• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılığın üzerine hamile kalmak

Hayatımda sadece annem var ama o da bana 3 saat uzaklıkta bir ilde yasıyor.
Ben burda tek basıma yasıyorum annem ne der bilmiyorum, ama öldürecek değil.. sadece üzülür sağlığına bisey olur diye korkuyorum :KK43:

Sana en buyuk tavsiyem kesinlikle korun, sadece hamilelik icin degil, bunun bir suru hastaligi var. Partnerine guvenmiyorsan ozellikle iki kez dusun cinsel iliskiyi.

Maşallah bütün olaylar ışık hızında ve sansasyonel bir şekilde ilerliyor. Şimdi de hamilesin, diğer konu ne olacak merak ettim :işsiz:

Geçen konuda da profil fotoğrafının senin olduğunu söylemiştin, sen değilmişsin. Neyse kardeş kolay gelsin sana.
kandirildik mi:S

kandirildik mi:S
Valla fotoğraftaki sen misin diye soran birine evet demişti, sonra birkaç üye sen değilmişsin deyince işte ben değilim benzerimi koydum ama evet benim dedim gibi garip bir açıklama yaptı Konulara fake demeyi sevmiyorum o yüzden yorum yapamam gerçek olma ihtimaline karşı ama garip bir tavır olduğu kesin.

Maşallah bütün olaylar ışık hızında ve sansasyonel bir şekilde ilerliyor. Şimdi de hamilesin, diğer konu ne olacak merak ettim :işsiz:

Geçen konuda da profil fotoğrafının senin olduğunu söylemiştin, sen değilmişsin. Neyse kardeş kolay gelsin sana.
Sağol canım allah bana dert verdi ama sana vermesin, dikkat et bazen hayat üst üste veriyoe dertleri. Sen benim düstügüm hataya düsme adımı dikkatli at hep :KK66:

Bir üyeye he diyip geçmiştim, ve evet buraya reel foto koymak da inanılmaz mantıklı. Ya sen beni bul lütfen, kamera acıcam cunku sana bir cift kırmızı cizgiyle.
Ha bir de evet ben ard arda düsünmeden cok hata yaptım ama sen kendine dikkat et. Kısacası sana da he diyip geciyorum, zira patlayacak yer arıyorum.

Işık hızında konular benim de dikkatimi çekti yorum yazdıktan sonra:işsiz:
Küçükken aklım ermiyorken ufak yalanlar söylediğimde sonradan ya başıma gelirse diye korkardım.
Umarım kimse bu ikilemi yaşamaz.

Sağol canım allah bana dert verdi ama sana vermesin, dikkat et bazen hayat üst üste veriyoe dertleri. Sen benim düstügüm hataya düsme adımı dikkatli at hep :KK66:

Bir üyeye he diyip geçmiştim, ve evet buraya reel foto koymak da inanılmaz mantıklı. Ya sen beni bul lütfen, kamera acıcam cunku sana bir cift kırmızı cizgiyle.
Ha bir de evet ben ard arda düsünmeden cok hata yaptım ama sen kendine dikkat et. Kısacası sana da he diyip geciyorum, zira patlayacak yer arıyorum.
Patlamazsan darılırım:110:

He diyip geçmek nedir? Ben değilim der geçersiniz niye he deyip geçtiniz? Ayrıca başka bir insanın fotoğrafını benim diyerek kendine mal etmeyi çok çirkin buluyorum, fotoğrafını kullandığınız kişi kim olursa olsun.

Ha bi de yok dua et senin başına gelmesin, yok kınadın başına gelecekvari söylemleri geçiniz. Oldukça bayağı duruyor.

Konu gerçekse kolaylıklar dilerim .

Çok kanıtlamak istiyorsan çift çizgili sonucunun yanına bir kağıda kullanıcı adını yazıp foto çek at biz de görelim

Işık hızında konular benim de dikkatimi çekti yorum yazdıktan sonra:işsiz:
Küçükken aklım ermiyorken ufak yalanlar söylediğimde sonradan ya başıma gelirse diye korkardım.
Umarım kimse bu ikilemi yaşamaz.
Ne dediniz anlayamadım maalesef

Evet sizi hatırlıyorum benim eski konularımı okuduysanız bilirsiniz gercekten olmayacak bir iliski cok sevmeme rağmen.
Nasıl olacak bilmiyorum, çevremde yakınen tanık oldugum bir hamilelik bile olmadı bugüne kadar (!) durum vahim.
Ayrıca bir hanımefendi de dogurmamı söylemis ama ben izmir de yasamama rağmen burada daha önce evlenmemis ve cocuga sahip bir bekar anne görmedim.
Yaygın ya da olabilir denilecek bir durum mu bu sizce?
Bana cok olasılıksız geliyor.
Bak canım olabilir olmayacak şey değil ama ben 21 yaşında olduğun için bunu diyorum çocuk doğurmak için okuldan 1 sene vereceksin artı bu adamı seviyorum istemiyorum diyorsun ama çocuk var diye aranız düzelir adam şiddete eğilimli bir adam ben doğurur bakarım diye bir şey yok ömür boyu bu adamla bağın olacak ben geleceği düşünerek yorum yapıyorum şimdi seviyorsun ya ileride? Maddi durumun iyi okulun var kim bilir nerelere geleceksin başka insanlar tanıyıp hayatına alacaksın ama bu adam hep hayatının bir köşesinde kalacak mecburen

Birşey daha diyecem ahlak bekçileri den rahatsizsiniz gençler nedesin size kişiler yapılan iş yanlış İslami kurallar var toplum kuralları var canım ya uyun bu kurallara kul şaşar düşer kizamiyorum kimseye ama büyüklere topluma kulak verin yahu.kara kaygılar içindesin şuan ama tövbe istiğfar içten çek ALLAH doğru yolu gösterir iNŞALLAH
Ülkemiz islami kurallarla yönetilmiyor ayrıca 10 haftaya kadar aldırma hakkı var bilim 10 haftadan sonra canlı olduğunu söylüyor allah doğru yolu insana vahiyle göndermez insanında biraz olsun aklını kullanması lazım oturup zaten allah doğru yol gösterir kader kısmet diye bekleyerek bir şey olmaz

Back