yoo kesinlikle olmaz bi daha, zaten şuan aklıma şu 1 aydır bana dediklerinden başka bir şey gelmiyor yani hep kötü şeyleri hatırlıyorum. Spora yazılıcam işe yarıcağını düşünüyorumcanım şuan yapabileceğin tek şey kendini dinlemek.Hislerini dinlemek öfkeni kızgınlığını ve en önemlisi kırgınlığını sonuna kadar yaşa,yaşa ki sonunda tamamiyle bitsin.Yeni uğraşlar bul kendine yapabiliıosan bi hobiyle uğraş veya kursa git yeni arkadaşlıklar edinmeye çalış bunlar çok faydalı olur inan. Ve kesinlikle bir daha sana gelirse taviz verme bırak gezsin nereye kadr gezecekse ama sana gelmesine izin verme .
yoo kesinlikle olmaz bi daha, zaten şuan aklıma şu 1 aydır bana dediklerinden başka bir şey gelmiyor yani hep kötü şeyleri hatırlıyorum. Spora yazılıcam işe yarıcağını düşünüyorum
evet ben özveride bulundukça ben fedakarlık yaptıkça kendini bi şi sandı, yaptığı her şeyi doğru sandı. Bana balayı için paramız yok dedi kendine 2 bin tl ye telefon aldı ben yine bi şi demedim. Ya düşündükçe çıldlırıyorumhaksızlığa uğradın o yüzden canın yanıyor .çok kötü bir insanmış senin verdğin emekleri,senin sevgini böle silmek bilmiyorum canım .allaha havale et .keşke daha az emek verseydin geride dursaydın biraz .çok emek verince bu erkekler şımarıyor kendini bir halt sanıyolar kendilerini .
Ben doktora gitmekten çekinmiyorum zaten şuan araştırıyorum doktorbak başladın bile :) Spora yazıl tabii spor yaptıkca mutlu olucaksın inan.Orda yeni arkadaşlar edin tabi ve tekrar söylüyorum yapamıyorsan bi uzmandan mutlaka yardım al.Ben de gittim bu ayıp değil çünkü bende bu zor dönemden geçtim.
Merhabalar, benim de naçizane tavsiyem bir arkadaşın da dediği gibi, eğer başa çıkamıyorsan bir uzmandan yardım almandır.
Allah'a havale etmek en güzel ceza çünkü sırtını Rabb'ime dayaypp da açıkta kalan kimseyi görmedim ben .
Allah büyük Mevla cömert... Ve inanıyorum ki hayatımızdan çıkıp giden insanların yerine daha iyisi gelsin diye gidiyorlar inşAllah... Rabb'im yardımcın olsun, yüreğini soğutsun en hayırlı zamanda....
Ben doktora gitmekten çekinmiyorum zaten şuan araştırıyorum doktor
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki benimde 3 yıllık ilişkim aynı söz kesme arefesinde iken bitti2 yıl oldu hala atlatamadım desem sana tavsiyen bi uzmandan yardım al tek başına halledilmiyor hakkaten.Bende destek aldım.
bende arkadasa katılıyorum.iraden ne kadar güçlü olursa olsun uzmandan mutlaka yardım al derim.bende cok büyük acılar cektim kendim cok güçlüydüm ve benden degerli kimse yok onu da atlarım onu da unuturum dedim öyle de yaptım ama ne kadar zaman gecse de izleri silinmiyor yani bitse gitse unutsan bile cektiğin acılar harcadıgın zamana üzülüyorsun hayatının 5 yılını o degersiz insana nasıl verdim diye üzülüosun falan filan işte. su zamanlarda yasayacagın psikoloji hayatını etkileyebilir.kesinlikle uzmanala görüş cok faydası olacaktır.
arıyorum şuan doktor ama psikolog arıyorum psikiyatrist istemiyorum
işe girmiş eli iki kuruş görünce poposu kalkmış
Allah'ın komplekslisi işte yaa
şimdi çok üzgünsün ama ilerde ne kadar hayırlı olduğunu bu durumun göreceksin
nolur kendini bişeylerle meşgul et
hee ağlamak istiyorsan da ağla bağır çağır
sakın tutma kendini
ya hiçbir ah yerde kalmaz ben bunu çok yakınımda gördüm, kendi öz abimden. 2 sene birlikte olduğu bir kız vardı nişanlandılar evlenmelerine 1 sene vardı kız okuyordu abim kızı bıraktı. sebep senden uzaklaştım evlenmek istemiyorumdu. ayrıldıkları gün kızın okuduğu yere gittim 1 hafta yanında kaldım o kadar acı çekiyordu ki birlikte oturup ağladık kendi abim de olsa elimden hiçbişey gelmedi. kız çok iyi biriydi güzeldi akıllıydı saygılıydı hala arada görüşürüm çok severim. bizimkilerde abime bir süre cephe aldı kızdık ama işte tekrar düzeldi herşey. abim o olaydan 1 sene sonra ben xle evlencem diye geldi. x dediği kız da yakın arkadaşı allah günah yazmasın fare suratlı kompleksli birşey abim de acaip yakışıklı kariyer sahibi biri. biz şok olduk tabi ama sen bilirsin dedik. evlendi 3 ay sonra düğünü bile berbat oldu kır düğünüydü 3 ay hazırlık yapıldı sel götürdü ortalığı rezil olduk. evliliği iğrenç halde bize çaktırmamaya çalışıyor ama mutsuz yüzünden belli boşanmaya kalktı olmadı sonra kadın hamile kaldı bebek oldu. abim bize çok düşkündür ama görüştüğümüzde kadın garip davranışlar sergiliyor o yüzden biz gidip gelmiyoruz neden diye soramıyor bile. bana bazen eski nişanlısını sorar çok iyi derim surat ifadesini görmeniz lazım. evet kız mutlu geçtiğimiz yaz evlendi. umarım abim de mutlu olur ama edilen ahları çekti.
ben zaten ondan daha iyi kazanıyorum o bankada gişe memuru ben özel sektörde öğretmenim onun 2 katını alıyorum. Arkadaşlarının payının olduğunu biliyorum, face açmış herkes hoş geldik, kılıbıklık falan bitti yazmış, ama ben onu hiç sıkmadım kiCanim beniim, oyle biriyle bir omur gecirmekten kurtulmusun.
Sorumluluktan kacmis belliki. Muhtemelen arkadaslarida evlenipte ne yapacaksin felan diye iyice doldurusa felanda getirmistir.
Salak, bos ver sen onu. Evlilik zor zaten. sen bu saatten sonra bekarligin tadini cikarmaya bak,
Madem gezmek daha guzelmis, ona inat sen daha cok gez, isin felanda var, bol yatirim yap,
maddi anlamda hep ondan bir adim onde ol. Kendini gelistir. Kayip ettigi kizin degerinin ne kadar yukseldigini anlasin.
Uzme nolur kendini.. Bende benzer durumu yasadim adet donemlerim disinda superim yaa, Onun icin eve kapattin
arkadaslarimdan uzaklastim valla zerre kadar degmezmis. Simdi istedigim gibi gezip tozuyorum.
ise gitmemi bile istemiyordu, isimde var, paramda var. 2ci uniye baslicam.
Oda oldugu yerde sefil bir hayat surer insallah!!
5 yıl boyunca tam anlamıyla mutlumuydun peki sen yorulmadın mı bu ilişkiden eğer her şey mükemmel giderken böyle bir karar aldıysa insafsızlık etmiş ve cezasını çekecek kaçarı yok...
şuan işten dolayı gidemiyorum, kpss ye hazırlanıcam ve inş 8 temmuzda almanyaya gidiyorum avrupayı merak ediyordum, amcam var bekar o davet ediyor inş vize alırsam 1 ay uzaklaşmak iyi gelicek die düşünüyorumSen ne kadar iyilik yapmışsan o da o kadar ezip geçmiş seni canımm..
Senin sevginin kıymetini, ona, aşkınıza verdiğin değeri anlamamış.. Anlamak istememiş..
O adam için söyleyebileceğim tek şey yok ! ALLAh onu nasıl biliyosa öyle yapsınn,,
Sen kendin için bişeyler yap artık canım..
Biliyorum şuanda acın çok tazee , yaran çok derin ama geçicek zamanlaa..
Canım mümkünse bi tatile git derim ben,, bende şuanda sevgilimden ayrıyım bende çok acı çekiyorum tatile gitsem bana çok iyi gelebilir bunu iyi biliyorumm! ben yapamıyorum sen yap mümkünse tabii, belki toparlanmana biraz yardımcı olurr..
İnş en kısa zamanda tüm acıların geçer, mutlu kall..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?