- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
- Konu Sahibi handemiray
Merhabalar umarım iyisinizdir. Düşünmekten içim daralıyor. Birkaç aylık ilişkim vardı. Kendisi çok yoğun çalışıyordu, iki işte birden ve benim işim onunki kadar yoğun değildi. İşyerindeyken iki üç mesajdan fazla atmazdı, çıkışta da bir kere arardı ama o da hergün değil, iki güne bir gibi. Buluşma sıklığımız haftada bir, cinsellik 2 haftada bir şeklindeydi aşağı yukarı. Bana asla yeterli gelmiyordu sürekli bana vakit ayırmadığını söylerdim o da çabaladığını söylerdi vakit bulmak için. Bir kere hatta cinselliği kastederek seni özledim dedim, ben de seni ama çok yorgunum gibi birşey dedi. En son kahve içmeye çıkacaktık ve o gün saat 7den itibaren asla ulaşamadım. Ertesi sabah iş çok yoğundu dün direk eve gidip uyuyakalmışım özür dilerim dedi fakat ben artık dayanamadım ve ayrıldım, en azından haber verebilirdi çünkü. Beni anlayışsız olmakla suçluyordu, biraz daha anlayışlı olmalı mıydım sizce yani benim işim yoğun olmadığı için ona çok mu kanalize olmuştum acaba o yüzden çok mu sık görüşmek istiyordum diye düşünmeye başladım. Siz bu görüşme sıklığını kabul eder miydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum çok üzgünüm