- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- Konu Sahibi rose noire
4 tane kiz bide sen 5 sevgilin tez zamanda gider obur tarafa
hay Allah, çok güldüm ve aynen katılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 tane kiz bide sen 5 sevgilin tez zamanda gider obur tarafa
sen bide en son mesajı oku tatlımhay Allah, çok güldüm ve aynen katılıyorum
Ne olduğun çok önemli yazdıkların 22 yaşında birine ait değil,milleti aptal yerine koyma bence çocuksun,merak etme unutursunNe oldugum onemli degil onu unutmali miyim
katılıyorum. konu garip mesajlar garip.Ne olduğun çok önemli yazdıkların 22 yaşında birine ait değil,milleti aptal yerine koyma bence çocuksun,merak etme unutursun
yaşını söyle tatlım biz de rahat edelim,küçüksen ona göre yorum yapcazNe oldugum onemli degil onu unutmali miyim
sen gerçekmisinnKizlar ya bakin o soledi dort kisi ile cikiyorum diye belki yalandir bn ona inanmiyorum bu konuda bunca yil cikmadi kimse ile niye simdi gerci son gunlerde hic durmuyodu teli
hayatım konu 1 kişi üstune degiki 5 kişi üzernden yorum yapıyoruz ne yapıyımkatılıyorum. konu garip mesajlar garip.
ee yani.dalga geçiyor bence
5 i bir yerde yarıldımtipsizdeki şansa bak sen millet bi taneyi zor buluyoken 5 i biyerde
22yasinda yim ispat basitispat edersem yardim edersiniz bana adam akilli tas siniri sizcukleri ne bilmen bn bn oldugum gibi konusurum facaniz varsa gelin adam akilli tanisalim hepinizle
4 kızdan intikam almak. ne yaşatmışlar zavallıcığa::)Offf Guleyimmi aglayimmi buna onlarla intikam icin cikiyorum dedi ama neyin bnm mi
o diğer 4 ü sevgiline ne yapmışki intikam alıyo bu nasıl bi intikam çok şaşırttın beni allah iyiliğini versinOfff Guleyimmi aglayimmi buna onlarla intikam icin cikiyorum dedi ama neyin bnm mi
sigara içmiyorum ama şurda bi sigara yakayım .22yasinda yim ispat basitispat edersem yardim edersiniz bana adam akilli tas siniri sizcukleri ne bilmen bn bn oldugum gibi konusurum facaniz varsa gelin adam akilli tanisalim hepinizle