hufff yapmayin arkadaslar yapmayin...caniniz aci cekmek istiyorsa oturun dilediginiz gibi cekin ama yardim istiyorum zavalli kiz gibi oynamayin..
bikere siz bunlari bunlari yaptiniz ,o bunlari yapti tüh kalibina dicek ne var ? Niye yaptiniz ki O size ne yaptida haketti? Hakettidemi yaptiniz yoksa kullanildinizmi?
hakettide yaptiysaniz zaten duygularinizin karsiligini zamaninda yasamissiniz demektir, haketmeden yaptiysaniz zaten beni kullan demekle ayni seydir...
simdi soruyorum size ve böyle düsünmekte israrci olan Arkadaslara siz bu yaptiklarinizi nankörlük yapamaz ben simdi bol bol yapayim yarin bunlari tepemez rezil eder yine acisini cikaririm diyemi yaptiniz , yoksa yapmaktan haz duydugunuz icinmi yaptiniz?
rezil ederim bana mahkum olsun diye yapiliyorsa demek ki hesapta yanlislik varmis...
yok haz duydugunuz icin yaptiysaniz gecen o günleri tatli bir ani olarak kendinizi severek hatirlayin... Güzel günlerdi bana hakettigim sevincleri yasatti deyin ...
yok ,kullanildiysaniz acik ve net olarak hata yaptim ,dersimi aldim bu bir daha olmayacak deyin... ama ben sunu cok iyi biliyorum ki bu adam yapacak baska biseyi kalmasa size o an icin gel dese burda yeni yeni sayfalar acilir bana döndü diye ve bircok arkadasimizda affetmek büyüklüktür der tebrik sevinc sayfalari dolar taki ayni seyler olana kadar o zamanda ya bu adam degismeyecek canim sen üzülme sen denedin dicekler sanki siz deneme tahtasimisiniz ki denenmeyin Yasayin.....
haaa yazdiklarimdan dolayi aska karsi gicikligim var sanmayin
.....önce askin ne oldugunu düsünün...
Ask kadinlarda Hormon erkeklerde fantazidir...
ve maalesef Kadin hormonu 2 senede degisim yasar illa erkegi yenilemek gerekmez rollerini yenileyin yeter....eger bu oyunda partnerli oynanan Ask Oyununda saygi var ise daha sonra yerini güvenli bir sevgiye birakir.. saygi yok ise yerini mutsuzluk, siddet ,nefret ,kin ,kavga ve tutkulu saplantilara birakir...
Simdi kendinizi bir kere ele alin siz hangi oyunda basrolü oynamak istiyorsunuz?
ve karsi rolü oynaycak Figüraniniz gercekten Rolü kaldiracak bir Jön olabilecekmi yoksa Malkocoglu filmlerindeki ölüp ölüp dirilen figürnlardanmi kalacak?:)
diye iyice tartin , Rolü kaldiramiyorsa baska birine verin Rolü niye agliyorsunuz ki Yönetmende Sizsiniz, Senaristte, Sevin Kendinizi ,Siz Kendinizi nekadar severseniz o erkekte sizi kiskanacaktir ve hkettigi kadar yavas yavas verin ona hakettigi sevgiyi ki hep yeni birsey gibi ugrassin sevginizi kazanmaya Sizi ve rolünüzü kaldiramicak böyle ucuz Figüranlarla bosa aglanmayin toparlayin kendinizi nedir bu aglamalar ki?
Yapmayin böyle Sizi kaldiramayan Seviyenizi tasiyamayan Sizi haketmeyen biri icin Mutsuz olmakta ne demekmis,esler degisebilir hatta ama bakin siz hep kendinizle kaliyorsunuz ve kendinizle birlikte kimler kaliyor yaninizda? bukadar basit iste bir ask yasiyorsaniz Tadini cikarin Cildiniz , gözleriniz parladigi sürece yasayin ama eger kirli bir auraya gömüyorsa sizi, teniniz pul pul oluyorsa birakin sizi kirletmsine izin vermeyin ugruna dünyalari verdiginiz yeryüzünün tek muhtesem erkegi o degil inanin bana ...simdi aynanin karsisina gecin ve sevin Ruhunuzu güzelliklerinize bakin kendinizi bulun
te allam yaa dertlerinize inanamiyorum:)