Ayrilmissiniz zaten birseyleri yaparken kendiniz için yapmayı öğrenmelisiniz. Böyle böyle başkaları için ne kadar hayatını tüketen insanlar var ya yapmayın. Kendiniz için yaşamayı öğrenin.Ayrıldık 2 hafta önce ama hala takipleşiyoruz instgramda. Düzenli aralıklarla story atıyordum ama ara verip onu meraklandırmak istedim. Arkadaşlarım aksine daha çok story atmam gerektiğini söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sessiz mi kalayım aktif mi kullanayım ?
Normal de nasıl kullanıyorsanız öyle devam edin. Ayrıldık diyorsunuz niye arkanıza bakıyorsunuz? Önünüze bakın o napıyor ne ediyor diye düşünmeyi bırakınAyrıldık 2 hafta önce ama hala takipleşiyoruz instgramda. Düzenli aralıklarla story atıyordum ama ara verip onu meraklandırmak istedim. Arkadaşlarım aksine daha çok story atmam gerektiğini söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sessiz mi kalayım aktif mi kullanayım ?
Ayrılmışsınız salın artık.Ayrıldık 2 hafta önce ama hala takipleşiyoruz instgramda. Düzenli aralıklarla story atıyordum ama ara verip onu meraklandırmak istedim. Arkadaşlarım aksine daha çok story atmam gerektiğini söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sessiz mi kalayım aktif mi kullanayım ?
Teşekkür ederimilk birkaç gün sessiz kalabilirsin ama karalar bağladığını düşüneceği tarzda bi sessizlik süresi değil bu. bu birkaç günün ardından normal paylaşımlarına devam edebilirsin. normalde ne story'si atıyorsan aynılarını atmaya devam et. sakın göndermeli falan bişeyler paylaşma. ve en önemlisi ona yönelik, o görsün diye bişey yapma. arada gizemli hikayeler atabilirsin mesela dışarıda bi arkadaşınla kafede buluştunuz, iki bardağın resmini story atabilirsin ama etiketleme yapma. konum dışında bişey koyma, yazı mazı yazma üstüne. normalde bu tip hikayeler paylaşan ve etiketleme yapan biriysen, şu an yapmamış olman sahiden merak uyandırabilir. bu tarz bir hikaye paylaştıktan sonra arkasından başka bişey paylaşma hatta 24 saat kalsın o, başka bişey paylaşma. ara sıra bu tip şeyler paylaşabilirsin acaba yanındaki kim, yoksa yeni biri mi var diye düşünebilir ama yanındaki kişi yoruma çok açık, annen, ablan, kardeşin, kankan?? herkes olabilir. tam muallak yani. merak eder ama asla itham edemez.
Gözden ırak olunca kıymete biniyor suan seni çok iyi anlıyorum zamanında 2 senelik öyle böyle bi ilişkim vardı olmama sebebi hep benim aptallıklarım yüzünden sakın arkadaş falan dinleme onların aklı bi karış havada story atınca kıskanabilir seviyorsa ama emin ol bi süre sonra senden soğur erkekler her zaman ( tabi edepli insan gibi bi insansa ) temiz kokulu derler ya aklı başında evlenebileceği kız olsun ister hayatında bunu yeni evli biri olarak söylüyorum , eğer attığın storye tav olup pişmanım diyecekse onun ya karakteri oturmamıştır yada öyle böyle sokakta gördüğümüz tipler… ayrıca silmelisin ki kıymete binesin eğer istiyorsan gözün önündekini kimse merak etmez kıyamıyorsun unutur mu beni diyorsun ama İnan denemeye değer gerçekten seviyorsa istiyorsa gözü seni arıcak paşa paşa tekrar istek atacak sana yaşandı onaylandı inanıyorum burada benim üstüme daha mantıklı olanı söyleyecek biri olmayacak.. :)Ayrıldık 2 hafta önce ama hala takipleşiyoruz instgramda. Düzenli aralıklarla story atıyordum ama ara verip onu meraklandırmak istedim. Arkadaşlarım aksine daha çok story atmam gerektiğini söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sessiz mi kalayım aktif mi kullanayım ?
bu ergen tavırları bırakıp kendinize odaklanıp geliştirmenizi öneriyorum. yaşanan yaşanmış, biten bitmiş.. enerjinizi ve zamanınızı daha verimli kullansanız keşke..Ayrıldık 2 hafta önce ama hala takipleşiyoruz instgramda. Düzenli aralıklarla story atıyordum ama ara verip onu meraklandırmak istedim. Arkadaşlarım aksine daha çok story atmam gerektiğini söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sessiz mi kalayım aktif mi kullanayım ?
Ayrıldıktan sonra sosyal medyayı eski sevgilinize göre mi kullanıyorsunuz?Ayrıldık 2 hafta önce ama hala takipleşiyoruz instgramda. Düzenli aralıklarla story atıyordum ama ara verip onu meraklandırmak istedim. Arkadaşlarım aksine daha çok story atmam gerektiğini söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sessiz mi kalayım aktif mi kullanayım ?
Arkadaşınız yanlış yönlendiriyor adil yıldırım izleyin bence no kontak denilen birşey var 1 ay hiçbir haber alamaz sizde iletişim kurmazsanız size döner bu kız beni unuttu mu diye biz kadınlar erkekleri çok alıştırmışız sürekli uzun uzun msjlar aramalar vsAyrıldık 2 hafta önce ama hala takipleşiyoruz instgramda. Düzenli aralıklarla story atıyordum ama ara verip onu meraklandırmak istedim. Arkadaşlarım aksine daha çok story atmam gerektiğini söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sessiz mi kalayım aktif mi kullanayım ?
Takipten cikmalisin onuda çıkartAyrıldık 2 hafta önce ama hala takipleşiyoruz instgramda. Düzenli aralıklarla story atıyordum ama ara verip onu meraklandırmak istedim. Arkadaşlarım aksine daha çok story atmam gerektiğini söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sessiz mi kalayım aktif mi kullanayım ?