ayrıldı...

Okurken uzuldum agladim sinirlendim bogazimda dugumlendi birseyler belki sana yazdiklarimin bir faydasi olmayacak ama yine de yazmak istedim. Ne olursa olsun baskasinin mutsuzlugundan mutlu olamiyor insan gun gelecek sen evlenip coluk cocuga karisacaksin o mutsuz olacak ama yine de sen onun mutsuzlugundan mutlu olamayacaksin cunku kendi hayatina donmus olacaksin onun varligi bile seni etkilemeyecek o gunler de cok yakinda gelecek bol bol dua et ve unutma onemli olan sensin kimse icin uzuldugun 1 dakikaya degmez

sen sevgini ilgini vermişsin..aşk zaten böyle bir şey..o yüzden kendine yüklenme..yaptığın fedakarlıklardan dolayı kendini kötü hissetmene gerek yok..tamam değmemiş öyle birine..ama sen de bilemezdin ki böyle bozuk çıkacağını onun..sen yürekli davranmışsın..insanca davranmışsın..Allah'a havale et..canını da böyle bir sinek yüzünden risklere atma..gün olur devran döner..kimsenin hakkı kimsede kalmaz..

Kimsenin ahi kimsede kalmaz canim, senin icin cok uzuldum, ama demek ki hakkinda hayirlisi buymus...

Insallah cok cabuk toparlarsin kendini

herşeyde bir hayır vardır.şimdi hiçbir teselli sana ayda etmez biliyorum.inan senin bu kadar üzldüğüne değmez.kendin boş yere yıpratma.inşallah birgün sana layık biri karşına çıkar ve bu acılarını unutturur sana.

Canım Allah yardımcın olsun.Senin yaşadığın şeylerin benzerini bende yaşadım Ve ne kadar zor olduğunu biliyorum Kendini çok değersiz hissediyorsun hiç birşey seni tatmin etmiyor Ama sabret ve bol bol dua et Ozaman biraz ferahlıyorsun Bide elinden geldiğince etrafındaki insanlara maddi manevi yardım et Başkalarının sıkıntılarını giderdiğini hissedince sıkıntıların hafifliyor. O insana gelince bu yaptığı kul hakkı Ve bir genç kızın ahını alan erkek asla iflah olmaz bunuda unutma...

yorum yazan herkese teşekkür ederim, inşallah en kısa sürede kendimi toparlaycağım.

Allah yardımcın olsun canım. Gerçekten çok zor bir durum. Yaşayan bilir acısını.
Şimdi sana ne kadar üzülme desek yine üzülceksin biliyorum. :2:
Ama inan onlar için değmiyor.
Onlar gününü gün ederken burda ağlamak üzülmek niye ?
Bende kaç üzüldüm , ağladım giden geri geldimi ; Hayır !

O yüzden sana tavsiyem canım hiç takma. Bunda da bi hayır varmış de geç
O da yaptıklarının karşılığını bu dünya da olmadı diğer dünyada çekecektir.
Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz.

İstisnalar olacaktır -ki biz buna kader diyoruz- gereğinden fazla fedakarlık yapıp da karşılığını alan görmedim. Elbette karşılık bekleyerek yapılmaz ama fedakarlık olayını abarttığınızda karşı taraf buna alışıyor ve yaptıklarınız görevinizmiş gibi algılanıyor. Minnete geçmiyor, hak ettiğiniz değeri görmüyorsunuz. Bilakis bir gün kafanızı dinlemek isteseniz vurdumduymaz, özverisiz biri olarak algılanıyorsunuz. Ne çevremde ne kendi ilişkimde karşı taraftan fazla özveri gösterildiğinde işlerin yolunda gittiğini görmedim. En azından bundan sonra karşı taraf size ne kadar yakınlık gösterirse sizin de o kadar yaklaşmanız gerektiğini görmüş oldunuz. Bedeli ağır oldu diye düşünmeyin, böyle davranmak ileride bundan sonraki ilişkinizi, hayatınızı kurtaracak.

Mehmet Coşkundeniz ayrılık acısını unutmanın yollarından biri olarak eski sevgilinizi çekiştirenlerle değil, ondan haberdar olmayanlarla vakit geçirmenizi tavsiye ediyor. Arkadaşlarınızın söyleyecekleri, buradaki yorumlar başta sizi iyi anladığımızı düşündürse de ona karşı daha çok bilenmenizden başka işe yaramıyor, öfkenizi arttırıyor. Size haksızlık yapıldığında hepimiz hemfikiriz ama eski sevgilinizin sıfatlarını saymak da hiddetinizi körüklemekten başka bir şey değil. Çare ne derseniz zaman... Başka hiçbir şey işe yaramayacak, hepsi geçici çözüm...

oofff yaaaa çok üzüldüm.....
allaahh yardmcın olsun....
allah sanaa öyle brnii çıkartsınkiii çok ama çok mutlu ol inş..
o kadar çünkü üzüldüm kii....
sen herseyi yapmşssın hç bi suçun yok herseyi yakıp yıkan o olmuş...
bnmde 4 yıllık bi ilşkim var okuunun btmesni bkledm ve suan askerlğini beklyrm...
kendi yerme koydm senii acba bndemi dedim...çok üzüldüm...
allahım neyleyse güzel eyler....
inadınaa başını dik tut mutlu olmayaa çalış lütfen bnu yap....
yalnız kalmaa oyalncak seyler bul....
o senn gbi bi insanı kaybettğnee yansın...
** SEN BİR MÜKAFATINI ZATEN ALACAKSIN !!!!!!!!!

canım çok üzüldüm
ilişkine çok emek vermişsin
ama birinin üstüne ne kadar düşersen
o kişi senden uzaklaşıyor
şimdiye kadar hep böyle gördüm ben hayatımda tabiki tersi durumlarda vardır.
sakın saçma sapan şeyler getirme aklına.
bu da geçicek.
onun da mutlu olcağınıda düşünmüyorum.
kimsenin yaptığı kimsede kalmıyor.

o adamdan sana koca olmazdı boşver.benimde başımdan geçti sen kısa yoldan dönmüşssün ben bile evlendim ama ne ıldu sadece 3 sene oldu
unutuluyo boşver tabiki aklına geliyo insanın ama içine pişmanlık düşüyo keşke yapmasaydım diye zor günlerdi ben aştım ailemin sayesinde ama
tek kalıntısı ne oldu sinir hastası oldum.sigaraya başladım.takma senden daha iyisini bulamıyacak emin ol.....

Allah'a dua ediyorum, kader diyorum ama yaptığım fedakarlıkları düşününce olmuyor

hiç üzülme Allah cok daha iyi kapılar açıyor inan,üzülüp dertlenip te biraz daha zaman kaybetme derim.. hayatına bak,hayırlısı de geç ve zamanı geldiğinde göreceksin ki bunların hepsi mutlu huzurlu bir yaşam için yaşaman gerekenlermiş...

iyi ki evlenmeden ayrılmışsınız...

hayatta neler oluyor.. balayından dönünce karısını evden atanlar, seninle hayatımı geçiremeyeceğimi anladım diyenler var.

bunu aşacaksınız. sadece biraz zaman..

ne desek ne yapsak sana yapılan bu pislige ortak olamayız acına ortak olamayız. çok üzüldümALLAH yardmcn olsn bol bol dua et canın sıkıldıkca ett. insanla artık okadar pisleşdiki kiminle evlencegini kimn dogru oldugunu bilmiyosun . eskiden namus başkaydı istemedig birine bile verince namusum die sahip çıkarlardı şimdi 5 sene severek aldıgı bi kıza bile sahip çıkmıolar. bu kızla içinde gçerli hayat berbaaaattt hale geldi kimseye güvenmicezmii artık biz seviyorum lafları boşmu

bazılarında galiba gercekten boş

hepinizin yorumları için teşekkür ederim. Sanırım iyiyim tabii size dediğim gibi destek alıyorum ve çok işe yaradığını düşünüyorum. Yaşamam gerekiyormuş sanırım bunu hepinize tekrar teşekkür ederim

Öncelikle Allah yardimciniz olsun ve sabir versin diyorum.Gercekten cok zor bir durum.
Ama sükür edin, evlenince bunlari yapabilirdi, belliki gözü disardaymis. O zaman daha büyük bir yikim olurdu sizin icin.
Demekki bundada varmis bir hayir. Allahin bir bildigi vardir elbette.
ALlaha havale etmek zaten en güzeli, küfür edim beddua edip gereksiz yere günaha girmeye gerek yok hic.
Daha karsiniza kimler cikar, emin olun cook daha iyi insanlarla karsilasirsiniz.

Ilac icmek falan bunlari gecin ...ne icin yapacaksiniz bunu??? Onun icinmi?? Sizi birakip giden serefi olmayan biri icin, onun icin hicbirseye degmez.
Hayatinizi düzene sokmaya bakin. Aileniz yanindaysa, daha ne isteyeceksiniz Allahtan belanizimi:)))))))))

UNUTMAYIN dünyadaki tek erkek o degil !

Hayirli günler :)

nehirde, canım benim kaderlerimiz birmiş seninle ya...
Bizim de 7,5 senelikti ilişkimiz. Aynı şeyleri okuyunca inanamadım. Bu yaz nişanlanıcaktık...Bıraktı, sürekli tartışıyoruz mutsuzum dedi,evlenmeye hazır değilim evlilik mutluluk getirmeyecek dedi bana.Onca yılı, onca paylaştığımız şeyi yıktı geçti.
Allah ikimize de sabır versin güzelim, sevgi öyle bitti demeyle bitmiyo seni o kadar iyi anlıyorum ki konumu okursan adım adım görürsün nasıl ayrıldığını
Yaşadıklarının hepsini belki de daha fazlasını yaşadım ben.Askere benim sayemde gitti, işe benim sayemde girdi. Her derdinde hastalığında yanındaydım. Şimdi mutusuzum deyip ayrıldı...Sence başkasıyla mutlu olabilecekler mi canım benim? Ben hiç sanmıyorum senin durumda öyle olan geçen yıllara umutlarımıza oluyor

canımm benim sakın bunu düşünme kendine zarar vermeyi . değer mi sence ? o elbet bigün seni arayacaktır . boşver hakkında hayırlı olan insanla tanışmayı bekle sen . yarın bigün dul da kalabilirdin . yada kucagınla bi bebekle . sorumluluk tasımayan bi insanla nereye kadar ?

Bir anlamda şanslıymışsın. Düşünsene şimdi sana bunları yapan adam evlendiğinde sana hayatı zindan ederdi. Yaşadıklarımız acı yada tatlı hayat tecrübesi oluyor, bu da senin icin bir tecrübe olmuş. Hiç bir erkek bu kadar değeri, üzerine bu kadar düşmeyi haketmiyor. Bence bundan sonra kaçan kovalanırmış ilkesini benimse, emin ol kazanan sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…