Ayrılığın üzerine hamile kalmak

Ne alaka yani 40 deve,nerde yazıyor arkadaşşvarmı bunun bir gideri..
Amannn sakın haaaa sen karışma güme gidersin yoksa:))
Kulaktan kulağa öğreniyoruz biz dini.
İbadet etmeyi arapça, bilmediğimiz anlamadığımız şeyleri okumak zannediyoruz. Sonra da ne duyarsak ona sorgusuz sualsiz, araştırmadan inanıyoruz. Yetmiyor bu hurafe bilgileri fırsatını bulduğumuz her ortamda satıyoruz. Aman kim araştırcak şimdi yaa, araplar dediyse doğrudur. Norveç'deki adam da Arabistan da doğsaymış biz napalım şimdi ! Deve yoksa bufalo kessinler..

Ben arastırdım yok oyle bısey.. Hayır sımdı fetva hattını arayım dıcem de adam da icinden ne cahiller var demesin diye aramıyorum

1 tane kurtarır mı dersin

Kurtarmaz kapacan bir kaç tane ..

Okuyup araştırmak gerekiyor herşeyi,şu deve olayını cdden merak ettim bakayım dedim bulamadım..
Saçma sapan hurafe bencede,sonuçta araplarında vardır bir bilidiği desekte adamların zihnyeti bu maalesef..

40 buffalo kesiminden sonra hayvanciligi baltalamak sucundan eyalet hapishanesinde en temizinden 3 yil neyse bol dovmeli cikariz o da olumlu

Yok ablacım yaa kimin gücü yeter 40 deveye Allah aşkına!
İslamı referans alacağım en son millettir araplar. İslam adına saçma sapan ne duyduysam hepsi arap kültüründen doğmuş 'gelenekler'.
Hayır 21 yaşında öğrenci kız, Türkiye'de 40 deveyi nerden bulur diye düşünememek de ayrı bi konu.

Sürekli eleştirenler,dinden bir haber ama vaaza gelince herkes alim... anlamm veremiyorum...
Her koyun kendi bacagından, sizeneee!
Umarım en kısa zamanda kendini toparlarsın konu sahibi..
Olan olmuş artık sen önüne bak, hemen önlemini al, bu iş şakaya gelmez...

Mutsuz giden bir evlilikte hamile olan bir kadına ; Yerinde olsam bebeği aldırırdım ,hayatı kendime zehir etmem demiştin...

Söylediğinin arkasında durabilirsin...Burada fikir almana gerek yok bence .
Çünkü biz insanlar hiçbir tecrübemiz olmadığı konularda yorum yapmaya,hayat yönlendirmeye bayılırız.

Ama eğer ben senin yerinde olsaydım sanırım doğururdum,yada doğurmazdım bilmiyorum..
Bence senin danışman gereken kişi birlikte olduğun adam ...

Zaten bizi aşar kim keser o kadar deveyi,kesse kesse ancak araplar keser,yani o anlamda dedim adamların zihniyeti belli zaten...
Bırak öğrenciyi zengn bile buna bir yeriyle giler:))

Benim bebeğimin kalbi 6.hafta da nasılda güzel atıyordu ağlamıstım ilk duyduğumda. Hayatımda duyduğum en güzel ses ve müzikti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben bu duyguları tatmadan önce evlenmeden hatta böyle çocuk aldırma olayına çok normal bakıyordum. Hatta bir çocuk doğup mutsuz ebevynlrr ile büyüyecekse böylesi daha iyi bile derdim. Bebeklerimin kalbi iki kez durduğu için kürtaj oldum birinde kendiliğinde düşürdüm. Bir ladın olarak yaşayacağın tahribatın buyklüğünü inan anlatamam... benim bebeğim yaşamadıgı halde ameliyattan sonra dakikalarca sayıkladım. Kanamalarım oldu. Kendime gelmek hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. Siz aldırsanız da unutamayacaksınız. Lütfen bir kez daha kendinize bunu yaşatmayın bir kadın olarak. Önlemlerinizi alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…