- Konu Sahibi sassyassyy
-
anlatamadim sanirim. onunla beraber geldigimiz icin buraya alisirken zorlanmamistim ama su an tamamen farkli bir ortamda gibiyim. okula alisamiyorum, yalniz hissediyorum. belki birkac yakin arkadasim olsa donme fikri aklima gelmezdi bile.
ben de kendime sasiriyorum aslinda nelerin ustesinden geldim su an neden boyleyim diye ama laptopu acip turkiyede cekilmis bir fotografimi, onunla bir videomu gormek bile butun gunumu berbat etmeye yetiyor. en hizli sekilde gecmesini istiyorum bunun nasil gececekse.
Bosver Turkiyeye donme bence. Iki arkadas icin hele asla. Bu sadece senin icin bir gecis donemi. Bir sure sonra alisacaksin. Hayatina yeni insanlar yeni yuzler dahil olacak. Kendini Turkiyeye mahkum etme derim. Nasilsa tatillerde geliyorsun. Canin istediginde gene gelirsin ama ordan ayrilma derim.ya okula gidiyorum derse giriyorum iste sohbetler “sunun basina if atsak duzelir, bunu agile yazalim, su projeyi su gune yetistirelim, bu hoca soyle” gibi. veya kitaplar filmler vs hani kalabalik bir ortamda ne konusulursa o. ama gunun sonunda beni uzen, sevindiren, heyecanlandiran seyleri paylasacagim kimse yok. konu ayriliktan acildigi icin yazmadim ama anne babamla bile maalesef 3 gunde bir konusuyorjm telefonda. yani her acidan yalniz hissediyorum. turkiyede yuz tane arkadasim var biri olmazsa biri olur yani oturur konusurum. bilmiyorum inanilmaz bir bosluktayim ve sebebinden bile emin degilim...
BastaVelvette ile sen olmak uzere egitimli basarili kadinlarin erkek arkadas gibi pirelik olaylar yuzunden egitimlerini hayatlarini bu kadar sekteye ugratmalarina bunu dusunebilmelerine bile cok sasiriyorum ben.
Senin konun tam erkek olayi olmasada ucu ona dokunuyor. Yahu yurt disinda zor girilen bir okuldasin. Bir de yanlis hatirliyorum belki ama bir tedavi sureci gecirmistin. Simdi hepsi bitti atlattinda erkek mevzusumu kaldi. Yakistiramiyorum acikcasi..
Hissettiğin yalnızlığı anlayabiliyorum. Ben de benzer bir durum yaşamıştım. Hem ayrılık hem yalnızlık.
Her ilişki için geçerli değil bu ama bazen bir ilişki biter, sevgilini değil en yakın dostunu kaybetmiş olursun
Konuştuğun, dertleştiğin, birlikte hayaller kurduğun insan sanki hiç var olmamış gibi boşluğa düşersin.
Ben de yaşadım bunları, zor zamanlardı. Ama inan ki geçiyor.
Birlikte çıktığın yolda tek başına kalmışsın ama sen o yolu tek başına gidecek güçtesin. Bu hayata birlikte gelmediniz, beraber gideceğiniz yol bitti, böyle düşün.
Şimdi dönmek iyi hissettirse bile ayrılığın acısı geçtiğinde "ulan ben ne yaptım" diyeceksin büyük ihtimalle.
O yüzden dönme bence.
Arkadaşlarınla telefonda konuş, kendini derslerine ver, yeni ortamlara girmeye çalış, evdeki yalnızlığını sev...
Hepsi geçtiğinde çok daha güçlü hissedeceksin.
hangi ülkedesiniz ve ne üzerine okulunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?