ayrilik -terk edilme

Son bir saçmalık daha gitmeden, şimdi siz beşiniz bi yerde mi takılıyosunuz
yoksa ayrı ayrı yerlerde mi,
mesela terk edince hepinizi birden mi terkediyor,
yemekte 6 kişilik masa bulmak zor olmuyor mu,gezerken arabada filan..
hesabı kim ödüyor
...tutamıyorum kendimi :KK70::KK70::KK70: hahahah gidiyim ben :KK53::KK53::KK53::KK53:
Gitmeeee cevabi bekle:KK14:

22yasinda yim ispat basitispat edersem yardim edersiniz bana adam akilli tas siniri sizcukleri ne bilmen bn bn oldugum gibi konusurum facaniz varsa gelin adam akilli tanisalim hepinizle

Ulkede asil endise edilmesi gereken on uc on dordunde erkek arkadas yapan kizlar bnce

Cok ciddiyim gelin tanisalim hatta ayni yerde isek izin gunlerimde bulusabiliriz ne dersiniz reelde daha kolay anlatabilen ve konusmasi zevkli biriyim anlastikmi konuma donup adam akilli yorum yapacak var mi simdi

Burasını çöpçatan sitesi sanan bir ergen daha.

Yemin ederim ileride çocuğum eskaza böyle Türkçe konuşur ya da yazarsa ağzına bitane yapıştırıcam. O denli sinirleniyorum.
Bu nedir yahu? Adam gibi Türkçe konuşun :KK11::KK11::KK11:

Digerlerini bilmem cnm amabn hesap odemem sana ayrica tesekkur ederim gercekten zeki biri olmalisin ins bosa gitmemistir bole espiri zeka isidir

Burasını çöpçatan sitesi sanan bir ergen daha.

Yemin ederim ileride çocuğum eskaza böyle Türkçe konuşur ya da yazarsa ağzına bitane yapıştırıcam. O denli sinirleniyorum.
Bu nedir yahu? Adam gibi Türkçe konuşun :KK11::KK11::KK11:
Sen napcen yaziyi konuya odaklan kizçe :KK14:

Digerlerini bilmem cnm amabn hesap odemem sana ayrica tesekkur ederim gercekten zeki biri olmalisin ins bosa gitmemistir bole espiri zeka isidir
hesabı bence çocuk ödesin toplamayı biliyo ödesin bi zahmet..

ya gerçeksen ve gerçekten böyle bir konu varsa aklını başına topla lütfen böyle saçma birinin seni sevip sevmediğini sorguluyosun bir de,

düşününce sinirleniyorum gerçekten,bu adamla görüşmeyi kes,düzgün ilişki yaşa normal insanlarla. şu an burda dalga geçiyolar diyosun da çocuk sizinle dalga geçiyordur beşi biyerdeler diye.

Allah iyiliğini vermesin bi de çok iyi biri demiş. Bence hayrına çıkıyodur o diğer dördüyle.

X