Ayrıldık help

mumcicegi92

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
5
-5
31
Arkadaşlar sevdiğim adamla ayrıldık onu çok seviyorum ama kesinlikle konuşmak istemiyor nasıl sağlıklı iletişim kurabiliriz artık çok yorgunum boşanmak istemiyorum ama surat asıyorsun evde huzursuzluk yaratıyorsun diyor doğru ama durumu nasıl düzeltebilirim ben bitsin istemiyorum hayat koşulları tahammül azalıyor ama düzelsin istiyorum sürpriz yapmak iyileştirmez ne konuşmalıyım onunla yardım edermisiniz

Son düzenleme:
Evliliğinizdeki tek sorun sizin surekli surat asmanız mı? Başka şeyler yok mu? Ne bileyim tartışmalar neden çıkıyor mesela? Siz mi durduk yere bir konuda tartışma çıkarıyorsunuz da sonrasında surat asıyorsunuz? Havada kalmış gibi konu..
Bu adam gerçekten sizin surat asmanız yüzünden mi gitti yoksa bunu bahane etti de mi gitti?

Ya eşim yada değil size ne
Arkadaşlar nolur bana yardım edin berbat ediyorum herşeyi sevdiğim adam var birlikte yaşıyoruz küçük birşeyden kavga edince yüzüm düşüyor ve bütün gün surat astım diye ayrıldık evden gitme kararı aldı sen her sorunda surat asıyorsun en huzurlu olduğum yerde huzursuzluk seviyorsun ben daha fazla dayanamayacağım deyip evi terkediyor

50 kere aynı konuyu açma. Konularda da bu kadar bariz yalan söyleyince fake duruyor

Ne kadar kötü içiniz var sizin ya sevdiğim eşim gibi gördüğüm bir adam ayıp yaptığınız ben kız kıza dertleşmek istedim ama o kadar iğrenç kalpleriniz var ki neyse sizler yorum yapmayın

Bunlar fesat bacim bakma sen bunlara. Bence adama yalvar, olmadi ayaklarina kapan. Sonucta esin gibi gordugun sevgilin var ortada. Hatta bu sevgi o kadar buyuk ki sevgili mi es mi belli degil. Bence gizlemen en dogrusu cunku bunlar sana nazar ederler.

Muhtemelen birlikte yasadigi icin onceki konuda aldigi elestirilerden sonra eşim diye acma geregi duydu yeni konuyu.

Neyse, gidene pek birsey yapilmaz, iletisim yollari acik degilse beklemekten baska care yok.

Arkadaşlar sevdiğim adamla ayrıldık onu çok seviyorum ama kesinlikle konuşmak istemiyor nasıl sağlıklı iletişim kurabiliriz artık çok yorgunum boşanmak istemiyorum ama surat asıyorsun evde huzursuzluk yaratıyorsun diyor doğru ama durumu nasıl düzeltebilirim ben bitsin istemiyorum hayat koşulları tahammül azalıyor ama düzelsin istiyorum sürpriz yapmak iyileştirmez ne konuşmalıyım onunla yardım edermisiniz
Neden ? Sadece surat mi asiyorsunuz ?

Kendinizi düzeltmeniz çok zor. Yani sizin buna öncelik vermeniz gerek. Şimdi senin düzelmeyeceğine inanmış ya işin zor.
Allah sana help etsin.

X