- 20 Kasım 2015
- 1.396
- 1.245
- Konu Sahibi kadinistemezse
Merhabalar! Geçen cuma durumumu anlatmıştım. Aşağıda tekrar kopyaladım. Ayrıldım sevgilimden. Eşyalarını alıp götürdüm ve "Yürümüyor, benim sabrım tükendi, ben çocuk pışpışlayamam" dedim. O da "Gel otur bi" dedi, konuşmak istedi. Sonra ben "konuşmayla olmuyor, beni sevdiğine inanmıyorum vs " dedim. Hatalarını yüzüne vurdum sonra da gözyaşlarımı tutamadım. Beni ağlarken görünce de "Peki sen kafanda bitirmişsin" dedi. (Bunu yapmasının nedeni şimdiye kadar erkek arkadaşım hiç barışmak için adım atmaz, elini taşın altına koymaz. Şimdiye kadar ben ayrıldığım zamanlarda bile yine ayağına ben giderdim.Ağlarken görünce de ayrılıktan vazgecerım zannettı ve o rest cekmeye basladı) Ama şu an farklı birini gördü karşısında. Bu arada bana "aileme söyleme ben anlaşamadık ayrıldık derim" dedi. Öyle demesine rağmen dinlemeyip ben annesine gidip kendimi izah ettim. Üzüldüler vs. Sonra sevgilim bana msj attı. "Bana bu acıyı da yaşattın kalpsizsin, hemen siliyorsun. Asıl seni kimse çekmez" gibi suçlayıcı mesajlar. Ben bu mesajlara cevap yazmadım. Öğlen alışverişe gitmiştim. meğer eve gelmiş evde beni bulamamış yolda beklemiş. Yolda konuştuk. "Demek inanmıyorsun seni sevdiğime o da bana kalsın" dedi, ben yine hatalarını yüzüne vurdum "seven insan üzmez" diyip rest cekip eve gittim. Sonra yine mesajlar attı, ama bunlar yapıcı mesajlar değil yani "barışalım, seni seviyorum" gibi değil. Suçlayıcı....yine cvp yazmadım ve akşam geldi eve. ona hediye aldıgım saati getirmiş ben de onunkileri götürmüştüm. Getirmiş ama zannediyorum benden yine bir adım bekledi barışmak adına ama ayrılan benim zaten niye adım atayım o geçmişte oldu... neyse sonra yüz vermedim bu sefer sarıldı ağlamaklı oldu ve özür diledi. ben yine sarılmadım. "Sonra ayakkabılarını çıkarıp içeri girdi. "Hadi bir kahve yap bari korkma gidicem" dedi. Kahve yaptım, yaparken şakalaşmaya çalıştı "seni dövücem ben falan diyip yanaklarımı sıktı", oturduk "e anlat içindekileri" dedi ben yine anlattım "Seninle mutlu olamayacagıma inamıyorum, yapma dediğim seyi yapıyorsun" dedim. Dinledi ama hep sarılmak istedi ve sarıldı ben sarılmadım hiç. Sonra "ben gidiyorum" dedi. Ayakkabılarını giyip "Hadi görüşürüz" diyip gitti.
Sizden isteğim bu yaptıklarını yorumlar mısınız? Ayrıldım ve hiç "seviyorum ayrılmayalım" demedi. Tek söylediği olumlu şey "Özür dilerim" oldu. Şimdiye kadar da demiyordu zaten.. Hep barışan ben oluyordum. Haklı olduğum zamanlarda bile özür diliyordum. Gururu çok ön planda. Zannediyorum özür dileyerek bana yem attı gerisini benden bekledi. Siz ne dersiniz.? Bunu sormamın nedeni de ayrılmış olsam bile benim için mücadele etmesini beklerdim. Ok geldi gitti mesaj attı ama dil dökmesini beklerdim, yapmadı. Ben bu kadar önemsiz miymişim?
Önceki paylaşımım
"Ben daha önce bir evlilik yaptım ve boşandım. Şimdi bir erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak önemli bir sorun var ki erkek arkadaşım en ufak şeye küsüyor, konuşmuyor. Bunun en önemli sebebi benim. Çünkü haklı da olsam hep ben peşinden gider, özür dilerdim. Şu anda pek yapmıyorum ama bir kere huy edindi. O küstüğü zaman kendimi çok kötü hissediyorum. Bir de şu anda benim evimde kalıyor. Yani birlikte yaşıyoruz. Siz bu duruma ne dersiniz bilmiyorum ama bence çok yararı oluyor. Evlenmeden önce her şeyini huyunu suyunu görmüş oluyorsunuz aynı evde yaşayarak. Yani ilk evlilikten sonra yoğurdu üfleyerek yiyorum mecburen. Neyse dolayısıyla aynı evde olduğumuz için küsmeleri beni mahvediyor, psikolojim bozuluyor ve "Hayır ben bununla kesinlikle evlenemem" diyorum. O nasıl dayanıyor küs kalmaya anlamıyorum. Bu konuyu kendisiyle çok konuştum, annesine de söyledim annesi de bana hak verdi oğluyla konuştu ama yine yapıyor. Bu çok ciddi sıkıntı yaratıyor. Düzeleceğini sanmıyorum. Çok kararsızım bu yüzden evlilik konusunda..Siz olsanız ne yapardınız?"
Sizden isteğim bu yaptıklarını yorumlar mısınız? Ayrıldım ve hiç "seviyorum ayrılmayalım" demedi. Tek söylediği olumlu şey "Özür dilerim" oldu. Şimdiye kadar da demiyordu zaten.. Hep barışan ben oluyordum. Haklı olduğum zamanlarda bile özür diliyordum. Gururu çok ön planda. Zannediyorum özür dileyerek bana yem attı gerisini benden bekledi. Siz ne dersiniz.? Bunu sormamın nedeni de ayrılmış olsam bile benim için mücadele etmesini beklerdim. Ok geldi gitti mesaj attı ama dil dökmesini beklerdim, yapmadı. Ben bu kadar önemsiz miymişim?
Önceki paylaşımım
"Ben daha önce bir evlilik yaptım ve boşandım. Şimdi bir erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak önemli bir sorun var ki erkek arkadaşım en ufak şeye küsüyor, konuşmuyor. Bunun en önemli sebebi benim. Çünkü haklı da olsam hep ben peşinden gider, özür dilerdim. Şu anda pek yapmıyorum ama bir kere huy edindi. O küstüğü zaman kendimi çok kötü hissediyorum. Bir de şu anda benim evimde kalıyor. Yani birlikte yaşıyoruz. Siz bu duruma ne dersiniz bilmiyorum ama bence çok yararı oluyor. Evlenmeden önce her şeyini huyunu suyunu görmüş oluyorsunuz aynı evde yaşayarak. Yani ilk evlilikten sonra yoğurdu üfleyerek yiyorum mecburen. Neyse dolayısıyla aynı evde olduğumuz için küsmeleri beni mahvediyor, psikolojim bozuluyor ve "Hayır ben bununla kesinlikle evlenemem" diyorum. O nasıl dayanıyor küs kalmaya anlamıyorum. Bu konuyu kendisiyle çok konuştum, annesine de söyledim annesi de bana hak verdi oğluyla konuştu ama yine yapıyor. Bu çok ciddi sıkıntı yaratıyor. Düzeleceğini sanmıyorum. Çok kararsızım bu yüzden evlilik konusunda..Siz olsanız ne yapardınız?"