Ayrıldım ama....Yorumlar mısınız??

kadinistemezse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
1.396
1.245
Merhabalar! Geçen cuma durumumu anlatmıştım. Aşağıda tekrar kopyaladım. Ayrıldım sevgilimden. Eşyalarını alıp götürdüm ve "Yürümüyor, benim sabrım tükendi, ben çocuk pışpışlayamam" dedim. O da "Gel otur bi" dedi, konuşmak istedi. Sonra ben "konuşmayla olmuyor, beni sevdiğine inanmıyorum vs " dedim. Hatalarını yüzüne vurdum sonra da gözyaşlarımı tutamadım. Beni ağlarken görünce de "Peki sen kafanda bitirmişsin" dedi. (Bunu yapmasının nedeni şimdiye kadar erkek arkadaşım hiç barışmak için adım atmaz, elini taşın altına koymaz. Şimdiye kadar ben ayrıldığım zamanlarda bile yine ayağına ben giderdim.Ağlarken görünce de ayrılıktan vazgecerım zannettı ve o rest cekmeye basladı) Ama şu an farklı birini gördü karşısında. Bu arada bana "aileme söyleme ben anlaşamadık ayrıldık derim" dedi. Öyle demesine rağmen dinlemeyip ben annesine gidip kendimi izah ettim. Üzüldüler vs. Sonra sevgilim bana msj attı. "Bana bu acıyı da yaşattın kalpsizsin, hemen siliyorsun. Asıl seni kimse çekmez" gibi suçlayıcı mesajlar. Ben bu mesajlara cevap yazmadım. Öğlen alışverişe gitmiştim. meğer eve gelmiş evde beni bulamamış yolda beklemiş. Yolda konuştuk. "Demek inanmıyorsun seni sevdiğime o da bana kalsın" dedi, ben yine hatalarını yüzüne vurdum "seven insan üzmez" diyip rest cekip eve gittim. Sonra yine mesajlar attı, ama bunlar yapıcı mesajlar değil yani "barışalım, seni seviyorum" gibi değil. Suçlayıcı....yine cvp yazmadım ve akşam geldi eve. ona hediye aldıgım saati getirmiş ben de onunkileri götürmüştüm. Getirmiş ama zannediyorum benden yine bir adım bekledi barışmak adına ama ayrılan benim zaten niye adım atayım o geçmişte oldu... neyse sonra yüz vermedim bu sefer sarıldı ağlamaklı oldu ve özür diledi. ben yine sarılmadım. "Sonra ayakkabılarını çıkarıp içeri girdi. "Hadi bir kahve yap bari korkma gidicem" dedi. Kahve yaptım, yaparken şakalaşmaya çalıştı "seni dövücem ben falan diyip yanaklarımı sıktı", oturduk "e anlat içindekileri" dedi ben yine anlattım "Seninle mutlu olamayacagıma inamıyorum, yapma dediğim seyi yapıyorsun" dedim. Dinledi ama hep sarılmak istedi ve sarıldı ben sarılmadım hiç. Sonra "ben gidiyorum" dedi. Ayakkabılarını giyip "Hadi görüşürüz" diyip gitti.

Sizden isteğim bu yaptıklarını yorumlar mısınız? Ayrıldım ve hiç "seviyorum ayrılmayalım" demedi. Tek söylediği olumlu şey "Özür dilerim" oldu. Şimdiye kadar da demiyordu zaten.. Hep barışan ben oluyordum. Haklı olduğum zamanlarda bile özür diliyordum. Gururu çok ön planda. Zannediyorum özür dileyerek bana yem attı gerisini benden bekledi. Siz ne dersiniz.? Bunu sormamın nedeni de ayrılmış olsam bile benim için mücadele etmesini beklerdim. Ok geldi gitti mesaj attı ama dil dökmesini beklerdim, yapmadı. Ben bu kadar önemsiz miymişim?

Önceki paylaşımım

"Ben daha önce bir evlilik yaptım ve boşandım. Şimdi bir erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak önemli bir sorun var ki erkek arkadaşım en ufak şeye küsüyor, konuşmuyor. Bunun en önemli sebebi benim. Çünkü haklı da olsam hep ben peşinden gider, özür dilerdim. Şu anda pek yapmıyorum ama bir kere huy edindi. O küstüğü zaman kendimi çok kötü hissediyorum. Bir de şu anda benim evimde kalıyor. Yani birlikte yaşıyoruz. Siz bu duruma ne dersiniz bilmiyorum ama bence çok yararı oluyor. Evlenmeden önce her şeyini huyunu suyunu görmüş oluyorsunuz aynı evde yaşayarak. Yani ilk evlilikten sonra yoğurdu üfleyerek yiyorum mecburen. Neyse dolayısıyla aynı evde olduğumuz için küsmeleri beni mahvediyor, psikolojim bozuluyor ve "Hayır ben bununla kesinlikle evlenemem" diyorum. O nasıl dayanıyor küs kalmaya anlamıyorum. Bu konuyu kendisiyle çok konuştum, annesine de söyledim annesi de bana hak verdi oğluyla konuştu ama yine yapıyor. Bu çok ciddi sıkıntı yaratıyor. Düzeleceğini sanmıyorum. Çok kararsızım bu yüzden evlilik konusunda..Siz olsanız ne yapardınız?"

Aynı evde yaşamanın ilişkiye asla kötü birşey katıtğını düşünmüyorum. bunun taviz olduğunu da düşünmüyorum.
Bu ilişkide malesef hep barışan, özür dileyen, alttan alan sen olacaksın gibi canım.
Şimdiden yumuşamışsın bile.
En hatalı bulduğum nokta sen ağlarken bakmış yumuşuyorsun hemen suçlayıcı tavırlara başlamamış. bu psikolojiyi çok iyi bilirim. Seni seviyor bile olsa böyle yürümez. boşver gitsin.

Adam ilişki yaşadığının farkında değilmiş ki, ayrıldığının fakında olsun. Siz nereye sürüklerseniz oraya gidecek, ne istediğini bilmeyen bir tip... Oturup konuşmak istemiş ama sizi dinlemek, kabullenmek, sonra da suçlamak "konuşmak" olmuyor. O olgunluğa bile sahip değil. Ayrılma kararı veriyorsunuz, evinize gelip, hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor. Ya sorunların farkına varacak kapasitesi yok ya da uğraşmak işine gelmiyor. Duygu sömürüsü yapıp, bana bu acıyı yaşattın diye saçmalayana kadar ağzından toparlayıcı, umut verici, ilişkinize sahip çıkan birkaç kelime çıkabilirdi ama öyle bir farkındalığa, olgunluğa da sahip değil. Eeee haklı da olsam peşinden hep ben koştum diyorsunuz, bu adamda hatasını anlayıp özür dileyecek erdem var mı sizce? Kısaca bu adam size ne verebilir? Bana sadece sizden bir şey alır gibi görünüyor. Böyle birine saygı duymak çok zor. Çok iyi yapmışsınız ayrılmakla, umarım geri dönmeyi düşünmezsiniz bile.

Bence sen barışırsın
Ama barışmamalısın
Hayatına seni daha çok mutlu eden birini alıp kendinden taviz vermeden yoluna devam etmelisin
Bir kez evlenmişsin ikincide bari doğru insanı bulup annelik gibi muhteşem bir duyguyu tatmalısın
Ki şuan sevgilin senin ona döneceğinden emin o yüzden açıkçası sallamıyor seni
Hafife alıyor ayrılığınızı:))

Aynı evde yaşamanın ilişkiye asla kötü birşey katıtğını düşünmüyorum. bunun taviz olduğunu da düşünmüyorum.
Bu ilişkide malesef hep barışan, özür dileyen, alttan alan sen olacaksın gibi canım.
Şimdiden yumuşamışsın bile.
En hatalı bulduğum nokta sen ağlarken bakmış yumuşuyorsun hemen suçlayıcı tavırlara başlamamış. bu psikolojiyi çok iyi bilirim. Seni seviyor bile olsa böyle yürümez. boşver gitsin.

+1
Adam laylaylom takılıyor.

öncelikle bu huyundan vazgeçmelisin. küçük tartışmalardan ziyade hararetli bir kavga yaşanmışsa ve gerçekten haklı olduğun ortada ise özür dileyip kendini küçük düşürme. gerçekten hatalıysan özür dile. erkekler kolayca şımarır hemen yü bulur sen de bunu yapmamalısın yani.
bir de erkek arkadaşının seninle barışmak istediği aşikar. fakat sen onu özür dileyen taraf olarak alıştırdığın için senden bekliyor sana bir nevi naz yapıyor adım atıyor ama tam olarak da barışalım diyemiyor gibi geldi bana. istersen bir süre daha bekle hemen yelkenleri suya indirme yani azıcık anlasın ve bundan sonra özür dileyen tarafın sen olmayacağını ona iyice belli et

adam sen,n onun bırakmayacağının garantisi içinde yaşıyor resmen...
seven insan da erkek de olsa gurur olmaz... gurur dediğin şey haklıyken alttan almaktan doğar ama adam haksız ve adım atmıyor... senin onsuz olamayacağının bilincinde geri döneceğine kesin gözüyle bakıyor yani seni cepte görüyor... sana görününce hemen yelkenlerı suya indireceğini düşünüyor

seviyorum demekten aciz bir aşık ben hayatımda ne gördüm ne de duydum... geçen konunda da yanlış hatırlamıyorsam senin imkanlarından faydalandığını yazmıştım yine aynısını düşünüyorum adam senden yararlandığı için yanındasın

P
Ben ilişkimde var olan onca sorundan bahsederken sizin bu noktaya değinmeniz takdir edilmeli bence :) Yine de tesekkurler yorumunuz için... :)
Barışacak gibi duruyorsunuz,şuan ki kavganızı belki seneler sonra hatırlamayacaksınız ama annesi unutmaz.Ben sizin için söylüyorum,zaten o kişi de ayrılmayacağınızın farkında ki ailesine söylememeniz için bahane bulup ben anlatırım demiş.

Barışacak gibi duruyorsunuz,şuan ki kavganızı belki seneler sonra hatırlamayacaksınız ama annesi unutmaz.Ben sizin için söylüyorum,zaten o kişi de ayrılmayacağınızın farkında ki ailesine söylememeniz için bahane bulup ben anlatırım demiş.
Şimdi anladım. Bu açıdan bakınca mantıklı geldi yorumunuz. Şöyle ki; bana göre "anneme söyleme" demesinin nedeni terk edenin ben olmamdı. Yani annesi ona kızacak vs diye öyle söylediğini düşündüm. Çünkü daha önce kaç kere o terk etti beni ve annesine yine gidip söylüyodum annesi bizi barıştırıyodu ve o zaman "neden anneme gidip söyledin" demiyordu. Söyleme dediği halde söylememin nedeni de "bir kere de onun yapma dediği şeyi ben yapayım" dedim kendimce...

Merhabalar! Geçen cuma durumumu anlatmıştım. Aşağıda tekrar kopyaladım. Ayrıldım sevgilimden. Eşyalarını alıp götürdüm ve "Yürümüyor, benim sabrım tükendi, ben çocuk pışpışlayamam" dedim. O da "Gel otur bi" dedi, konuşmak istedi. Sonra ben "konuşmayla olmuyor, beni sevdiğine inanmıyorum vs " dedim. Hatalarını yüzüne vurdum sonra da gözyaşlarımı tutamadım. Beni ağlarken görünce de "Peki sen kafanda bitirmişsin" dedi. (Bunu yapmasının nedeni şimdiye kadar erkek arkadaşım hiç barışmak için adım atmaz, elini taşın altına koymaz. Şimdiye kadar ben ayrıldığım zamanlarda bile yine ayağına ben giderdim.Ağlarken görünce de ayrılıktan vazgecerım zannettı ve o rest cekmeye basladı) Ama şu an farklı birini gördü karşısında. Bu arada bana "aileme söyleme ben anlaşamadık ayrıldık derim" dedi. Öyle demesine rağmen dinlemeyip ben annesine gidip kendimi izah ettim. Üzüldüler vs. Sonra sevgilim bana msj attı. "Bana bu acıyı da yaşattın kalpsizsin, hemen siliyorsun. Asıl seni kimse çekmez" gibi suçlayıcı mesajlar. Ben bu mesajlara cevap yazmadım. Öğlen alışverişe gitmiştim. meğer eve gelmiş evde beni bulamamış yolda beklemiş. Yolda konuştuk. "Demek inanmıyorsun seni sevdiğime o da bana kalsın" dedi, ben yine hatalarını yüzüne vurdum "seven insan üzmez" diyip rest cekip eve gittim. Sonra yine mesajlar attı, ama bunlar yapıcı mesajlar değil yani "barışalım, seni seviyorum" gibi değil. Suçlayıcı....yine cvp yazmadım ve akşam geldi eve. ona hediye aldıgım saati getirmiş ben de onunkileri götürmüştüm. Getirmiş ama zannediyorum benden yine bir adım bekledi barışmak adına ama ayrılan benim zaten niye adım atayım o geçmişte oldu... neyse sonra yüz vermedim bu sefer sarıldı ağlamaklı oldu ve özür diledi. ben yine sarılmadım. "Sonra ayakkabılarını çıkarıp içeri girdi. "Hadi bir kahve yap bari korkma gidicem" dedi. Kahve yaptım, yaparken şakalaşmaya çalıştı "seni dövücem ben falan diyip yanaklarımı sıktı", oturduk "e anlat içindekileri" dedi ben yine anlattım "Seninle mutlu olamayacagıma inamıyorum, yapma dediğim seyi yapıyorsun" dedim. Dinledi ama hep sarılmak istedi ve sarıldı ben sarılmadım hiç. Sonra "ben gidiyorum" dedi. Ayakkabılarını giyip "Hadi görüşürüz" diyip gitti.

Sizden isteğim bu yaptıklarını yorumlar mısınız? Ayrıldım ve hiç "seviyorum ayrılmayalım" demedi. Tek söylediği olumlu şey "Özür dilerim" oldu. Şimdiye kadar da demiyordu zaten.. Hep barışan ben oluyordum. Haklı olduğum zamanlarda bile özür diliyordum. Gururu çok ön planda. Zannediyorum özür dileyerek bana yem attı gerisini benden bekledi. Siz ne dersiniz.? Bunu sormamın nedeni de ayrılmış olsam bile benim için mücadele etmesini beklerdim. Ok geldi gitti mesaj attı ama dil dökmesini beklerdim, yapmadı. Ben bu kadar önemsiz miymişim?

Önceki paylaşımım

"Ben daha önce bir evlilik yaptım ve boşandım. Şimdi bir erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak önemli bir sorun var ki erkek arkadaşım en ufak şeye küsüyor, konuşmuyor. Bunun en önemli sebebi benim. Çünkü haklı da olsam hep ben peşinden gider, özür dilerdim. Şu anda pek yapmıyorum ama bir kere huy edindi. O küstüğü zaman kendimi çok kötü hissediyorum. Bir de şu anda benim evimde kalıyor. Yani birlikte yaşıyoruz. Siz bu duruma ne dersiniz bilmiyorum ama bence çok yararı oluyor. Evlenmeden önce her şeyini huyunu suyunu görmüş oluyorsunuz aynı evde yaşayarak. Yani ilk evlilikten sonra yoğurdu üfleyerek yiyorum mecburen. Neyse dolayısıyla aynı evde olduğumuz için küsmeleri beni mahvediyor, psikolojim bozuluyor ve "Hayır ben bununla kesinlikle evlenemem" diyorum. O nasıl dayanıyor küs kalmaya anlamıyorum. Bu konuyu kendisiyle çok konuştum, annesine de söyledim annesi de bana hak verdi oğluyla konuştu ama yine yapıyor. Bu çok ciddi sıkıntı yaratıyor. Düzeleceğini sanmıyorum. Çok kararsızım bu yüzden evlilik konusunda..Siz olsanız ne yapardınız?"
Bu sevgili olucak arkadaşın yaşı kaç bilmem ama bayaa ergen tavırlar içersinde orası kesin!! Bence ayrılmanı pek de ciddiye almamış hala onu affediceğine emin.. Tavırlarının biraz daha inandırıcı olmasını tavsiye ederim..

Bence sen bu adamla barışacaksın .birazda olsa hatasını anlayana kadar bekle bari hemen yelkenleri suya indirme

aynı evde yaşamayı kabul ediyorsunuz ve yoğurdu üflemekten bahsediyorsunuz.bence siz yoğurdu bırakın üflemeyi çala kaşık dalmışsınız.
Aynı evde yaşamak size ters geldiği için mi öyle yazdınız bilmiyorum ama aynı evde yaşamasaydım bu huyunu ve daha bir çok huyunu öğrenemeden evlenecektim ve öylece kalakalacaktım. Bence işte o zaman çala kaşık dalacaktım. Çünkü benim 2. evliliğim olacaktı ve kimse onun kusurlarına bakmayacaktı boşandığım takdirde ben kusurlu görünecektim. 2. kez boşandı diyeceklerdi. Ama şu an evlenmeden yol yakınken dönmüş oldum ve ayrıldım. İlk evliliğim de neden bitti biliyor musunuz? Eski eşimin iktidarsız olmasından dolayı.. Onunla aynı evde yaşayamadım çünkü bakireydim ama onunla aynı evde yaşasaydım onunda iktidarsız olduğunu anlayacak ve evlenmeyecektım mesela...

X