Bence karşıdaki kişiyi ne kadar tanıdığınla alakalı biraz da Kudra.Ya tamam buna ok. Ama paylaşılan görsel bambaşka şeylerden bahsediyor. Örneği de o yüzden verdim böyle bir durumda ben tacizci mi oluyorum diye.
Mesela benim partnerim brokoliyi asla ağzına sürmez. Net bir şekilde nefret ediyor. Ama bana karşı yumuşak bir karnı var, gözümde azıcık yaş görse telaşlanıyor, eli ayağı karışıyor adamın. Ben şimdi çokça ısrar edip dudağımı sarkıtıp aşırı mutsuz rolü yaparsam, brokoliyi yer mesela. Ama rızasını almış olmuyorum bu durumda. Adam bir şeyi net bir şekilde sevmiyorsa orada kesinlik var.
Ama sevişme gibi bir konuyu bağlamına göre tartışmak lazım. Adam o gün neden sevişmek istemiyor mesela. Burası önemli.
Mesela ağırlık çalışmıştır, çok yorgundur. Ya da ertesi sabah çok önemli bir sunumu vardır. Ve ısrarla evet dedirttiysek o zaman rıza inşası oluyor bence.
Ama sebep yokken az daha çabala ya da geçen sefer sen hayır demiştin şimdi de ben gıcıklık ediyorum gibisinden bir hayırsa onu tartışabiliriz.