Ayrıldım ama....Yorumlar mısınız??

Ben mi yanlış gördüm manzarayı acaba? Tüm yorumalrı da okumadım. ama adam mesajlar atmış eve gitmiş gelmiş. Gurur yapıyor. reste rest çekersem geri adım atar benden vazgeçemez diye düşünüyormuşşşkii siz ters köşe etmişsiniz. Ben evlilik noktasına kadar gelmiş ciddi bir ilişkinin böyle bitmesini istemedim açıkcası. ORtada çok büyük bir kavga gürültü saygısızlık aile problemi kültür farkı vs vs göremedim. Birşeyler mi kaçırdım acaba o_O
Dogru aslında buyuk bır problem yok problem onun en ufak seyı sorun halıne getırıp iletişim kurmadan konusmadan dırekt surat asıp küsmesi. Bunu hafta 3 yapıyordur. Ben de huzursuz oluyordum bu konuda cok uyardım ve artık bıktım psikolojım bozuldu. Aslında cok buyuk bir sorun cunku sureklı evde kus gibiydik...

Bence pişman olmuş. Zaten çook büyük bir mesele de yok ortada. Sürekli küsmesine falan takılmışsınız. Kararlılığınızı göstermek adına gurur yapıp ayrılmışsınız. Anlamış ciddiyeti şimdi dolanıp durur peşinizde. Siz de uzatmayın barışın bence. Ama bir süre böyle onu silidiniz sansın. Siz de tadını çıkarın bu dönemin. :KK39:
Bilmiyorum dolanıp durur mu o günden beri yani cumartesiden beri ses yok.. Benden mi bekliyor yoksa o da vaz mı gecti acaba ne dersiniz? Umut vadedici konuşmasını beni ikna etmesini beklerdim. Geldi gitti ama oyle konusmadı sadece sarıldı özür diledi.. Blöf yapmıs olabilir mi

Bilmiyorum dolanıp durur mu o günden beri yani cumartesiden beri ses yok.. Benden mi bekliyor yoksa o da vaz mı gecti acaba ne dersiniz? Umut vadedici konuşmasını beni ikna etmesini beklerdim. Geldi gitti ama oyle konusmadı sadece sarıldı özür diledi.. Blöf yapmıs olabilir mi
Gurur yapıyor. Normal zamanda herşeye küsen adam siz ayrılınca tabi ki bir içine kapanıklık bir şok hali yaşıyordur. Olsun o kadar.
Zamana bırakın bence. Olaylar iyice kafasına dank edince sizin istediğiniz dilden konuşmaya hatta şakımaya başlayacaktır. :KK49: O zaman derdinizi anlatırsınız. Ayrılma kararına beni sürükleyen senin bi türlü düzeltmediğin şu şu huylarındı dersiniz. Çeki düzen vereceğine inanıyorum. Bir sevgisizlik falan yok çünkü arada.

Gurur yapıyor. Normal zamanda herşeye küsen adam siz ayrılınca tabi ki bir içine kapanıklık bir şok hali yaşıyordur. Olsun o kadar.
Zamana bırakın bence. Olaylar iyice kafasına dank edince sizin istediğiniz dilden konuşmaya hatta şakımaya başlayacaktır. :KK49: O zaman derdinizi anlatırsınız. Ayrılma kararına beni sürükleyen senin bi türlü düzeltmediğin şu şu huylarındı dersiniz. Çeki düzen vereceğine inanıyorum. Bir sevgisizlik falan yok çünkü arada.
İnşallah dediğiniz gibi olur. Çünkü geldiği gün de saydım butun hatalarını sadece dinledi hiç yorum yapmadı. Daha once de en ufak seyde ayrılmaya kalkardı.Ama bilirdim ki blöf yapıyor ben de istediğini ona verirdim ve gidip gönlünü alırdım hemen barısırdık... Şimdi de belki blöftür diye dusunuyorum. Düşünmekten de yoruldum artık :KK43:

Mücadele etmiyor çünkü mücadele edecek kadar değer vermiyor, yani zaten seni cebinde görüyor. Sen ona istediği her şeyi vermişsin zaten, senin için hiç uğraşmamış ki. Bundan sonra da istediğin kadar zor kadını oyna, uğraşmayacaktır. Çünkü sen kendi değerini ona öyle göstermişsin. Bundan sonrası bir şeyi değiştirmez. Adam adam olsa kıymet bilir, bunlara gerek kalmazdı. Ama adam adam değil. Sen bitirdim deyince seni kaybetme korkusu sarardı, konuşalım düzeltmek için çaba harcayalım derdi. Oysa hala sorunları çözmek yerine kendindeki kabahatleri görmeyip karşısındakini suçlama derdinde. Bununla bir arpa boyu yol kat edemezsin. Böyle biriyle de ciddi bir ilişki de yaşanmaz. En başta sorumluluk alacak biri değil. Bitirirsen kazanan taraf sen olursun. Çünkü bu adam seni yorar. Yıllarına yazık.
Yazdıklarınızın hepsi doğru diyecek tek bir lafım yok :KK61:

İkinci evliliğini yapan biri olarak söylüyorum, Benim ilk eş böyle idi.. Çok yıpratıcı tiplerdir.. Başından kesip atmanız en iyisi, zaten 1 evlilik yapmışsınız, daha seçici ve dikkatli davranmanız gerekir, o kişi egoist, kendini vaz geçilmez sanan, ben süperim mükemmelim mantığı.. Hep haklı, sizin en ufak haklı yönünüz olamaz.. Koşmakta yorar.. :KK43:

İnşallah dediğiniz gibi olur. Çünkü geldiği gün de saydım butun hatalarını sadece dinledi hiç yorum yapmadı. Daha once de en ufak seyde ayrılmaya kalkardı.Ama bilirdim ki blöf yapıyor ben de istediğini ona verirdim ve gidip gönlünü alırdım hemen barısırdık... Şimdi de belki blöftür diye dusunuyorum. Düşünmekten de yoruldum artık :KK43:
Hımm işin o boyutunu kaçırmışım. defalarca ayrılmaya kalktı ve siz barıştırdınız öyle mi? O zaman yine bir şok içerisindedir ama hatasını anlar mı anlamaz mı bilemiyorum. Bence tıpış tıpış pişman olup dönecektir. Zamana bırak canım.

Annesine barışmak için gitmedim, bir anlamda inadına gittim. Ayrıca ailesine o benim ayrıldıgımı soylemıcektı "ben bıraktım" dicekti bunu hissettıgım ıcın gıttım. Yoksa annesi zaten barıştırmak istedi aracayacaktı oglunu ama ben "hayır" dedim. Ayrılmak istemeye gelince tabi ki ayrılmak istemedim hala da istemiyorum sadece mecburiyetten ayrılıyorum cunku dedıınız gibi düzelmeyeceını bılıyorum ve hep üzülücem bunu da biliyorum. Yoksa hala kalbim ve aklım onda :KK43:
İnan o peşinden koşsa idi kalbin ve aklın onda olmayacaktı. Kaçan kovalanır misali, sen ayrılalım dedin sandın ki o kendini düzeltecek ama öyle olmayınca da şimdi hala onu düşünüyorsun. Oysa yalvarsa idi ya da peşinde koşsa idi böyle hissetmeyecektin. Sanırım bu sadece egon yüzünden. Kendi değerini unutmuşsun sen. Bir silkelenmen lazım. Kendine gelmen lazım. Sen kendi değerini bilmezsen başkası da senin değerini bilmez. Başına gelen bu olay sanırım sana bunu öğretmek istiyor. Sen de insansın. Hata yapabiliriz, dünyaya geliş nedenimiz de bu. Hata yapmak ve hatalarımızdan ders çıkarmak. Ama sen kendini küçümsüyorsun. Sen kendini küçümseyip onu yüceltmişsin gözünde. Oysa o da senin gibi bir insan. Kimse senden daha değerli değil. Kimse senden daha üstün değil. Sen kendini sevmeyi unutmuşsun. Onun için de beş para etmez bir insanı sevdiğini sanıyorsun. Sana değer vermeyen bir insandan sevgi kırıntısı bekliyorsun. Sevgi dilencisi olma. Önce bir kendini bul. Kendini tanı. Kendini sevmeyi öğren. Bunu öğrenmezsen böyle 5 para etmeyen insanlardan bekleyeceksin aradığın sevgi ve şefkati. Aslında sen sana yetersin de. ona da ihtiyacın yok. Kendini küçümseme. Bırak böyle insanlarla vaktini harcama. sana değer verecek biri elbette karşına çıkacaktır. yazık böyle narsist bir adamla ömrünü harcayıp kendini yıpratma. Sen değerlisin.

İnan o peşinden koşsa idi kalbin ve aklın onda olmayacaktı. Kaçan kovalanır misali, sen ayrılalım dedin sandın ki o kendini düzeltecek ama öyle olmayınca da şimdi hala onu düşünüyorsun. Oysa yalvarsa idi ya da peşinde koşsa idi böyle hissetmeyecektin. Sanırım bu sadece egon yüzünden. Kendi değerini unutmuşsun sen. Bir silkelenmen lazım. Kendine gelmen lazım. Sen kendi değerini bilmezsen başkası da senin değerini bilmez. Başına gelen bu olay sanırım sana bunu öğretmek istiyor. Sen de insansın. Hata yapabiliriz, dünyaya geliş nedenimiz de bu. Hata yapmak ve hatalarımızdan ders çıkarmak. Ama sen kendini küçümsüyorsun. Sen kendini küçümseyip onu yüceltmişsin gözünde. Oysa o da senin gibi bir insan. Kimse senden daha değerli değil. Kimse senden daha üstün değil. Sen kendini sevmeyi unutmuşsun. Onun için de beş para etmez bir insanı sevdiğini sanıyorsun. Sana değer vermeyen bir insandan sevgi kırıntısı bekliyorsun. Sevgi dilencisi olma. Önce bir kendini bul. Kendini tanı. Kendini sevmeyi öğren. Bunu öğrenmezsen böyle 5 para etmeyen insanlardan bekleyeceksin aradığın sevgi ve şefkati. Aslında sen sana yetersin de. ona da ihtiyacın yok. Kendini küçümseme. Bırak böyle insanlarla vaktini harcama. sana değer verecek biri elbette karşına çıkacaktır. yazık böyle narsist bir adamla ömrünü harcayıp kendini yıpratma. Sen değerlisin.
Tesekkurler öncelikle yazdıkların gercekten uyarıcı.... ve cok dogru. Ben ondan gelecek azıcık sevgıye muhtacım. Evet o pesimden kossaydı belki cok once bitirmiştim. Ben hiç kendimi düşünmem hep karsımdakini dusunurum bundan kendimi önemsizlestırdım. Ben bunların nedenini yalnızlıgıma baglıyorum kimsem yok... Anne-baba kardes vs. Bu yuzden herseyım oydu. Şimdide korkuyorum galıba yalnızlıktan.

Bazen erkekler ne söylemeleri gerektiğini bilemiyor bence. O kahve yapma sırasında açıkça sorsaydin keşke. Sadece özürdilerim diyorsun barisalim demiyorsun demek ki sen de cçok istemiyorsun deseydin kaybedecek bisey yok nasilsa

X