Bu kadar korktuğunuz bir adamla neden tekrar bir evde yalnız kalıyorsunuz? kusura bakmayın ama cinsel organını resmen üzerimde hissettim ne demek, siz sevişir ya da soyunursanız, bu maksatla yatağa girerseniz partnerin cinsel organının hareketlenir, tabii eğer sağlıklı bir bireyse. siz erkek cinsel organı hakkında fikir sahibi değil misiniz? Her şeyi geçtim neden ağlamak yerine toparlanıp bu kadar yeter istemiyorum demiyorsunuz da dünyayı yeni tanıyan genç kız gibi davranıyorsunuz? erkek olsam bu denli hayatı eline almamış yaşı 29 olmuş bir kadınla asla birlikte olmazdım çünkü ergen tribini ergenden çekerim ama belli bir yaştaki kadından çekemem saygım azalır. bu rıza inşası kavramı gerçekten kafa karıştırıcı, bundan sonra romantizm falan tarihe gömmek gerekiyor sanırım. birlikte olmadan önce bir anlaşma imzalayıp, erkeğin de ilişkinin her safhasında doktor muayenesi gibi kabulun var mı, açık onayın var mı diye sık sık tekrarlaması lazım.Elbette manipülasyon ve gizli tehditle yapılan şeyler var ve bunlar karşıdan da anlaşılabilir ama bu olayda soyunup yatağa girip, partnerin cinsel organı hareketlendi ve o esnada sarıldı diye bu rıza inşasına girer mi bilemiyorum.