ayrıldı...

Allah yardımcın olsun cnm..
Eden bulur bunu unutma senin kalbini yaralayan seni düğün arifesinde bırakan bi insana Allah verir cezasını hiç merak etme..
Allah a sığın bol bol dua et..
Seni şimdi yarıyolda bırakan sevgisini sahip çıkamayan bu insan evlendikten sonra veya çocuğunuz olduktan sonra neler yapar kimbilir..
Senin yaptığın o fedakarlıkları aslında onun yapması gerekirdi biliyormusun..
Hak etmiyormuş senin sevgini..

Son düzenleme:
ben mutluyudum hep fedakar olan bendim ama mutluydum ona değer diyordum, annesini çok sevmem de etkendi buna. Ama o mutlu dedilmiş demek ki

rahat batmış buna seni haketmiyor demek ki hamurunda kötülük var o halde bulacak belasını...sana ne olacak söyleyeyim mi üzüleceksin gün gelecek toparlanacaksın yeni seni hakeden biriyle karşılaşacaksın ve çok mutlu olacaksın....

hemde hiç haketmiyormuş sevgimi, babam bile dedi ki kızım sen gözünün içine bakıyordun onun o bilmediyse değerini bırak gitsin

bi daha birine güvenebilir miyim ki? O benim ilk erkek arkadaşımdı 21 yaşındaydım onu gördüğümde, aşka inanmayan ben onu ilk gördüğümde kalbim çarpmıştı hala bile onun yanında heyecanlanırdım, elimi nereye koyacağımı bilmezdim ben, şimdi kime inanırım ki kime güvenebilirm çok güvendiğim adam bana bunu yapmışken

hemde hiç haketmiyormuş sevgimi, babam bile dedi ki kızım sen gözünün içine bakıyordun onun o bilmediyse değerini bırak gitsin

Ona rahat batmış şımarmış
Sanıyoki seninle evlenmenin dışında çok rahat çok güzel bi hayat yaşıcak
Onu Allah bilir..
Bakalım masum suçsuz bi insanın ahını almak kalbini kırmak bu hayallerine ulaşabilmesini sağlayacakmı..
Cnm şu intihar mevzusunu tamamen siliyorsun önce kafandan..
Her istediğinde buraya yaz sana hep destek oluruz hiç merak etme..

Son düzenleme:
güvenicek biri çıkıcak inşallah benimde karşıma senin de benimde
valla umudum var hala zamanını bekliyorum sadece.

teşekkür ederim iyi ki varsınız.

hufff yapmayin arkadaslar yapmayin...caniniz aci cekmek istiyorsa oturun dilediginiz gibi cekin ama yardim istiyorum zavalli kiz gibi oynamayin..
bikere siz bunlari bunlari yaptiniz ,o bunlari yapti tüh kalibina dicek ne var ? Niye yaptiniz ki O size ne yaptida haketti? Hakettidemi yaptiniz yoksa kullanildinizmi?
hakettide yaptiysaniz zaten duygularinizin karsiligini zamaninda yasamissiniz demektir, haketmeden yaptiysaniz zaten beni kullan demekle ayni seydir...
simdi soruyorum size ve böyle düsünmekte israrci olan Arkadaslara siz bu yaptiklarinizi nankörlük yapamaz ben simdi bol bol yapayim yarin bunlari tepemez rezil eder yine acisini cikaririm diyemi yaptiniz , yoksa yapmaktan haz duydugunuz icinmi yaptiniz?
rezil ederim bana mahkum olsun diye yapiliyorsa demek ki hesapta yanlislik varmis...
yok haz duydugunuz icin yaptiysaniz gecen o günleri tatli bir ani olarak kendinizi severek hatirlayin... Güzel günlerdi bana hakettigim sevincleri yasatti deyin ...
yok ,kullanildiysaniz acik ve net olarak hata yaptim ,dersimi aldim bu bir daha olmayacak deyin... ama ben sunu cok iyi biliyorum ki bu adam yapacak baska biseyi kalmasa size o an icin gel dese burda yeni yeni sayfalar acilir bana döndü diye ve bircok arkadasimizda affetmek büyüklüktür der tebrik sevinc sayfalari dolar taki ayni seyler olana kadar o zamanda ya bu adam degismeyecek canim sen üzülme sen denedin dicekler sanki siz deneme tahtasimisiniz ki denenmeyin Yasayin.....
haaa yazdiklarimdan dolayi aska karsi gicikligim var sanmayin.....önce askin ne oldugunu düsünün...

Ask kadinlarda Hormon erkeklerde fantazidir...
ve maalesef Kadin hormonu 2 senede degisim yasar illa erkegi yenilemek gerekmez rollerini yenileyin yeter....eger bu oyunda partnerli oynanan Ask Oyununda saygi var ise daha sonra yerini güvenli bir sevgiye birakir.. saygi yok ise yerini mutsuzluk, siddet ,nefret ,kin ,kavga ve tutkulu saplantilara birakir...
Simdi kendinizi bir kere ele alin siz hangi oyunda basrolü oynamak istiyorsunuz?
ve karsi rolü oynaycak Figüraniniz gercekten Rolü kaldiracak bir Jön olabilecekmi yoksa Malkocoglu filmlerindeki ölüp ölüp dirilen figürnlardanmi kalacak?:)
diye iyice tartin , Rolü kaldiramiyorsa baska birine verin Rolü niye agliyorsunuz ki Yönetmende Sizsiniz, Senaristte, Sevin Kendinizi ,Siz Kendinizi nekadar severseniz o erkekte sizi kiskanacaktir ve hkettigi kadar yavas yavas verin ona hakettigi sevgiyi ki hep yeni birsey gibi ugrassin sevginizi kazanmaya Sizi ve rolünüzü kaldiramicak böyle ucuz Figüranlarla bosa aglanmayin toparlayin kendinizi nedir bu aglamalar ki?
Yapmayin böyle Sizi kaldiramayan Seviyenizi tasiyamayan Sizi haketmeyen biri icin Mutsuz olmakta ne demekmis,esler degisebilir hatta ama bakin siz hep kendinizle kaliyorsunuz ve kendinizle birlikte kimler kaliyor yaninizda? bukadar basit iste bir ask yasiyorsaniz Tadini cikarin Cildiniz , gözleriniz parladigi sürece yasayin ama eger kirli bir auraya gömüyorsa sizi, teniniz pul pul oluyorsa birakin sizi kirletmsine izin vermeyin ugruna dünyalari verdiginiz yeryüzünün tek muhtesem erkegi o degil inanin bana ...simdi aynanin karsisina gecin ve sevin Ruhunuzu güzelliklerinize bakin kendinizi bulun
te allam yaa dertlerinize inanamiyorum:)

Canım allahın sevgili kuluymuşsun evlenmeden kurtulmuşsun. Malesef günümüz erkeklerinden mert olanları hiç yok yada bir elin parmakları kadarlar. Benim teyzemde nikah masasında gelinliğiyle kalmıştı, beterin beteri var yani. İlerde hayatına seni mutlu edecek bir başkası olacak. Sıkıntılı günler bunlar ama ona dair herşeyi çıkart hayatından, unutması ve yeniden kendi yaşamına dönmen böyle daha kolay olur.

tatlım sana özel msj gönderdim oku öptm seni

inanır mısın canım yazdıklarını okurken hüngür hüngür ağladım belki biraz da kendimi gördüm, ben de bunları ilerde yaşayabilrim diye düşündüm.. bi insan bu kadar ahlaktan, şeref ve namustan yoksun olabilir?? bi insan nasıl bu kadar taş kalpli ve umursamaz olabilir?? insanın en çok canını yakan da bu değil mi zaten, o kadar emek verirsin, o kadar seversin beklersin onun için ölürüm dersin, ona bişey olmasın Allah benim canımı alsın dersin, kendinden once onu düşünrsün ama nolur ki, sonuç ortada canım. bunları ben de yaşadım, tümüyle aynı olmasa da, ben onun için ağlayıp gözyaşı dökerken onu merak ederken o bana ''sana ne'' istemiosan si..r git diyebildi.. aslında herşey biz bu kadar iyi oldugumuz için başımıza geliyor, düşünsene canım biz kötü olsa idik ''amaaan bana ne'' cümlesini bi kaç kez kurdurabilse idik beynimize, kendimizden önce onları düşünmeyip azıcık ''bencil'' olabilseydik belki bunların hiçbirisi başımıza gelmicekti. suçumuz sevmek ilgi göster mi diceksin belki ama hayatın kuralı bu imiş ben de yeni yeni anlıyorum. biz o kadr çok sevdiğimiz için bunları, gözlerinde bi değerimiz kalmamış, afedersin ama kapılarındaki köpekten farksız olmuşz (özür dileyerek yazıyorum)... çok ağladım çok üzüldüm canım, ben de neler neler yaşadım ama insan bi yerden sonra kendini düşünüp biraz bencil olmalı, sen şimdi Allaha şükret ve dua et, ya evlenince seni yarı yolda bıraksa idi?? Rabbim korusun ayrıca utanıcak sıkılıcak yüzünü yere eğicek zerre kadar bişey yok, bırak o adi üzülsün ve ayağına dolansın tüm belalar.. tanımasam da o insanı, ona ''insan'' yazarken bile utanıyorum kendimden. sen dik tut başını, her zaman yanındayız senin, utanıcak sıkılıcak zerre bi durumun yok, ayrıca uyuyup uyanmamak istemek de ne demek canım?? aşk olsun sana bu kadar salma kendini, biz güçlü durucaz, güçlü durdurugumuz için ve ilahi adalet oldugu için de her daim mutlu olucaz biz, asla tek değilsin canım, unutma..

canım çok zorrr verilen emeklere yazık gecen o kadar zamana yazık..... benmde uzun soluklu ilişkim var şimdede nişanlıyız ama ben her zaman bitebilme olasılıgını kafamdan çıkarmam çok sewdigim halde tam güvenmem erkekler böyle ewlenip boşanmaktansa böylesi daha hayırlı....inşallah kolay atlatırsın

neden güvenmeyecekmisin dünyada iyi insanlar da var hemde çok herkese yetecek kadar iyi insanda var kötü insanda herkes hakettiğini bulacak kaçarı yok..

Allah o erkek arkadaslarin ve o erkek zihniyetinin gercekten belasini versin ya. daha kac iliskinin bitmesine sebep olacaklar, ne kadar basit ya, kilibiklik ha :S:S canim senin acini ben anlayamam,ben de ayriyim sevgilimden hatta onun cok mutlu oldugunu gordukce face'den deliye donuyorum,isyan bile ediyorumdur belki farkinda olmadan.. Allahim hepimize gucler versin insallah,tez kurtuluruz,yolumuza bakariz,eskiyi asla aratmayacak insanlarla birlikte oluruz insallah.. benim gozyaslarima sebep olmus o insan,sonucta bana umut verilmis,turlu vaadlerle baglamis kendine, mutlulugu daim mi olacak,belki bu dunyada olur ama ote dunyada vebalini verecek ve ben ona hakkimi ASLA HELAL etmiyorum,bu degismeyecek. neyse cok guzel iki sozunu biliyorum Mevlana'nin,umarim faydasi olur,ilahi adalete guvenmk zorundayiz. her sey ondan geliyo.

*İstediğin kadar namaz kıl, sadaka ver... Güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada veremezsin!Mevlana
*“Her nimette bir gam, her gamda da bir nimet saklıdır."
.

onun iyi gunleri sanıyorki 5 senelik ilişkisini hic bir neden yokken bitirecek seni uzecek ama mutlu mesut yasamaya devam edecek oyle isslemiyor bu duzen o cok gelicek kapına sen iyi olmaya basladıgın an o kotulescek senin cektiklerinin aynısını yasayacak

Son düzenleme:
iyi ki 19 yaşımda öğrendim kimseye hakettiğinden fazla değer vermemen gerektiğini.
sizde geç kalmış olabilirsiniz ama birine ne kadar değer verirseniz o kadar kazık yiyeceğinizi görmüş oldunuz.
Allah'ın takdiri tecelli edecektir.
hiç kimsenin yanına kalmaz yaptıkları.

canım okadar emeğine çok yazık.yeni işe yeni ortamlara girdiya günümü gün edeyim diye düşünüyodur karaktersizz

çok üzüldüm canım sana üzülme desekte bi faydası olmaz ama sunu söyleyebilirim ki üzüntünün hüznünün üstüne git mecbur çekiceksin bu acıyı ama bu acı bittiğinde yeniden doğmuş gibi olacaksın ilerde geri dönüp baktığında iyiki böyle olmuş diyeceksin emin ol...Allah yardım etsin tatlım

ÇOK ÜZÜLDÜM.

ama hayatta geçmeyen acı yoktur. inan bana tecrübe konuşuyor.

ilk gün çok acıtır, sonra yavaş yavaş söner gider.

bu konuda ne ilksin nede son olacaksın.

eğer teselli olacaksa, seninle birebir aynı durumu yaşayan bir arkadaşım vardı. çocuk askerden gelince hayatımı yaşamak istiyorum dedi ve kızı ortada bıraktı. günler geceler boyu onu teselli ettim. sonuç; kız aradan 2 yıl geçtikten sonra başkasıyla evlendi ve mutlu. erkekte ayrıldıktan 2 yıl sonra evlendi ve 6 ay evlilikten sonra boşandı.

boşanır boşanmaz arkadaşımı aradı, bir gün bile mutlu olmadım senin yüzünden,sen bana ah ettin dedi.
terbiyesiz herif... ikinci evliliğini de geçenlerde bitirdi. yine arkadaşımı aramış, oda telefonu açmamış.

yani boşverrrrrrrrrrrrrr değmez, iyilik yaptım kul bilmedi elbet Allah bilir de...

canımm üzme kendini ne olur. zaman herşeyin ilacı zamanla atllatıcaksın eminim. bırak insanlar nişan atmış desin ne olur millet evlenip boşanıyo çocuklar ortada kalıyo. daha çk şükret ki o adamın gerçek yüzünü erken gördün. emin ol sana senin sevgine layık olacak seninde güvenebileceğin brileri çıkıcak karşına ve sen bu günleri düşünüp boşuna üzülmüşüm diceksin. zor tahmin edebiliyorum ama kadınlar doğuştan zorluklara mayalıdır. eminim atlatıcaksın çok güzel bir işin var. kendi ayaklarının üzerinde durabilyosun ailende yanında daha ne istiyosun. hayatta senden daha önemli hiçbişey yok bunu düşün. o adam için geçen şu acı dolu günlerin geri gelmicek ve kendini üzdüğünle kalıcksın. Allah sana sabır versin yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…