Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun psikolojik anlamı da var elbet. eğer kişi hediyelerini geri istiyorsa, bu verdiği emekleri geri alma çabasıdır...sevgisine karşılık bulamamanın vermiş olduğu acıyla karşısındakini incitme çabasıdır.
sevgiyle alınan ve alınırken güzel duygular hissedilen hediyeleri ona yar etmeme eğilimidir. daha türlü açıklamaları da var...maddi değeri çok yüksek olan şeyler için bu yorumları yapamam, ama manevi değeri olanlar için geçerli bir durum...yani sana kalmasın da denize bile atarım..hatta ihtiyacı olan birine veririm, hatta tanımadığım birine veririm. örneğin sevgilisine gül alan bir erkek, buluştuklarında sevgilisiyle kavga ederse gülünü alır gider ve onu tanımadığı yaşlı bir teyzeye verir. hatta daha da abartayım, şeker alınıp kız istemeye gidilir, kızı vermezler, hışımla alırsın şekeri ve dışarı çıktığında şekeri en yakın çöpe atarsın, sana yar olmasında çöpte kalsın hesabı...
ama bu hislerle sevgilin senden istemiş hediyeleri diye düşünelim, sonra verince almam malmam deyip geri gelip alması.....sevgilin ya senin ilgini çekmek istiyor, ya bağın kopmaması için uğraşıyor ya da seni iyice incitmek istiyor ya da ayrılık acısı yüzünden ne yapacağını şaşırmış, hırslanıp hırslanıp senle uğraşıyor... ya da başka bir şey. onu en iyi sen tanırsın, özellikle de sana kitap almışsa ve bunu istediyse kitap sevginin bir sunuluş biçimidir. onu geri istemesi çok doğal. (hediyeler arasında kitap olmayabilir, örnek vermek istedim) örneğin dikkat et, birisine kitap ödünç vermek hep zor gelir insanlara
Merhabalar Kadınlar Klübünün değerli üyeleri:)a.s.
Aranıza yeni katıldım bu aralar canımı sıkan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim.Baştan beri yalanla ve sözün tutmamayla devam eden sağlıksız ilişkimi bir sene sonunda bitirdim.Ayrıldığım kişi bana aldığı maddi değeri yüksek olmayan hediyeleri geri istedi.Tabi bende ilişki süresince hediyeler almıştım ama onurlu bi bayan olarak istemedim..Neyse bende söz verdiğim gibi ona götürdüm önce bi almam gibi iki mırın kırın etti bana geri götür dedi bende koliyi alıp eve doğru gittiğimde geri geldi ve hediyeleri alıp eve götürdü.Öylece kalakaldım.Hiç böyle bişey yaşayanınız yada bu konuda yorum yapmak isteyeniniz varmı arkadaşlar:uhm:[/
canım benim bu durumu yaşayan bir kız arkadaşım oldu..Parfüm almıştı arkadaşıma, parasını istedi..Böyle birşeyi bahane edip seni görmek istemesi bile bence çok çirkin..Böyle bir insanla ne kadar mutlu olabilirsin ki..Bence ayrılmakla en iyisini yapmışsn..Daha hayırlı bir aşk seni bulur inşallah..Benide şuan askerde olan sevgilim ararda tekrar başlarız inşallah çok mutsuzum çoksenağlama
Hoşbuldum:):dance:çok çocukça bir hareket ayrıldığına hiç üzlme demek ki senin için hayırlı bir insan değilmiş kırocanmış bu arada aramıza hoş geldin
Evet canım utandı ama sonra alıp götürdü ya o hediyeleri evine orda bitti benim için.Götürmeseydi belki aşk için yada beni görmek için diyecektim ama..Çok üzgünüm çoookkızlar bencede cırkın bır davranıs ama ınsanın bazen duygularını dısarı farklı sekılde atttıgı anlar olur. ben askın butun saygısızlıklara el verdıgıne ınanıyorum .tabıkıde dogru bır davranıs degıldır ama ask ıste ınsana yaptırıyor. ama arkadasım sen dogrusunu yapmıssın oda emınım utanmıstır
İyi yanından bakıyorum bende bi şekilde gerçek yüzünü gördüm,ama sinderemiyorum bana sende diğer kızlar gibisin köprüden geçene kadar olayı yaptın dedi.Daha önce yada çevresindeki bayanları merak ettim ama bi bayana söylenmeyecek sözler bunlar ki hiç bir zaman onu maddi manevi sömürmedimayrılman iyi olmuş böyle seviyesiz bir adamla ömür boyu uğraşmak zorunda kalacaktın.ne terbiyesizlik...........