Ayrildik.Simdi ise Misir´a gidiyor. Ne yapacagimi bilmiyorum.

PembePinkLila

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
17
0
16
Denizli
Merhaba,

ben birkac ay önce de buraya baska bir baslikla yazmistim. Sevgilimdem ayrilmistim cünkü birtürlü fikirlerimiz birbirine uyusmuyordu. Benim dediklerimi hic anlamazdi ve ciddi anlamda iki farkli insandik.

Neyse velhasil biz yine birlestik cünkü birbirimizi cok seviyoruz. Ve yine.... ayni seyler.... ben cok dikkatli ve incefikirli bir insanimdir. Hayatimda her sey disziplinle yürütmeye calisiyorumdur. Karsimdakinleri her daim cok iyi anlamaya calisiyorumdur. Gelecegimi cok ciddiye alirim. O ise kiskanc, kompleksli, dikkatsiz, yarini düsünmeden yasar.
Benim artik her yaptigi hata gözüme batmaya basliyordu. Misal olarak söyleyeyim: Araba sürüyor, herkes sirada arabasiyla beklerken, benimkisi tek sol taraftan sürüyor herkesi gecmek icin sonra araya sikismak istiyor. Benim icin bir rezillik onun icin gayet normal. Bu cok kücük bir örnek ama bunlar bile artik son demlerimizde iyicene gözüme batmaya baslamisti. Sonra beni ellemeden duramiyordu. Elleme istemiyorum diyordum. Ben evlilige kadar fazla yakinlik istemiyorum diyordum. Agladigim günler oldu bu sebepten dolayi cünkü asiri istedi var. Ne diyordu bu? Yaa askim ben ne yapayim, duramiyorum iste, seni cok seviyorum. Tabii hosuma gitmiyor degildi ama her defasinda bir sekilde bana yanasmaya calisiyordu hatta bu yanasmada kalmiyordu daha da fazla ilerliyordu. Benim istemedigimi bildigi halde. Sonra tabii ki özürler falan filan.

En büyük ayrilik sebebim ama gelecekle, bugünle, her konuda olan fikir farkliligimizdi.

Velhasil: Ben yine ayrildim bir bucuk ay önce. Ama yapamiyorum. Istemiyorum. Beynim diyorki HAYIRRRRRRR!!!!! ama kalbim diyor ki EVETTTTTTT!!!!!
Bu nasil bir izdiraptir?
Bana bir bucuk aydir mesaj atiyor o da her defasinda suclamalar yaziyor ama sonunda "seni seviyorum" diyor. Benimle cözüm bulmak yerine bana diyor ki "artik benim burada kalmam icin hicbir sebep yok. her tarafta hatiralarin var. ben Misir´a gidecegim. orada kalacagim bundan sonra. sen de benden kurtulmus olursun, zaten bunu istemiyor muydun?" Ben seni cok sevdim ama sen beni hic sevmedin. Kendi kariyerin icin beni biraktin. Sen askin ne oldugunu anlamadin. Tadamadin. Sen yoksan benim icin hic kimse yok."
Ben de ona geri yazdim ve dedim ki gidersen ve okulunu da birakirsan bu yüzden, sen benim icin öldün. seni asil o zaman silerim dedim.

O da bana dedi ki: Ben bunlari yapmasam burada kalsam da sen ben sildin.

Ama öyle degil iste. Birlikte cözüm bulmayi calissak. Benim icin SAVASSA. KACMASA ben cözüm bulmaya hazirim. Ama ondan askim tamam her seyi basaracagiz. Hayatimizi kurmak icin ugrasacagiz sözlerini bekliyorum. Ama yok. O illaki takti kafaya. Gidecekmis, beni sevdiginden, beni daha fazla rahatsiz etmek istemediginden dolayi gitmek istiyormus. Benim hayatima daha fazla karismak istemiyormus. zaten ben onu sevmiyormusum. ben yoksa hayati bitmistir onun vs.

Ben 1,5 aydir konusmuyorum. Gecen hafta bir kere konustum sadece telefonda. o gidince askini bana ispatladigini düsünüyor. insan bu kadar mi dik kafali olur yaa ... agliyorum dayanamiyorum artik. niye anlamiyor? ben sadece onun okumasini, düzgün haysiyetli biri, beni mutlu eden biri olmasini istemistim. bunu herkes istemez mi? rabbim eline imkanlarini da vermisti. niye problemlerin oldugu yerden onlari cözmeye calismiyor? o kadar hafta konusmadim onunla ayrildim diyerek. hala mi giderek bir seyleri beni kurtaracagini sanar?

LÜTFEN YARDIM EDIN. FIKIR VERIN BANA. BITMEK ÜZEREYIM

niye hep erkekler bizler için SAVAŞmak zorunda?
aşk iki kişilik değil mi,
siz savaşın ?

ben 1,5 aydır konuşmuyorum diyen de sizsiniz. sizin konuşmamanızdan nasıl sizin kendisini sevdiği sonucunu çıkartsın ki?
bu kadar ince fikirler sadece kadınlara has.
boşuna beklenti içine girmeyin...
erkek için tek düz bir mantık vardır...

susuyorsa sevmiyordur..

Senin onu sevmediğini, istemediğini düşündüğü için gideceğini söylemiş...
Zaten sen beni istemiyorsun, rahat edersin modunda...
Belli ki senden bir adım bekliyor...
Kalbin istiyorsa at adımını...Onunla beraber olmak ve onunla devam etmek istiyorsan tut yakasından sımsıkı sarıl...Pulların dökülmez merak etme

Bir yanlis anlasilma var. Ben onu yeterince zamaninda uyardim. Mutlulugumuz icin gelecegimiz icin cabalayalim diye. Yeterince askimi da ifade ettim. Daha kac kere bunu yapayim? O istiyorki onu her seyinle öyle kabul edeyim ve mutlu olayim. Onun istekleri böylelikle yerine gelecek. Peki benim isteklerim yok mu? Niye ben hep evet diyeyim. O yüzden de postami koydum. Anlasin diye konusmadim bu kadar. Simdi de beni sevmedin hic vs. diyor. Ben bu sözleri kesinlikle haketmedim.

Yani ben bu iliski icin yeterince savastigima inaniyorum. Daha fazla da savasmak istiyorum. Ama onun da beni anlamasini istiyorum. Neden hep ben on a bir nevi annelik yapmaliyim? Niye hep ben gelecegimizi düsünmeliyim?

Ben ayrildim diye ondan, bana danismadan okulu birakti, arabasini satti ve Misir´a gitmek istiyor. Simdi bu durumda o eski Türk filmlerdiki gibi askindan cekip giden adam ben de arkasindan yalvaracak kadin miyim?
Ben yalvarmaya sonuna kadar hazirim gelecegimizi düsünen bir adam icinse.

Iste farkimiz da bu. Birbirimizden vazgecememiz de tek askimiz. Bilmiyorum... cok kararsizim... cok yorgunum... psikolojim bozuldu.. durmadan agliyorum... ailem de her seyin farkinda... bilmiyorum... cok sanssizim....

eski sevgilin son demlerını oynuyor,baktı olmuyor bı'de boyle deneyeyım demıs .

"bu şehır bana seni hatırlatıyor ,ben gidiyorum !" diyerek senın adım atmanı beklıyor .

ama bılıyor musun ,hıc bır yere gıtmıyorlar

insan sevdiğinde bu kucuk oyunları goremıyor bloften ıbaret oldugunu anlamıyor

ama ,sonuc olarak hıc bır yere gitmiyorlar .

ılıskınızde eger cok cıddı sorunlar yok ıse ,kı saydıgın ornekler ıse gercekten

aşırı kuralcı disiplınlı oldugunu bellı edıyor .aşkda biraz kendını salmak gerekır

tabıkı de kendınden tavız vermeyeceksın ama ,nazi gibi şekilde vermemek gerekır .

mesela araba ornegı kucucuk bı ornek demıssınız ama ,bunu buraya yazmaya gerek

duyacak kadar dert ettıgınız bellı .soldan gıtsın ne olcak yanı bu kadar ufak tefek

seylere takılmayın .kurallarla ılıskı yurumez bıraz akısına bırakmak gerekır herseyı

herseyın dort dortluk olmasınıda beklemek bı hatadır zaten .

yakınlasma konusuna gelırsek ,elbette sınırların vardır anlıyorum ,ancak her sevgılı

arasında kucuk yaramazlıklar oluyor eger cıddı sorunlar yok ıse yazık etmeyın derım

bır adım atın ve bırlıkte toparlayın .bellı kı o da senı hala sevıyor ,sevdıgı ıcın bu kucuk

oyunlara basvurmus ,"giderım buralardan " gibi .o belkı senın kadar akıl edemıyordur

bazı seylerı ,ama sen akıl et dusuncelerın kafanda kalmasın ona ifade et .

Böyle örnekler okudukça o kadar üzülüyorum ki ,yok yere zaman harcayan hemcinslerime çok da kızıyorum.

Ama biliyorum, o ilişkinin içerisindeyken SEVDİĞİNİ sanıyorsun, hatalarını görmene rağmen, AMA İŞTE ÖYLE BİR BAĞIMLILIK YA DA ALIŞKANLIK OLMUŞ Kİ, bırakamıyorsun. HELE UZUN SÜRELİ İLİŞKİLERDE KOPMAK ÇOK DAHA ZOR OLUYOR.

Ama aslında sen de FARKINDASIN ki ; BU İLİŞKİ SENİ MUTLU EDECEK BİR İLİŞKİ DEĞİL.

Mutlu olmasan da kendini zorluyorsun. NİYE? Alışkanlıktan işte. Başka hiçbir açıklaması yok.

Demişsin ki, planlarımız bakış açımız uymuyor. Sen istersen ölümüne SEV, sadece sevgi ile yürümüyor ilişkiler. Ondan değil mi ki, KK'da çok seviyorum ama anlaşamıyoruz diye konular açılıyor???

Herşeyin farkındasın, olmayacağını biliyorsun. AYRILIK ACISI ZOR GELECEK, AMA GEÇECEK. KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR...

BIRAK ONU BENCE....

Çok yakın bir arkadaşım seninle benzer bir durumdaydı, her gün sohbet ede ede aştık bu konuyu, şimdi ne diyor biliyor musun? Keşke seni baştan dinleyip tekrar tekrar barışmasaydım, zaman kaybıymış. Ben niye öyle bir insana saplanıp kalmışım, anlayamıyorum.

Sen de bir süre sonra kendine geldiğinde aynı şeyleri söyleyeceksin emin ol.

Detayları bilmediğim için, okuduğum kadarıyla yorum yaptım kendi adıma..
Şimdi anladım...
O zaman bırakmaktan başka çaren gözükmüyor be tatlım...
Orta yolda buluşmak yerine gitmeyi tercih edene elbette yalvarmayacaksın...
Hayat hem pencere kenarı, hem gölge sunmuyor insana beyefendinin istediği gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk başlarda küçük şeyler gibi görünen kişilik farklılıklarından doğan sorunlar yıllar içinde çığ gibi yuvarlanarak gelip, ezip geçiyor...evet hayatı çok kasmadan, hatta eğlenceli yaşamak güzel ama kuralsızca, saygısızca, egosu tavan yapmış erkekle yaşamak varya, adeta SAVAŞ tı sanki galibi Sen dedirtircesine yorucu, bir o kadar da üzücü....

Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın ki, Dünyada Cenneti yaşayın....

bittim dersen bitersin..
hele bir dik dur bakalım
sen sevsen çekipğ gider misin???
gitmezsin ee seviyorsa o da gitmez gidemez kısaca blöf yapıyor!!!!!!!!!!!!

ben de başka ülkeye geldim eğpitim için geldim ve süreçte buraya gelecegğim belli idi..
sonra koptu olay gidersen bitersin gitme etme falan ama geldim
gelmek istemedigim anlar da oldu çünkü o kadar güzel hayyaller söylüyordu ki neyse geldimm(iyi ki de gelmşim çok şükür)
gelmeden bir iki ay önce basladfı gidersen bitersin gittigin gün bende biteceksin unutcam seni yoksaun bende artık gidersen beklemem seni biter.!!!
son günlere kadar yalvar yakar.. secenekler sundum bekle bir iki yıl sonra bitecek iki üc ay da bir gelişrim faln filan ha hepsini de yapabilirdim şükür bursum var..
ama baktım son günlerim türkiyede aglayarak geçiyor... koydum son günlere yakın tavrı dedim ben gidiyorum gidince bitiyorsa şimdi bitsimn hadi eyvallah!!!
sonra adam beni geldigim indigim an aradı!!sonra bir süre devam ettik..
baska sebepten sürmedi yine..
boşver uzatma bitti ise bitir..
bu kadar aglamana kafa yormana bittim demene degmişyorlar..
böyle baskalarının yazısını okuyunca seninde dank eder kafana ben okudukca kendimi bulup kafamı duvara vuruyorum..
boşa aglamış boşa üzülmüşüm gramına degmez..
hele bir güçlü olsun adam gibi sevgisinin arkasında dursunlar..
egitimi bırakmış neden gidicek mısıra beni,m gözümlee bakınca faso fiso gibi duruyor bu durum blöf yapıyor..
gidersen güle güle de..
bırak sert ol biraz olacagı varsa böyle olsun dnak etsin..
ha sen üzül agla güzelce anlat falan yine aynı olacak...
daha beteri olacak hemde..
gidersen güle güle ben elimden geleni yaptım vicdanım rahat de bir de böyle sus bakalım ne olacak....
değmez böyle güçsüz böyle ne bileyim sözcük bulamıyorum.sevgisinin arkasında duramayan sözde güçlü erkegim dyen korkak adamlara zaman harcamamıza fdegmez....

Niye bitiyorsun ki anlamadım? Yol yakınken dönmüşsün, bundan sonra ileriye bak. Kendine uygun biriyle tanışınca bugünlerin mazide kalacak. Haysiyetli olmasını istiyorum demişsin. Bazı şeyler yapı meselesidir, değişmez. Haysiyet karakterden gelir. Karakter senin zorlamanla oluşmaz.
Haa diyorsan ki vaktim var, eğitirim yoğururum uğraşırım... Sen bilirsin. Ama değişmesini bekleme. Boşuna ümitlenme. O sana uymuyorsa ve bu kadar bitiyorsan, sen ona uymaya çalışacaksın ve bir bakmışsın ki eski sen değilsin artık.
Bu arada, Mısır da onu bekliyordu zaten. Hele o kadar iç karışıklık ve belirsizlik varken. Blöf yapmış, sen de yemişsin. Benim düşüncem böyle. Pat diye söyledim kusura bakma

Son düzenleme:
Oncelikle ayrildiniz mi ayrilmadiniz mi onu kesinlestir kendi icinde. Ayrildik, 1.5 aydir konusmuyoruz diyorsun ama ondan hala birseyler bekliyorsun. Yani ayrildiniz mi ayrilmadiniz mi ben onu anlayamadim. Ayrildiysan arkana bakmaz, o insani unutmaya calisirsin. Ayrilmadiysan da ayrilmak kelimesini anmaz, biseyleri duzeltip yola devam etmeye bakarsin. Boyle bir ayril bir baris, hic hos degil gercekten. Insanlar yuz goz oluyor cunku, artik ayriligin da bir agirligi, gecerliligi kalmiyor iste boyle.

Daha once fikir ayriligi yuzunden zaten ayriliklariniz olmus. Bu iliski bir araya gelseniz bile boyle devam eder... Bazi seyler degismiyor cunku, karsindakini degistirmeye bosa ugrasma. Degisebilseydi simdiye kadar degisirdi. Askini ispatlamak icin Misir'a gitmesine de gerek kalmazdi. :) Artik iki taraf da kendi yoluna gitmeli bence. Ayrildiysaniz hakkini vererek ayrilin bari.

Ben aslinda eskiden co realist bir insandim aslinda. Bu iliski beni ne yapti... Konuyu kapatmaya calisacagim kendi kendime. Yazdiklariniz icin tesekkür ederim.

ne demişler giden gitmiştir gittiği gü,n bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...
boşverrrrr sadece ayak yapıyorrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…