- 27 Şubat 2012
- 14.216
- 23.618
- 598
- Konu Sahibi karkedisi35
-
Düdüklü de pısersın bence
Dal bence kap bir tanesini:))
deve ticareti yapan birinin basinin altindan cikmisitir ne olacak baska, hersey para hersey ticaret!
Kulaktan kulağa öğreniyoruz biz dini.Ne alaka yani 40 deve,nerde yazıyor arkadaşşvarmı bunun bir gideri..
Amannn sakın haaaa sen karışma güme gidersin yoksa:))
1 tane kurtarır mı dersin
Kulaktan kulağa öğreniyoruz biz dini.
İbadet etmeyi arapça, bilmediğimiz anlamadığımız şeyleri okumak zannediyoruz. Sonra da ne duyarsak ona sorgusuz sualsiz, araştırmadan inanıyoruz. Yetmiyor bu hurafe bilgileri fırsatını bulduğumuz her ortamda satıyoruz. Aman kim araştırcak şimdi yaa, araplar dediyse doğrudur. Norveç'deki adam da Arabistan da doğsaymış biz napalım şimdi ! Deve yoksa bufalo kessinler..
Kulaktan kulağa öğreniyoruz biz dini.
İbadet etmeyi arapça, bilmediğimiz anlamadığımız şeyleri okumak zannediyoruz. Sonra da ne duyarsak ona sorgusuz sualsiz, araştırmadan inanıyoruz. Yetmiyor bu hurafe bilgileri fırsatını bulduğumuz her ortamda satıyoruz. Aman kim araştırcak şimdi yaa, araplar dediyse doğrudur. Norveç'deki adam da Arabistan da doğsaymış biz napalım şimdi ! Deve yoksa bufalo kessinler..
Başım döndüÜşenmedim bakayım dedim bulamadım içime dert oldu şimdi..
Başım döndü
http://www.sozvesiir.com/genel/40-rakaminin-gizemi-kurani-kerimde-40-ve-onemi/
Bunun üzerine 41 kere nereden geliyor buldum:):):)
Arama, o daha çok ne şehvet uyandırır ile ilgili konulara cvp veriyorBen arastırdım yok oyle bısey.. Hayır sımdı fetva hattını arayım dıcem de adam da icinden ne cahiller var demesin diye aramıyorum
Yok ablacım yaa kimin gücü yeter 40 deveye Allah aşkına!Kurtarmaz kapacan bir kaç tane ..
Okuyup araştırmak gerekiyor herşeyi,şu deve olayını cdden merak ettim bakayım dedim bulamadım..
Saçma sapan hurafe bencede,sonuçta araplarında vardır bir bilidiği desekte adamların zihnyeti bu maalesef..
Arama, o daha çok ne şehvet uyandırır ile ilgili konulara cvp veriyor
Başım döndü
http://www.sozvesiir.com/genel/40-rakaminin-gizemi-kurani-kerimde-40-ve-onemi/
Bunun üzerine 41 kere nereden geliyor buldum:):):)
Yok ablacım yaa kimin gücü yeter 40 deveye Allah aşkına!
İslamı referans alacağım en son millettir araplar. İslam adına saçma sapan ne duyduysam hepsi arap kültüründen doğmuş 'gelenekler'.
Hayır 21 yaşında öğrenci kız, Türkiye'de 40 deveyi nerden bulur diye düşünememek de ayrı bi konu.
Zaten bizi aşar kim keser o kadar deveyi,kesse kesse ancak araplar keser,yani o anlamda dedim adamların zihniyeti belli zaten...
Bırak öğrenciyi zengn bile buna bir yeriyle giler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?