler babaneler fln arada gider geliriz ama benim yetisme tarzım öyle degil o bu lsin icinde büyümüs cekirdekten yetsms yani . Aslında modern bi aile mesela babası bi bankanın müdürü ama ciftcilik yapıyolar ayrıca. O da okumadı ben bu isi yapıcam dedi saygı duydum. Ben o isin icinde büyümedim ve ailem beni güzel bi isim olsun evlendgmde de kendi ayaklarmn üzerinde duraym diye okuttu.ve tabi dedigin gibi ben biraz degil baya baya toz pembe bakıyodum olaya ama artık Ben de diyorum heralde hayırlısı buymus diye.. Bakalım nasip
Aynen hayirlisi olsun senin icin.:) onun kafa durmus yaaa .neyse senin kafan calisior neguzl ailen hakli ayaklarinin ustunde dur al eline meslegni ilerde calismasanda olsun hep guvenicegin birseyin bagimli ve zorunlu hissetmessin negzl:)

Merhaba cnm
Birileri için hayallerinden asla vazgeçme kendinden fazla kimseyi sevme.
Seven insan boyle umursuz ve tutarsiz davrqnmaz.
Simdiden ne istedigini bilmeyen ilerde aile sorunlariyla nasil yuzlesip başa çikacak.
Ve kesinlikle ailen hakli isini kazanmadan asla evlenme.
Ben yaptin keşkelerle doluyum şuan

Merhaba cnm
Birileri için hayallerinden asla vazgeçme kendinden fazla kimseyi sevme.
Seven insan boyle umursuz ve tutarsiz davrqnmaz.
Simdiden ne istedigini bilmeyen ilerde aile sorunlariyla nasil yuzlesip başa çikacak.
Ve kesinlikle ailen hakli isini kazanmadan asla evlenme.
Ben yaptin keşkelerle doluyum şuan

teşekkür ederim canım. çok haklısın.. sen şuan evli misin iş eğitim konusunda mı pişmanlıkların var

X