- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi karkedisi35
-
Ne alaka, ben de böyle atlayıp anlamsızca birilerini korumanın bi şeylere işaret ettiğini düşünüyorum o zaman.Geç oldu cümlemi toparlayamadım galiba. Sanırım siz de öyle yaptınız?
Arka arkaya açılan konular benim de dikkatimi çekti.
Böylesine önemli hassas bir konuda konuyu açan arkadaş umarım yalan söylemiyordur.
Kizin sordugu soruya biz gercek bir yerdrn cevap veriyoruz. Ne oldu olmadi mi. Islam var huzur var islam yok huzur yok. Buyursun basinin caresine baksinKız dini boyutunu mu sormuş alo fetva hattı mısın mübarek
Ülkemiz islami kurallarla yönetilmiyor ayrıca 10 haftaya kadar aldırma hakkı var bilim 10 haftadan sonra canlı olduğunu söylüyor allah doğru yolu insana vahiyle göndermez insanında biraz olsun aklını kullanması lazım oturup zaten allah doğru yol gösterir kader kısmet diye bekleyerek bir şey olmaz
İlk yanlış anlamanızda kendimi ifade edemediğimi düşünerek cümlelerimi toparlamıştım.Ne alaka, ben de böyle atlayıp anlamsızca birilerini korumanın bi şeylere işaret ettiğini düşünüyorum o zaman.
Neyse iyi forumlar.
Emin olun çok çok iyi biliyorum yıllarım geçti bunlarla ama siz lütfen türkçe bilmiyorsanız okuduğunuzu anlamıyorsanız yorum yapmayın ben diyorum ki Allah şimdi bu kıza vahiy indirmez allah yol gösterir kader diyip oturursa da yerine hamile olduğuyla okulu kaldığıyla kalır önce okuduğumuzu anlayalımAllah doğru yolu vahiyle bildirmiştir. Akıl sahipleri se vahyin muhataplarıdır. Kader de dinin içindeki başka bir meseledir. Kavramları bilmiyorsanız İslam'a ait konuşmamakta fayda var.
Sen önlemini alma yürümeyen bi ilişkiden hamile kal sonra Allah bana dert verdi de. Üstüne aldırmayı düşünüyorsun. Sen derdini kendin çağirmışsın oda gelmiş.
Yıllarca anne olmaya calışanların içindeyim sizin gibilerini okudukca deli oluyorum.
Allah sizi ıslah etsin.
simdi hem evli degilsinBelirgin bi yöntemle hayır.. sadece geri cekilmeriskli oldugunu biliyodum ama cok uzun zamandır bu sekildeydi ve bisey olmamıstı
Hayır zevki icin önemlimi doğru düzgün alamayıp sonrada veriĺen cana kıymak istemesi. Tabi siz neresinden anlarsaniz.Yillarca anne olamayanlarin sucu hamile kalabilenderde mi?
bence oyle demek istemiyor. Bir yanda bir bebege en guzel sekilde gece gunduz bakmaya gonullu insanlar hasret cekerken, obur yanda aman kaza(!) ile oldu nolcak aldiririm/öldürürüm olur biter gibi bir sorumsuzlukta olanlar agirina gidiyor.Yillarca anne olamayanlarin sucu hamile kalabilenderde mi?
Hayır zevki icin önemlimi doğru düzgün alamayıp sonrada veriĺen cana kıymak istemesi. Tabi siz neresinden anlarsaniz.
Sen konunun bu kısmını anlamak icin yazmamişsin orası belli önceki mesajlarindan zaten sana daha cok dini kısmı dokunmuş o yüzden hiç uğraşamicam.Sacma sapan bir baglanti kurmussun benim bir yerinden anladigim falan yok. Herkes kendi gunahini dusunsun.
katiliyorum.Çok kanıtlamak istiyorsan çift çizgili sonucunun yanına bir kağıda kullanıcı adını yazıp foto çek at biz de görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?