Ayrılığın üzerine hamile kalmak

Hayatımda sadece annem var ama o da bana 3 saat uzaklıkta bir ilde yasıyor.
Ben burda tek basıma yasıyorum annem ne der bilmiyorum, ama öldürecek değil.. sadece üzülür sağlığına bisey olur diye korkuyorum

Sana en buyuk tavsiyem kesinlikle korun, sadece hamilelik icin degil, bunun bir suru hastaligi var. Partnerine guvenmiyorsan ozellikle iki kez dusun cinsel iliskiyi.

kandirildik mi:S

kandirildik mi:S
Valla fotoğraftaki sen misin diye soran birine evet demişti, sonra birkaç üye sen değilmişsin deyince işte ben değilim benzerimi koydum ama evet benim dedim gibi garip bir açıklama yaptı Konulara fake demeyi sevmiyorum o yüzden yorum yapamam gerçek olma ihtimaline karşı ama garip bir tavır olduğu kesin.

Sağol canım allah bana dert verdi ama sana vermesin, dikkat et bazen hayat üst üste veriyoe dertleri. Sen benim düstügüm hataya düsme adımı dikkatli at hep
Bir üyeye he diyip geçmiştim, ve evet buraya reel foto koymak da inanılmaz mantıklı. Ya sen beni bul lütfen, kamera acıcam cunku sana bir cift kırmızı cizgiyle.
Ha bir de evet ben ard arda düsünmeden cok hata yaptım ama sen kendine dikkat et. Kısacası sana da he diyip geciyorum, zira patlayacak yer arıyorum.

Işık hızında konular benim de dikkatimi çekti yorum yazdıktan sonra
Küçükken aklım ermiyorken ufak yalanlar söylediğimde sonradan ya başıma gelirse diye korkardım.
Umarım kimse bu ikilemi yaşamaz.

Patlamazsan darılırım

He diyip geçmek nedir? Ben değilim der geçersiniz niye he deyip geçtiniz? Ayrıca başka bir insanın fotoğrafını benim diyerek kendine mal etmeyi çok çirkin buluyorum, fotoğrafını kullandığınız kişi kim olursa olsun.

Ha bi de yok dua et senin başına gelmesin, yok kınadın başına gelecekvari söylemleri geçiniz. Oldukça bayağı duruyor.

Konu gerçekse kolaylıklar dilerim .

Çok kanıtlamak istiyorsan çift çizgili sonucunun yanına bir kağıda kullanıcı adını yazıp foto çek at biz de görelim

Işık hızında konular benim de dikkatimi çekti yorum yazdıktan sonra
Küçükken aklım ermiyorken ufak yalanlar söylediğimde sonradan ya başıma gelirse diye korkardım.
Umarım kimse bu ikilemi yaşamaz.
Ne dediniz anlayamadım maalesef

Bak canım olabilir olmayacak şey değil ama ben 21 yaşında olduğun için bunu diyorum çocuk doğurmak için okuldan 1 sene vereceksin artı bu adamı seviyorum istemiyorum diyorsun ama çocuk var diye aranız düzelir adam şiddete eğilimli bir adam ben doğurur bakarım diye bir şey yok ömür boyu bu adamla bağın olacak ben geleceği düşünerek yorum yapıyorum şimdi seviyorsun ya ileride? Maddi durumun iyi okulun var kim bilir nerelere geleceksin başka insanlar tanıyıp hayatına alacaksın ama bu adam hep hayatının bir köşesinde kalacak mecburen

Ülkemiz islami kurallarla yönetilmiyor ayrıca 10 haftaya kadar aldırma hakkı var bilim 10 haftadan sonra canlı olduğunu söylüyor allah doğru yolu insana vahiyle göndermez insanında biraz olsun aklını kullanması lazım oturup zaten allah doğru yol gösterir kader kısmet diye bekleyerek bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…