ayrilik -terk edilme

Gerçekten inanamıyorum yaşınla şu söylediklerin ne kadar uyumlu sence??

14-15 olsan olabilir belki diyecektim..

başka adam mı kalmadı kızlar,hepiniz bir kişide hem de TİPSİZ AMA İYİ BİRİNDE 5 İNİZ BİRDEN TOPLANDINIZ. beşi bi yerdeler sizi

Cok komik bencede hklisin ama bn ilk kez birine deger verdim kabul ettim ondan bn eki kafaliyim biraz bn deger vermeden once sadece bn vardim onun icin hatta yeni iliski kurallari var hepsi bnmle ilgili o dordu su son ay oldu nerden cikti dogrumu ondanda emin degilim

tipsizdeki şansa bak sen millet bi taneyi zor buluyoken 5 i biyerde

Bence yanlis kisiye deger vermissiniz. Unutun gitsin.

Kizlar ya bakin o soledi dort kisi ile cikiyorum diye belki yalandir bn ona inanmiyorum bu konuda bunca yil cikmadi kimse ile niye simdi gerci son gunlerde hic durmuyodu teli

Bence böyle işe yaramaz bir adamı düşünmek yerine bol bol kitap okuyun, bir şeyler yazın, anlatım yeteneğiniz gelişsin. Okuyunca ortaokul öğrencisi yazmış gibi anlaşılıyor. Ayrıca uzun bir ilişkiniz de olmamış. İnsanlar kaç yıllık sevgilisinden, eşinden ayrılıyor, hatta kaybediyor onları. Böyle karaktersiz birini unutmak zor olmamalı zaten.

Bu oğlan hepininizide aliyomuş iyi biri ya ne güzel 1 böcek 4 çiçek geçinip gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…