- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.323
-
- Konu Sahibi rose noire
Ya da 22 yaşında birinin 13-14 gibi konuşması, kendini ifade edememesiUlkede asil endise edilmesi gereken on uc on dordunde erkek arkadas yapan kizlar bnce
tabii işimiz yok reelde senle tanışacağız. olduCok ciddiyim gelin tanisalim hatta ayni yerde isek izin gunlerimde bulusabiliriz ne dersiniz reelde daha kolay anlatabilen ve konusmasi zevkli biriyim anlastikmi konuma donup adam akilli yorum yapacak var mi simdi
benim façam yok22yasinda yim ispat basitispat edersem yardim edersiniz bana adam akilli tas siniri sizcukleri ne bilmen bn bn oldugum gibi konusurum facaniz varsa gelin adam akilli tanisalim hepinizle
Cok ciddiyim gelin tanisalim hatta ayni yerde isek izin gunlerimde bulusabiliriz ne dersiniz reelde daha kolay anlatabilen ve konusmasi zevkli biriyim anlastikmi konuma donup adam akilli yorum yapacak var mi simdi
büyük bu kadarını anlıyo küçükse daha nasıl anlatacaksın anlat hadiyaşını söyle tatlım biz de rahat edelim,küçüksen ona göre yorum yapcaz
Hadi çocuklar uykuya,geç oldu canım iyi uykular tatlı rüyalarOff ya bni sevmiyodu da niye hep yanimda oldu
söyle face ni geliyorumO zamn lutfen sadece konuya donelim sizin yaslariniz ne 16-17 falan mi kizlar facem var adim sanim belli inanddirmak zorunda dgilim ama sadece kiz kiza biri anlayip yardimci olur ne bilim bisey der diye yazdim kabahat bende haklisiniz
bdv de hep üzülecek değilizya bazende böyle gülüyoruz işteYas seviyeniz 13sizin galiba kucuklerle yazismak zor bn oldugum gibiyim siz gibi degil kizlar yanlisiniz var birisinden akil alacak yasi 13 de biraktim siz sokakta oynarken bn iste calisiyodum siz oyun oynarken bn neyse ya siz kimsinizki adam yerine koyanda sizi
noldu adın sanın belliydi pek bi cesaretli söylüyordun?Sen yaz ben eklerim seni
kimi ekliyon kız 6. yımıSen yaz ben eklerim seni
Noktalama işaretlerini, bazı sesli harfleri, bağlaç olan ki'den önceki boşluğu ve birçok şeyi de 13 yaşında bıraktınız galiba.Yas seviyeniz 13sizin galiba kucuklerle yazismak zor bn oldugum gibiyim siz gibi degil kizlar yanlisiniz var birisinden akil alacak yasi 13 de biraktim siz sokakta oynarken bn iste calisiyodum siz oyun oynarken bn neyse ya siz kimsinizki adam yerine koyanda sizi
Canımmmm bence sen o tepkiyi 5 i bi yerde takılan adama göster tamamYas seviyeniz 13sizin galiba kucuklerle yazismak zor bn oldugum gibiyim siz gibi degil kizlar yanlisiniz var birisinden akil alacak yasi 13 de biraktim siz sokakta oynarken bn iste calisiyodum siz oyun oynarken bn neyse ya siz kimsinizki adam yerine koyanda sizi
34 yaşındayım ben bir çocugum var yeni üye değilim ,açtığım konulara ,yazdığım yorumlara bakarsan zaten belli yaşım çocugum,sen doğduğun sene muhtemelen üniversiteden mezun olmuştum,o yaşta evlensem senin kadar çocugum olurdu güzel yavrum,ayrıca madem çok büyüksün önce yazını düzelt,tam ergenler gibi yazıyorsun sesli harfler uzaya kaçmış miniğimYas seviyeniz 13sizin galiba kucuklerle yazismak zor bn oldugum gibiyim siz gibi degil kizlar yanlisiniz var birisinden akil alacak yasi 13 de biraktim siz sokakta oynarken bn iste calisiyodum siz oyun oynarken bn neyse ya siz kimsinizki adam yerine koyanda sizi
Yas seviyeniz 13sizin galiba kucuklerle yazismak zor bn oldugum gibiyim siz gibi degil kizlar yanlisiniz var birisinden akil alacak yasi 13 de biraktim siz sokakta oynarken bn iste calisiyodum siz oyun oynarken bn neyse ya siz kimsinizki adam yerine koyanda sizi