- 28 Mart 2015
- 75
- 16
- 31
- Konu Sahibi rose noire
Espirilisiniz kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz gidiyoz gelcen mi
Sizin sacmaliklariniz eglenceli o yuzden gelcem
Gitmeeee cevabi bekleSon bir saçmalık daha gitmeden, şimdi siz beşiniz bi yerde mi takılıyosunuz
yoksa ayrı ayrı yerlerde mi,
mesela terk edince hepinizi birden mi terkediyor,
yemekte 6 kişilik masa bulmak zor olmuyor mu,gezerken arabada filan..
hesabı kim ödüyor
...tutamıyorum kendimi hahahah gidiyim ben
22yasinda yim ispat basitispat edersem yardim edersiniz bana adam akilli tas siniri sizcukleri ne bilmen bn bn oldugum gibi konusurum facaniz varsa gelin adam akilli tanisalim hepinizle
Ulkede asil endise edilmesi gereken on uc on dordunde erkek arkadas yapan kizlar bnce
Cok ciddiyim gelin tanisalim hatta ayni yerde isek izin gunlerimde bulusabiliriz ne dersiniz reelde daha kolay anlatabilen ve konusmasi zevkli biriyim anlastikmi konuma donup adam akilli yorum yapacak var mi simdi
Sen napcen yaziyi konuya odaklan kizçeBurasını çöpçatan sitesi sanan bir ergen daha.
Yemin ederim ileride çocuğum eskaza böyle Türkçe konuşur ya da yazarsa ağzına bitane yapıştırıcam. O denli sinirleniyorum.
Bu nedir yahu? Adam gibi Türkçe konuşun
Gitmeeee cevabi bekle
Sizin sacmaliklariniz eglenceli o yuzden gelcem
hesabı bence çocuk ödesin toplamayı biliyo ödesin bi zahmet..Digerlerini bilmem cnm amabn hesap odemem sana ayrica tesekkur ederim gercekten zeki biri olmalisin ins bosa gitmemistir bole espiri zeka isidir
Sen napcen yaziyi konuya odaklan kizçe
Yavru maymun anne maymuna sormuş. Anne biz neden cirkiniz demiş.anne maymunda sen haline sukret sen bide bu konuyu acani gorsen demişSen bi de seninkileri görsen
Konuya odaklandigimiz icin yaziyi gormuyoruz bileNeyine odaklanayım bu konunun allahsen :)